Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdziwiona do reszty

MOJA KOLEZANKA WYCINA SOBIE ZEBRO BY MIEC TALIE OSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 zdziwiona do reszty

Jacy ludzie s膮 g艂upi!!!! Co jej odbi艂o? Namawialam ja i namawialam, ze to nie sredniowiecze, bez przesady! ale ta nic, jak grochem o sciane! martwie sie o nia... to moja najlepsza przyjaciolka... czym grozi cos takiego? ;/ wycina sobie po jednym zebrze po kazdej stronie... ktos cos wie? moze przekonam j膮 jakimis argumentami... podajcie jakies :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a moj kolega
a moj kolega to tez sobie wycina, ale po 2 zebra z kazdej strony, po to zeby moc sobie samemu loda zrobic. tez mu to odradzam, ale uparty jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifka22
ona pewnie chce miec latwiejszy dostep do swojej malej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziwiona do reszty
no wezcie, to nie zart!!!!! Jakie sa tego konsekwencje?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz jej
Ze i tak nikt tego nie zauwa偶y, b臋dzie j膮 bole膰, a jak komus powie to j膮 wy艣miej膮. jak te argumenty nie poskutkuj膮 to niech buli kupe kasy i ma nauczk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj kolega
a ja tam nie wiem jakie konsekwencje sa... niech do Cher moze napisze i popyta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz jej
to jest normalna operacja, z p贸xniejsz膮 rehabilitacj膮. kto przy zdrowych zmys艂ach robi co艣 takiego w kraju gdzie przez 9 miesi臋cy jest zimno i tak nie ma gdzie tej talii pokaz膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziwiona do reszty
A ja slyszalam, ze od tego sie szybciej umiera... myslicie ze to prawda? No i co j膮 bedzie bolalo, skoro nie bedzie miala zebra? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziwiona do reszty
To bedzie widac... to bardzo pieknie wyglada szczerze mowiac no ale to i tak jest chore! A sa jakies konsekwencje zdrowotne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z臋by j膮 b臋d膮 bola艂y od
ogryzania 偶eber. Zeberka si臋 ogryza ale s膮 tucz膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz jej
mo偶e po pewnym czasie to nie bedzie jej bola艂o, ale jak masz operacj臋 to po wybudzeniu wszystko Ci臋 boli, ci膮gnie itp. zanim si臋 zagoi to b臋dzie cholernie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz jej
sie w sumie nie znam, ale przy czym艣 takim to chyba z miesi膮c wyj臋ty z 偶yciorysu, nie ma jakiej艣 szko艂y, czy pracy ta Twoja kole偶anka???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdziwiona do reszty
Ma dosc bogatego me偶a :/ teraz wszystkie dziewczyny wariuja, chca sie upodobnic do mandaryny, a ta niewiem, do pameli anderson? juz lepiej gdyby nosila gorset... chociaz gorset tez jest niezdrowy... ehh... ale dreczy mnie nadal to pytanie - czy wtedy szybciej umrze? a jak z kondycja fizyczna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz jej
generalnie 偶ebra chyba s膮 po to by os艂onic narz膮dy wewn臋trzne, jak brakuj臋 jakiejs pary to cos pewnie jest bardziej nara偶one na urazy itp. szybciej pewnie nie umrze (patrz Cher) nie wiem czy pami臋tasz Hanne baku艂e i to co miea艂a po operacji plastycznej, zawsze jest ryzyko, 偶e lekarz b臋dzie partaczem, alebo 藕le si臋 b臋dzie goi膰, no a co z bliznami??? nie boi si臋 skaz na sk贸rze??

Udost臋pnij ten post