Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewaznejakiprzeciez

no zesz jasna cholera!!!

Polecane posty

Cholera , pomocy bo mam piane na ustach taką,że zaraz będzie krótkie i bardzo stanowcze won!!!!....Ale do rzeczy, dziś są moje imieniny na ktore facet kupił mi buty na alegro....w lapidarnym skrócie babka odpisala mu ze buty sa w drodze do ukochanej a on jej na to ze "od razu do ukochanej , jak jej nogi beda wygladaly tak jak na wszym zdjęciu to zobaczyny " jezu jak to zobaczylam to az mi mowe odjęlo, " od razu do ukochanej"...i on tak pisze o mnie do innej kobiety, powiedzcie czy to ja jestem nienormalna???/ Przesadzam??? Mam dzis wyjsc gdzies razem a mnie wlaśnie przeszla ochota na wszystko, ciekawa jestem opini innych osob?? CZy to ze mna , ie to wscieklo to moja przesada , czy tez facet z ktorym jestem z ktrorym mieszkam ktory uwaza ze mnie kocha raczej nie pisze tak do obcyh kobiet nawet w zartach??????

oj z tej złości narobiłam błędów...., przepraszam ale jestem wściekła jak osa!

Gość wystawilabym za drzwi
tego samego dnia!

Gość annabelka
pomysl co pisze o tobie innym kobietom skoro byle obcej babie od butow pisze i zapewnia ze napewno nie jestes ukochana hahaha na wszelki wyapdek zeby mu kazja nie uciekla??? Ale chujoza! Nie dziwie sie tez bym nie chciala nigdzie z nim isc niech idzie z taka z nogami ja ze zdjęcia, co za kurcze debil!!! Nie dziwie sie ze sie wscieklas, to przykre jak cholera!

Gość Miareczka
Prawdę mówiąc co najmniej lekko przecholował. Jak tak można pisać o swojej kobiecie;/ ręce opadają . Powinnaś mu zrobić poważną awanturę i tyle, niech się tłumaczy.

Gość taaaak
Panowie tak mają,nie przejmuj się tym co przeczytałaś .To takie zwykłe popisywanie się - nie za bardzo wiadomo tylko po co i dlaczego?!

Gość a poza tym...
jesli on Ci kupil buty tzn, ze od niego odejdziesz!!!! Sprawdzilo sie to u mnie i moich znajomych, tak samo jest z zegarkiem. Nie powinno sie takich rzeczy partnerowi kupowac. Odnosnie tematu...masz faceta DUPKA!!! On nie zasluguje na Ciebie!!!!

tez wystawilabym za drzwi :/ moj facet w zyciu by tak nie powiedzial i jeszcze ten text o nogach :/

Gość avanta
a co co chodzi z zegarkiem? o tym przesądzie z butami to słyszałam, ale o zegrku nie. oświeci mnie ktoś? a tak swoją drogą, to ja tez bym miała pianę na ustach :o 1. z miejsca odesłałabym te buty, 2. nie chciałabym widziec faceta do czasu aż zmądzreej i dotrze do niego, ze źle zrobił. nie wiem jak długo by musiał za mną biegać i sie kajać zaq takie faux pas :o to jest praktycznie niewybaczalne, bez względu na to, jaie ktoś ma specyficzne poczucue humoru i bez względu na potrzebę facetó do popisywania się :o wszystkim, ale wyparcie sie ukochanej osoby jest potworne :o

Gość miedzy nami
Zastanow sie najpierw, zanim cokolwiek powiesz mu w zlosci, czy chociaz raz nie zdarzylo sie tobie powiedziec o nim czegos zartobliwego do innej osoby. Czy chociaz raz nie zasmialas sie z niego np w rozmowie z kolezanka? Ludziom moze zdarzyc sie ze palna cos zartem w oderwaniu od realnej sytuacji. Spojrz, on puscil tekst o wygladzie kobiecych nog do osoby obcej, ktora Was nie zna, nie wie jak sie kochacie. Pewnie zawstydzony tym ze robi Ci prezent udawal macho lub cos w tym stylu. Raczej ochlon i zapytaj go o to. Natomiast wymowki wobec niego, ale na spokojnie, sa jak najbardziej na miejscu.

A może po prostu zareagował tak na zasadzie \"nic Pani do tego, dla kogo kupuje te buty\", bo równie dobrze ogłyby by dla matki czy siostry. Radziłabym nie przejmować się tym.

Gość też
Dla mnie to tekst faceta to jest po po prostu próba żartu, tyle że bardzo kiepskiego ( hehe, nie myśl sobie paniusiu, no zobaczymy, czy rzeczywiście te butki mogą zrobić z kobity bóstwo). Inna sprawa, że: 1. ja też słyszałam ten przesąd z butami :o 2. osobiście nie chcialabym, żeby mi facet kupował prezent imieninowy na Allegro, a już w żadnym razie prezent ubraniowy.

