Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallka

Jakie sa leki ktore zahamowuja okres?

Polecane posty

Gość lallka

otoz mam okres co 21 dni do tego obfity, i zawsze w tedy dostaje infekcje gardla badz zato ktora jest nieprzyjemna itd...gin mowil miz esie rozwijam itd....no i ze okres miec trza:> a ja bym chciala po prostu miec go co dlugi czas(40-50dni) albo i wcale :P bo po prostu mnie ta sytuacj a zalamuje z eciagle jestem przez to chora i nic sie nie d azrobic....z nikim nie wpsolzyje itd...wiec to nie ejst powod mego pytania...jakei sa tabletki zawierajace duzo ilosc testosteronu ktore hamuja go? lub robia takz eczlek nie ejst tak podatny na te infkcje przez @...Piszcie, tylko bez kretynskich komentow

Po zastrzyku Depo-provenie nie ma sie okresu, jest to zastrzyk antykoncepcyjny, ktory bierze sie raz na 3 miesiące (ja nie mam okresu juz ponad 1,5 roku). Ale lepiej skonsultuj sie z ginekologiem i jego spytaj.

Gość sa tabletki
ktore bierze sie non stop i nie ma okresu, tylko ze maja one skutki uboczne- objawy sa jak przy menopauzie lub ciazy. Nie mialam okresu przez pol roku i czulam sie pakudnie. A testosteron to sobie odpusc, bo jeszcze Ci wąsy wyrosna:0

Możesz zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i robić przerwę siedmiodniową co drugie opakowanie. Tabletki wyregulują miesiączkę i zmniejszą dolegliwości towarzyszące miesiączce. A z tym testosteronem to sobie odpuść, bo będziesz mieć problemy z nadmiernym owłosieniem, zapewniam Cię, że nadmiaru testosteronu z organizmu już się tak łatwo nie pozbędziesz, albo wcale.

Gość doris123
a czy ze wszystkimi tabletkami można nie robić przerwy ? ja biorę cilest i jak nie zrobię przerwy po jakiś czasie i tak dostaję okres