Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mała

Jest tu jakakaś kobieta majaca taki sam problem ?????

Polecane posty

Gość smutna mała

Mianowicie boli mnie coś przy pozycji od tyłu,niewiem,partner jest delikatny ai tak boli,kiedys było super a teraz coś boli i nie da rady :(

Gość nie jestem kobieta
ale boli mnie zawsze jak sie kochamy z moim partnerem Szalonym Henkiem :( jak mu powiedziec, zeby delikatniej obchodzil sie z moim odbytem?

Gość Polecam ..
kabaczka - Heniek potem bedzie dla Ciebie jak miod :P

Nasti raczej jest to problem bo ja bym nie chciala żeby mnie bolalo w tej czy innej pozycji radze wizyte u ginekologa- kiedys słyszałam że nawet jakieś zapalenia itp. moga objawiać się bólem

Gość Mała ..smutna
naprawdę musisz udac się do gina ,czasem jest to spowodowane infekcją ,ktora na pozor przebiega bezobjawowo .Mnie to nie spotkało ale moja koleżanka miała ten sam problem ,okazało się że miała stan zapalny ,macica jak gdyby zawinęła się w pewnym miejscu ,zrobił się tam stan zapalny i to powodowało ból w czasie stosunku w tej pozycji .Pozdrawiam

Gość UPIIII
to jest tak jakby mnie bołał ja wiem..punkt G chyba,to zalezy tez jak od tyło sie kochamy bo jak sie osune niżej to juz tak nieboli,to nzów neiejst taki wielki ból ale nieprzyjemny

Gość a ja mam przodozgiecie i też
mnie boli! gin nic nie pomoze, taka budowa.

Gość gość
mam tez sam problem, pozycja od tylu powoduje bol, ale nie zawsze. Jesli zmienie moje ustawienie wzgledem partnera np. obsune sie nizej to bol znika. Moim zdaniem jest to kwestia zle dobranego kąta. Pod pewnym katem penis uderza w jakies wrazliwe miejsce - szyjka macicy moze, nie wiem. chora nie jestem, wszystko w porzadku ze mna. Podejrzewam ze z toba rowniez.Moze to kwestia budowy?