Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J......

CO MYSLICIE O SPOTKANIACH SPONSOROWANYCH?

Polecane posty

Gość dziwoląg
Odpowiadam na pytanie postawione na poczatku : myślę że to prostytucja. ( stwierdzam a nie oceniam) To że niby nie ma żadnych "ofiar" jak ktos wczesniej napisał nie oznacza że prostytucją nie jest, po prostu są tacy co lubia swój zawód.... Do Dorosłego Obserwatora: "gratuluję" kryteriów według których klasyfikujesz ludzi i dzielisz na "normalnych- nudnych" i "ciekawych" Pominąłes jedna grupe : "normalnych- ciekawych"

- a skad wiecie sponsorowane ze nie jestescie jedynymi? i ze wasz \"przyjaciel\" nie utrzymuje tez innych dziewczyn? - a przepraszam ten facet to nie zdradza?? nie boi sie swojej zonki, rodzinki?? bo po co ukrywalby ten \"uklad\" - sponsorowane - nie badzcie takie pewne siebie i swoich racji, bo skoro wasz sponsor posunal sie do zdrady i traktuje was jak przedmiot (kupil was), to moze tak samo z wami postapic - po prostu pozbyc sie gdy sie znudzi

Gość j................
jak juz sie znudzi nami, to my bedziemy milionerkami, haha

Gość długonoga lala
oddam się za kasę - potrzebuję jej

Gość Birra
ja pracuje w lokalu ,gdzie placi sie za towarzystwo kobiet,dziewczyny wyjezdzajcie na wakacje do Wloch ,zarobicie dosyc duzo i to bez sexu .Po co sie ponizac za 1000 zł.lepiej zarobic wiecej i to bez swiadczenia zadnych usług...trzeba byc cwana i nie dawac tak łatwo swojej muszelki...Bo jest zbyt cenna ...Pozdro ...

Ot robote jaką znaleźli sobie..... ha.. Przyjemna i pożyteczna ... a i nie kurzy się... Aaa i dochodowa jaka... ajajaj.. Też próbował ja kiedyś dziurą zarabiać... Kościołowe ubranie ja nadział i na rynek do powiatowego miasta pojechał.. I dawaj zachwalać towar (boć to przecie reklama dźwignią handlu): dupy dam!!!.. dupy dam!!.. komu..komu bo ide do domu...!!! Aaa i na szyi ja se powiesił takom tabliczke, że ewentualnie dupe wynajme na umowe na czas nieokreślony (znaczy się ten sponsorig miał być)... Ale ja sie chyba na ty reklamie nie znam - no nie było chętnych. Za co??? Koleżanki ... podpowiedzcie.. Jak tą dupą zarabiać... :classic_cool:

Ooo - nieużyte jakie... Robote majom, a biednemu pomóc nie chcom!! A szczob wy ziemniaki w pegeerze przebierać musiały.... Taż powiedzcie... konkurencji wam nie zrobię przecie.. Wy na ryku ogólnym działacie przecież - ja działał bede na rynku niszowym.. :classic_cool:

Gość ADOLFFF
KURWY DO GAZU!!! JEBANE SZMATY,DUZO TAKICH JEST W LONDYNIE. POLKI W LONDYNIE TO PUSZCZALSKIE SZMATY,AZ WSTYD ZE JESTEM Z POLSKI. NAJGORSZY SYF I BRUD ROBI Z NICH POSMIEWISKO,DZIS SLYSZALEM ROZMOWE MURZYNOW O POLKACH - WSTYD

Gość grzesiu grzeszy
To zwykłe kurestwo jest i tyle.Poza tym zajęcie przynoszące kaskę jak każde inne.