Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

No własnie masz tu na temacie teksty o wykorzystywaniu dzieci. Jesli masz gwożdzia w glowie i nie odróżniasz prymitywnych hejterów gieni i widmoka od ludzie niezniżających się do pewnych poziomów, to już tylko i wyłącznie twój problem. To są subiektywnie mierzalne wartości dla statystycznego odwiedzającego net i fikołem tego nie zmienisz.

💙

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

To trzeba przeczytać, bo streszczenie trochę by zajęło. W każdym razie dziś niektóre tutejsze panie przechodzą same z siebie w ubliżaniu innym, ale sukcesywnie każda po kolei dostaje po tyłku od coraz to większej ilości userów, a Huldra już ledwo zipie. 🌝

Cały dzień na forum, no to trzeba mieć końskie zdrowie i podziwiam ją. A jej mąż nie obraża, jak kiedyś? 😅

Mam screen i mogę wrzucić dla odświeżenia pamięci 😄

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

lepsze to niż urwa, od których ostatnio wyzywałaś. Rozumiem że już sie z tego wyspowiadałaś?

A ty się wybierasz do spowiedzi z okazji pierwszych komunii twoich dzieci?

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czyli to Pieprz i dobrego mam nosa. Ale jazda z tą ku.. wą jej nie napisze jak ona mnie. Co nie znaczy, że wybaczę, bo już kilka razy mnie przepraszała, a później znowu wyzywała od kurrew 🫢

broniąc swojej idolki nie ma żadnych granic w hejcie

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Cały dzień na forum, no to trzeba mieć końskie zdrowie i podziwiam ją. A jej mąż nie obraża, jak kiedyś? 😅

Mam screen i mogę wrzucić dla odświeżenia pamięci 😄

Weź, gremium czeka raczej na zdjęcia, zrobione przez twojego w Szwajcarii (w sieci jest na pewno dużo pięknych z tego miejsca, po prostu znowu wyszukaj jakieś) 😎

3 godziny temu, Monarchini incognito napisał:

Przestań się szarogęsić, prostaczko. Prędzej ja mogę stąd kogoś wyprosić jako założycielka tematu, ale jak słusznie inni zauważyli, nie takie są zasady funkcjonowania forum.

To nie jest twoja ziemia, ani folwark Haniu od Boryny. Masz Nastroik i tam możesz się udać, a rządzić możesz sobie robiąc ogórkową, jak mąż wróci z pracy 😅

3 minuty temu, Baba napisał:

Czyli kto?

Moim zdaniem ludzie z kompleksami m.in wyglądu, wieku, statusu majątkowego, wykształcenia, którzy wolą przymknąć oko na te dosc brzydkie cechy charakteru, bo utożsamiają cię z tzw swojskością. Jak Ewa napisze, ze lubi sushi, to część osób,  odniesie sie do tego negatywnie. Jak ty napiszesz,  ze lubisz smażoną kiełbasę, nawet jakbyś napisala, ze smażysz najlepszą kiełbasę na świecie itd.w tonie przechwałki, to prędzej przejdzie. Rozumiesz? Ludzie są przede wszystkim zawistni i prędzej strawia twoja pyszałkowatość. I tak jest ze wszystkim. To tylko luźny przykład.

• Like 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czyli to Pieprz i dobrego mam nosa. Ale jazda z tą ku.. wą jej nie napisze jak ona mnie. Co nie znaczy, że wybaczę, bo już kilka razy mnie przepraszała, a później znowu wyzywała od kurrew 🫢

I nadal będę jak się znowu rozkręcisz w szkalowaniu mojej osoby. No super masz nosa, wczoraj nawet nie wiedziałaś jakiej płci jestem. Próbowałam nie raz rozmawiać z tobą normalnie, ale za każdym razem kończyłaś to wiadrem pomyj i hejterskich urojeń.

2 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

A ty się wybierasz do spowiedzi z okazji pierwszych komunii twoich dzieci?

ja już jestem wyklęta z kościoła dożywotnio po rozwodzie 😜

33 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Akurat widzialem te zdjęcie i nie widziałem na nim potężnych tłustych nóg. Masz fantazje Widmok.

