Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rożki smakoszki

CYKL 28 DNI , W 12 DNIU SEKS , JEST TO MOZLIWE , PRAWDA ?

Polecane posty

Gość rożki smakoszki

Że jestem w ciąży , niestety , mam na myśli. Tak się zdarzyło , bardzo spontanicznie. No ale pociesza mnie taka myśl , że to wcale nie tak łatwo zmajstrować dziecko. No nic , pożyjemy-zobaczymy

Gość O to mi gra
Moze byc piekna dziewczynka

Gość rożki smakoszki
To prawda :classic_cool: ale ja jednak żywię nadzieję , że nic z tego nie będzie hehe

Gość a bez zadnego
zabezpiecznia i skończył w tobie? dni płodne?

Gość rożki smakoszki
no płodne jak płodne , niby owulacja ma być 2 dni później prawda prawda , może zdechną te plemniki , może sie owulacja opóźni , może , może , może.... Jest duże niebezpieczeństwo , ale nie jest chyba tak najtragioczniej. Tak , skończył we mnie , tak żesmy się jakos zapomnieli , znaczy ja sie zapomniałam

Gość rożki smakoszki
To stały partner , więc tragedia wielka by nie była , ale wolałabym nieeeeeeeeeee....... Nie bawimy się w katolickie metody , żeby mi tu kto nie wyskoczył :P Tylko z gumeczkami - bo jakoś mam awersję do tabsów

Gość dziwię się
po prostu zrób test po dniu spodziewanej miesiączki i to wszystko ale i tak będzie dziewczynka :)

Gość spoon
\nie kumam.zabezpieczaliście się gumką a mimo to myślisz o ciąży?? Gdybyście się nie zabezpieczali to byłoby duuuuuuuuuuże prawdopodobieństwo zajścia

Gość rożki smakoszki
nie no , zwykle się zabezpieczmy gumką , a tym razem się nie zabezpieczyliśmy niczym człowiek młody to głupi :P

Gość spoon
No to uważam że duże jest prawdopodobieństwo... W pochwie plemniczki mogą przeżyć ze 3 dni nawet, chyba że się zażywa pigółki to nie przeżyją...

Gość rożki
No to mam nadzieję , że to takie kiepskie plemniczki były , zmeczone całym tygodniem pracy i przeżyją tylko 2 dni eh dobrej nocy życzy wszystkim pies pankracy