Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessicaaa

obwod penisa???

Polecane posty

Gość gość
No powiem że dużo się zaczęło dziać pozytywnego odkąd biorę tabletki na libido dr. Penigreat. Mogę dłużej, mogę więcej i to na pewno nie tylko mnie cieszy ale też moją partnerkę, która w końcu jest naprawdę usatysfakcjonowana po seksie

Gość gość
12-14 to obwód idealny

Gość gość
Moj ma 14c dlugosci i 11 cm w obwodzie ponoc taki jest ok

Gość gość
Dlugosc ok obwod c*****y

Gość gość
Minimum 14cm

Gość gość
11cm to malo

Gość gość
mam 16 lat czemu malo ponoc normalnie

Gość gość
Minimum 14? 14 to juz gigant

Gość gość
A ty ile masz lat ja 16 i widzialemm u kolegow ze maja takie niej wiecej same

Gość gość
mam 13 obwodu

Gość Arek36
Temat dość stary czytając pierdoły zastanawiam się czy wy mieliście w szkołach matematykę ? Skoro nie wiecie co to jest obwód, promień czy średnica, naprawdę to was przerasta ? łopatologicznie bo może co niektórych przerosnąć. Obwód bierzecie metr krawiecki i zawijacie dookoła szyji i mierzycie to jest obwód Średnica: Bierzecie metr i mierzycie szerokość, z tym że nie koniecznie wyjdzie wam później prawdziwa wartość bo szyja jak również narząd męski nie jest okrągły - szyja bardziej ale narząd mniej lub bardziej. Promień to jest to samo co średnica ale podzielona przez 2. ja mam 16-16,5 cm obwodu i szczerze nigdy nie uważałem że mam się czym się pochwalić więc naprawdę zacznijcie wpierw czytać a dopiero później przyrównujcie przyrodzenie męskie do końskiego itp. bo chyba nie wiecie co to jest obwód. np. obwód szyji u mnie 44 cm. Dzieci zacznijcie czytać bo ta wasza nie wiedza naprawdę kompromituje młode pokolenie.

Gość john
Dnia 28.02.2013 o 13:19, Gość taki_jeden_wroc_ek napisał:

Co do obwodu to ja serio mam okolo 15 cm i prawda jest taka,ze zwykle gumki a nawet durex xl nie sa na ten obwod i ciezko sie je zaklada i latwo pekaja... Dopiero na necie musialem zamowic jakies passante king size i daja rade i to sa niby najwieksze dostepne,wiec jak czytam,ze ktos ma 17,18cm obwodu to plakac ze smiechu mi sie chce...

Tak sie sklada ze ja mam ponad 15 i durex xl pasują idealnie eiec nie wiem o czym mowisz?