To widocznie nie masz poczucia estetyki. Zresztą fetysz anorektyczki z Auschwitz dużo mówi o tobie i sprawdź lepiej czy tego forum nie ma w twojej sypialni gapo. 😆

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

broniąc swojej idolki nie ma żadnych granic w hejcie

A miała kiedyś granice i co z tego ma? 😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

To nie jest twoja ziemia, ani folwark Haniu od Boryny.

Niesamowicie mnie bawią te ciągłe przytyki do wiejskiego środowiska od baby, której pewnie jeszcze babka, a prababka na pewno z gnojem na łydkach po folwarku pomykała. I potem są pretensje do rzekomego "wywyższania się", gdy się wyjaśnia takie persony. 

4 minuty temu, konto inkoguto napisał:

A różnią się między sobą? Twoje zadufanie dotyczy różnych obszarów - przekonania o indywidualnych charakterze (powtarzanie na przykład o "przewrotności", bez kontekstu, w czym to się niby realnie przejawia), przekonanie o tym, że masz gust, który należy prezentować (a nie raczej ukrywać), przekonanie, że pełnisz rolę jakiejś mentorki (może w Twoich środowiskach rzeczywiście, ale czy poza nimi to przechodzi) itd. Zarzucasz mi gwiazdorzenie, ale jak napisał "Hugh", każdego dnia uprawiasz przechwałki. Mam świadomość, że jesteśmy odosobnieni w ocenie Ciebie, co nie znaczy, że jest ona nietrafna (jest tylko niepopularna). 

To co piszecie o mnie, wszystko jest prawdą. Nie podważam tego! 

Odezwałam się w temacie, bo już setny raz pokazałaś jak bardzo podłą jesteś osobą. Przez takich jak ty, odechciewa się tu być. 

Na temat swojego chłopa już nic nie pisz. Przedstawiałaś go jako poważnego faceta z klasą. Zapomniałaś dodać, że jest też wulgarny i chamski. Widziałam tu kilka jego "popisów"

Tyle z mojej strony. Odkładam słuchawkę, nie zadzwonię, odpalę temu i miliony tam roztrwonię 🤣

To nie jest twoja ziemia, ani folwark Haniu od Boryny. Masz Nastroik i tam możesz się udać, a rządzić możesz sobie robiąc ogórkową, jak mąż wróci z pracy 😅

Napisz to koleżance.

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

I nadal będę jak się znowu rozkręcisz w szkalowaniu mojej osoby. No super masz nosa, wczoraj nawet nie wiedziałaś jakiej płci jestem. Próbowałam nie raz rozmawiać z tobą normalnie, ale za każdym razem kończyłaś to wiadrem pomyj i hejterskich urojeń.

Żeby rozmawiać normalnie, to trzeba być normalną, a ty zawsze mi jechałaś od głupich i kuuurew, pod skrzydłami tej drugiej podręcznej. Naprawdę aż tak bardzo zalezy ci na wizerunku na tym forum? Smutne musisz mieć to życie Pani Boryna 😄

Naszej przykładnej żonie coś rogi wyjątkowo rosnąć zaczęły. W sensie diabelskim. Może to efekt przyprawiania rogów mężowi…? 

Przed chwilą, Baba napisał:

To co piszecie o mnie, wszystko jest prawdą. Nie podważam tego! 

Odezwałam się w temacie, bo już setny raz pokazałaś jak bardzo podłą jesteś osobą. Przez takich jak ty, odechciewa się tu być. 

Na temat swojego chłopa już nic nie pisz. Przedstawiałaś go jako poważnego faceta z klasą. Zapomniałaś dodać, że jest też wulgarny i chamski. Widziałam tu kilka jego "popisów"

Tyle z mojej strony. Odkładam słuchawkę, nie zadzwonię, odpalę temu i miliony tam roztrwonię 🤣

Odezwałaś się, bo masz osobisty problem, który dostrzegam od dawna. Ja go nie rozpalam celowo, nie tykam Cię. Przepracujesz albo nie. Odłożenie słuchawki, oznacza zakończenie rozmowy, jak rozumiem i pisania o mnie. Doceniam. 

