Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana1714

do facetów,ktorzy ożenili się z kobietą,która była ich 1

Polecane posty

Moj kochanek miał pierwszy raz ze swoją zoną, a ona z nim swoj pierwszy raz:) Jestem chyba dowodem na to, ze jednak myślą o innych kobietach... pozdrawiam

Gość Doppel
Najgorsze świnie to ci młodzi co zdradzają swoje piękne młode dziewczyny, narzeczone lub młode żony.

Gość do jarka
stary, nie wypowiadaj sie o mnie z laski swojej dobrze? Twoje generalizacje mnie obrazaja! nie sadz innych po sobie, nie uciekaj w zawile udowadnianie ze Twoj swiatopoglad moralny jest okey, bo "WSZYSCY TAK ROBIA":) nie wszyscy i tyle!

Gość moje rady!!!!!!!!!!!!!!!!]]]]
jarek to że twoja zona jest brzydka ze kijem bym jej nie tknąl i musisz ja zdradzac zeby sie gdzies wyzyc ze masz taka szkarade to nie oznacza ze kazdy jest taki glupi ja mam piekną zone i nie chcialbym jej stracic dlatego pierdole sie tylko z nia i jest git :D ten kto zdradza albo ma brzydka zone albo jej nie kocha albo ma kompleksy

Gość Magdarrrrrrr
Hej, Zaraz pewnie tu po mnie pojedziecie, ale ja byłam pierwszą dziewczyną, z którą spał mój narzeczony, a on moim 2 facetem. Z tego powodu wielookrotnie zadręczałam siebie i jego pytaniami, czy jest pewien, czy jestem tą jedną jedyną, czy mnie nie zdradzi itp. Teraz dałam sobie spokój. Nie mogę przecież wiedzieć, co będzie za x lat, tak samo jak i on. Staram się zawsze być dla niego atrakcyjna, pożądana, podziwiana... Dbam o siebie, o niego, o związek. Myślę, że to lepsza metoda, niż "wywoływanie wilka z lasu".