Gość avanta
ekhm, wyparcie się swoeje drugiej połówki to nic takieog?? rozumiem, ze można coś głupiego palnąć bezmyślnie i potem dopeiro skumac, że to było nie na mioejscu, samej mi sie to zdarza. ale z tego co zrozumiałam, koleś to wyraził pisemnie, a jeżeli sie coś pisze, to widzi sie od razu efekt. słowa napisane zawsze można zmienić zanim sie wyśle. dupek totalny z tego gościa, jakby mi tak zrobł, to by miał cholernie ciężkie zadanie, zanim mnie by udobruchał. ale i tak bym tego nie zapomniała mu.

Gość oczy otwieram szeroko szeroko_
do też--------> a co masz do allegro???????ja dostałam piękną bluzę i jestem niej zachwycona, najładniejsza bluza jaką mam!! avanta----> z tym przesądem z zegarkiem to chodzi o to, ze zegarek odlicza czas..., czas do rozstania? o cos takiego chodziło....tak jak nie powinno sie zasuszac kwiatków od chłopaka-bo niby miłość wtedy tez usycha... do niewaznejakiprzeciez---> ja bym sie wkurzyła.. w łeb go i tyle,niech sie tłumaczy...aaa i powidziałabym mu, że tym zrobił Ci swietny "prezencik" i tyle;) pozdrawiam.daj znac jak historia sie zakonczyla🖐️

Gość przegiał pałę
też bym się wkurzyła na maxa :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:o

Gość KOchajacy zartujacy
wiesz kochana jestes zapewne tylko czy dokladnie przez niego ...mysle ze przez niego to napewno nie bylo stwierdzenie potwierdzajace brak milosci do Ciebie

Gość KOchajacy zartujacy
taaaaa najlepiej wygon dzisiaj w poniedzialek pozew i we wtorek szukaj kochanka ......................

Gość nieważnejakiprzecież
Ojej nikogo nie wyganiam tylko zrobilo mi sie okropnie przykro, on sie zapiera ze tylko zartował i ze nigdy nie chcialby mi robić przykrości ha! bo nigdy nie sadzil ze to przeczytam tak??? Jest mi przykro i jestem zla...faceci to prosiaki teraz mnie starsznie kocha a za piec minut mowi "ale jaka wogole narzeczona" taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gość też
niewaznejakiprzeciez --> faceci są zwykle nieumiejętni, jeśli chodzi o użycie słów. I gruboskórni niestety. Ale to nie znaczy, że Twój chłopak miał jakieś paskudne intencje. Próbuję sobie wyobrazić sytuację odwrotną: tzn. kupuję dla mojego chłopaka krawat na allegro od jakiegoś faceta i dostaję maila, że "krawat jest już w drodze do kochanka". Myślę, że poczułabym się wkurzona, że "kontrahent" śmie komentować moje życie osobiste. I jakoś bym odpisała "w kontrze". Sądzę, że tak właśnie zrobił Twój chłopak, tyle że mało zręcznie... oczy otwieram szeroko szeroko_ --> sama też kupuję na allegro, ale książki i dla siebie. Ubrań bym się bała kupować ze względu na niepewność rozmiarową. Poza tym dla mnie (podkreślam, że to akurat moja opinia, moje koleżanki sądzą inaczej) allegro jest jednak czymś w rodzaju second handu... a chociaż lubię kupować w lumpeksach, to jednak nie prezenty.

Gość avanta sigma
cóż, kochanek ma nieco inne znaczenie niż ukochana :o facet nie ma za grosz taktu i w moich oczach nic nie usprawiedliwa takiego "stwierdzenia" żarty żartami, ale granice musza być :o tymi słowami wyparł się wszystkeigo, co łączy go z autorką :o żałosny koleś :o niestetyu, ale chyba tego nie da sie zapomnieć, przynjamniej do mnie wracałyby te słowa jak bumerang, w myśl zasady : forgiven, not forgotten :o cios poniżej pasa, tak sie wyrazić o osobie, z którą sie jest, wątpliwe poczucie humoru :o no żesz, teraz ja dostanę piany na ustach :o wziął i mi ktoś ukradł nicka a wiesz, złodzieju, chociaz co to jest i z czym to się je? :P:P:P

Gość nieważnejakiprzecież
Ech , proszę są jednak spokojniesze jednostki ode mnie, bp ja wsciekłam sie tak starszych nie , a potem się rozpłakałam ,że mnie nie szanuje i ...no potem to juz tylko chlipałam jak dziecko a on pajacował zaklinając się na wszystkie świętości ze zwyczajnie zażartował i w życiu nie miał na mysli tego co ja w tym zobaczyłam...no i dałam się udobruchać. Taki finał akcji "baba z alegro" a buty są piękne jak jasna cholera, tylko nie wiem jak bede chodzila w 12 cm szpilkach w taki mróz :-) ha, chcesz być piękna cierp...a tak w sekrecie, pobędę sobie jeszcze ciut naburmuszona a co...niech sobie nie mysli gnojek ze moze pisac "od razu tam ukochana" ...! o!

Gość oczy otwieram szeroko szeroko_
---------->do też-------> zgadzam sie,allegro jest rodzajem second handu, ale wtedy gdy gdy kupujesz rzeczu uzywane??? prawda? a moja bluza była sliczna ,nowiutka z meteczką.Sama bym nie chciala dostac w formie prezentu z allegro "zuzytego" :O no .Ale kto powiedział, że te rzeczy był używane?? :o dziwne wnioski. pozdrawiam;)