13 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

No własnie masz tu na temacie teksty o wykorzystywaniu dzieci. Jesli masz gwożdzia w glowie i nie odróżniasz prymitywnych hejterów gieni i widmoka od ludzie niezniżających się do pewnych poziomów, to już tylko i wyłącznie twój problem. To są subiektywnie mierzalne wartości dla statystycznego odwiedzającego net i fikołem tego nie zmienisz.

Pokaż jaki był twój poziom na flagowcu masturbaturze przebrany za babę. 😅

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Napisz to koleżance.

Pisze tobie. I wiesz co? Zawsze byłaś zawistna i prosta. Więc nie dziw się pewnych rzeczy 😉Myślę też, że brak ci zajęć, może praca? 😜

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Naszej przykładnej żonie coś rogi wyjątkowo rosnąć zaczęły. W sensie diabelskim. Może to efekt przyprawiania rogów mężowi…? 

Przecież koresponduje z Panami z forum i z Nastroika. Z Gapą też pisała, bo pierdoła kiedyś się wygadał, że pisała mu kiedy ma urodziny 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

To widocznie nie masz poczucia estetyki. Zresztą fetysz anorektyczki z Auschwitz dużo mówi o tobie i sprawdź lepiej czy tego forum nie ma w twojej sypialni gapo. 😆

Wkładałeś już sobie ten pręt w du.pe? Widmok, ty je.bany zboku, cicha wodo😀 Trzeba bylo pogadać o tym co lubisz jak szukałem dyskutantów do tematów o bdsm na ero. Ja jestem tolerancyjny, czemu sie tak ukrywałeś ci.po? 

• Like 1

16 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Też robisz odwyk i jedziesz na narty? 😉

Zaraz tam odwyk.  Korzystam z netu więc i tu zaglądam. Bardzo czesto zamykam stronkę, bo zwyczajnie gadać mi się nie chce...

3 godziny temu, Monarchini incognito napisał:

Dokładnie, głupolu. Ani twój, ani twojej upośledzonej zachlanej psiapsi, która próbuje ustawiać userów jak swoje laleczki w domowym barłogu.

Uuu jaka kultura. Co na to wikary? 🫢

Żeby rozmawiać normalnie, to trzeba być normalną, a ty zawsze mi jechałaś od głupich i kuuurew, pod skrzydłami tej drugiej podręcznej. Naprawdę aż tak bardzo zalezy ci na wizerunku na tym forum? Smutne musisz mieć to życie Pani Boryna 😄

Nie zawsze, ale przyszedł taki dzień, że nie mogłam dalej udawać, że jesteś normalna jak inni na forum. Niestety istotnie odbiegasz od normy intelektualnej a nie mam cierpliwości do ułomnych, no cóż, taka wada trudna do wytępienia.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież koresponduje z Panami z forum i z Nastroika. Z Gapą też pisała, bo pierdoła kiedyś się wygadał, że pisała mu kiedy ma urodziny 😅

Dziś tu nawet chyba gdzieś napisał, że Boryna ma ładne nogi. 

17 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

jakie dzieci znowu?

4 minuty temu, Baba napisał:

On się tego nie wypiera, a decyzję o tym, jak się zachowa, podjął celowo. Świetnie czyta też ludzi, może m.in. dlatego jest tak dobry w tym, czym się zajmuje. Ale rozumiem, że ta jego cecha właśnie nie poszła Ci w smak 😉 

43 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Haa haa. Ja do niej byłam sympatyczna i kiedyś kompoty mi obiecała, a potem się jej coś odwidziało i mnie szkalowała, i napisała, że może mi dać jak się któryś zepsuje żebym się otruła. 

To się z brudu psuje bo ona łap nie myje jak dawała foty marchwi z pola . 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się