Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozważny i bardzo romantyczny

Lubie kobiety,podniecaja mnie ale brzydzi mnie lizanie cipuszki...

Polecane posty

Gość Rozważny i bardzo romantyczny

Gość xaxaxa
nikt Ci nie kaze tego robić, są przecież kobirty, które brzudzą się robic loda i tez ich nikt nie zmusza .... Vhyba ze te Twoje nrzydzenie jest problemem dla Ciebie i przyszedłeś tu po porade ... ?

a mnie brzydzi robienie lodzików, a i jestem bardzo rozważna i ani troche romantyczna

Gość ja tez nie lubie
i staram sie nie wylizywac kobiecie bo troche jej zalatuje ze szparki

Gość notooooo
czemu niektórzy mężczyźni lubią to robić ????

Gość xaxaxa
a to sie factów zapytaj, moze na jakimś męskim forum ??? Niektórzy to lubia i tyle, lubia sprawiać przyjemność ukochanej kobiecie :)

Gość monika dziewczyna ratownika
mój facet długo nie mógł sie przełamac.Mówił,ze smierdze i ze rzygac mu sie chce na sama mysl a teraz jest takim wirtuozem lizania cipki,ze aż jęczy z rozkoszy jak sie dorwie do mojej muszelki

Gość do obrzydliwego
nie liż cipuszki tylko pizdę,ona naprawdę smakuje

Gość Linlig
Rozważnie i bardzo romantycznie , nie liż tyko pieść ;)

Gość miszcz patelni
niech mi nikt nie mówi, ż to niemiły zapach. wszystko zależy od higieny partnerki. jeśli jest na poziomie, to wysysanie soczków i prowadzenie do jej orgazmu to jedna z najfajniejszych igraszek

Gość chce mi się wymiotować
na sama mysl o tym, zeby ktos mi lizał moja muszelke a ja zebym miała robic loda....blllehhh...

To nie taka straszna rzecz. Po pierwsze mozna oddychac przez usta na poczatku a potem to sie zlizuje wszystko co moze miec nieprzyjemny zapach badz smak. A jak juz raz sie tak doprowadzi Kobiete do orgazmu to chce sie czesciej bo satysfakcja z dobrze wykonanej \"pracy\" jest nieziemska :-)

Gość gość
czesto sie Wam zdarza ze zabieracie sie do lizania cipki a tam smrod nieziemski?

Nie, nigdy. Z reszta TO sie robi po prysznicu, wtedy jest wiekszy komfort - psychiczny i fizyczny.

Gość ano tak zrob
jak kobieta moze pisac ze lizanie jej muszelki brzydzi ją ?!!?!? jak nie wiecie to nie piszcie. To ejst cos wspanialego, sex oralny jest wspanialy, nie wyobrazam sobie bycia z partnerem i nie uprawiania go

nie wyobrażam sobie dobrego sexu bez wypieszczenia mojego kwiatuszka - może powinnam lezeć krzyzem w kościele że mój facet sam zdziera ze mnie majteczki i nurkuje między mymi nożkami ?? co by było gdybym natrafiła na takich \"zniesmaczonych\"??????????

Gość 27-latek-z -wawy
nie ma nic jepszego na tej ziemi jak takie mięso. pamietaj wybieraj małe i szczupłe bo grube i tłuste mają śmierdzącą wydzieline

27 latku musze Cie uswiadomić że zrówno zapach jak i smak (to samo odnosi się do wydzielin męskich i żeńskich) w duzym stopniu jest uzależniony od tego co jemy( a nie od wzrostu czy wagi!!) - ja kiedys wypróbowałam polecony przez koleżnake sposób- jadłam pare dni brzoskwinki i moj facet stwierdził że nigdy nie byłam tak smaczniutka i słodka ;) pozatym duzo się zmienilo gdy rzuciłam palenie - to też ma znaczenie mój facet zrezygnował z tłustych potraw i jego fiutek też lepiej smakuje więc po prostu trafiałes na grube obżerające się a może niemyjące kobietki???

Gość NORBI01
waga ma znaczenie widziałaś kiedyś cipkę u grubego wiepsza jest to góra mięsa ( żadnych warg tylko jedna golonka ) AFE AFE

na szczęście nie doświadczyłam - ale skoro tak twierdzisz......... ale wlaściwie co maja \"zwałki\" do zapachu -przy odpowiedniej higienie nie wierze żeby coś nieprzyjemnie pachnialo

Gość gość
Osoby z nadwaga maja wieksze trudnosci z zachowaniem higieny, po prostu bardzije sie poca,....tak mi sie wydaje

Gość mojj facet
nalezy do takich wlasnie zniesmaczonych chociaz udaje co innego, ostatnio wiec w ogole nie daje mu sie tam dotykac nie mowiac juz o minecie, nie mam zadnej przyjemnosci z seksu, w ogole odechcialo mi sie seksu.

to fakt.Ale nie jest to problem nie do pokonania. woda i jeszcze raz woda!!....albo chusteczki dla bobasków :)

Gość zdzislaw z Gazownii
ja tez nie lubie lizania małży.Wole już bzykanko niz wylizywanie cipki