Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córeczka Edypa

Gdzie szukać starszego 40-50 lat,mądrego, w miarę dobrze sytuowanego mężczyzny

Polecane posty

Gość córeczka Edypa

Wiem, pytanie iście "szatańskie" , sugerujące w dodatku moralną upadłość, ale, proszę, powstrzymajcie się od tzw. oceniająco-wartościujących komentarzy. Na prawdę podobają mi się starsi mężczyźni, szczególnie ci, którzy coś w życiu osiągnęli i są z siebie zadowoleni, imponuje mi ich erudycja, siła i bardzo naturalna pewność siebie ( czyt, "wiem czego chcę ", "jestem tu, bo..."). Moze wynika to z faktu, ze nie mam ojca, nie wiem, w każdym bądz razie ja, młoda, drobna, mała UWIELBIAM STARSZYCH. Pozdrawiam wszystkich potencjalnych komentatorów.

Gość jak to do czego
do konta bankowego

Gość przydałby się
taki dziadek i jego konto bankowe, do sexu przecież są młodsi.

Nie bedzie to oceniająco-wartoścujący komentarz.Obiecuję:)ale dziewczyno co ty dziadka szukasz??nie obrażaj sie za tą moja bezpośredniość,ale bedziesz musiała mieć naprawde ogomne szczęście jeśli taki \"dziadziuś\" potraktuje cie kiedykolwiek poważnie.a jeśłi już to zrobi to podda Cie testowi i nie bedzie on najłatwiejszy:/ale to tylko moje osobiste zdanie i życze powodzenia

Gość mała_ małpeczka
czego się czepiacie??? mi też się podobają dojrzali mężczyźni...np zawada z "kryminalnych" albo george clooney...albo bruce williss(nie wiem jak się pisze) i dlugo mogłabym jeszcze wymieniać....no nie mówcie że wam się tacy nie podobaja a jak myślicie ile oni mają lat?...jak sam brad pitt ma już 40 latek....a jest taki miodzio...

a mnie ostatnio taki jeden dobrze sytuowany dobrze po 40 stce robił propozycje... jeszcze pół godziny po tym jak wróciłam do domu miałam gęsią skórkę z obrzydzenia...i musiałam się dłuuugo przytulać do swojego faceta żeby mi przeszło... dla mnie to jest nienormalne, że młodej dziewczynie podobają się tacy dziadkowie... sądzę że chodzi głównie o kasę... bleee

Gość co z tego że stary
ważne by kase miał, taki ustawiony 50 latek by sie nadał. Za dużo już nie może w łożku, ale poza tym moze życie ułatwić swoją kartą bankową. Mam stałego chłopaka, ale od czasu do czasu przydałby się taki dziadziuś co zasili kaską moje konto.

Gość gdzie szukać
w internecie, na czatach, randki tam ich pełno porozmawiać, zrozumieć i facet da ci wszystko co chcesz a jak już się ustawisz poszukasz sobie kogoś w swoim wieku bo dziadki w łóżku się nie wyrabiają

Gość córeczka Edypa
Kochani, dzieki za komentarze, te o koncie bankowym tez. Przyznam szczerze, mimo Twojej ironii foteczko mis, ze cos w tym jest-faktycznie, starsi faceci, spełnieni i pewni siebie (a tacy właśnie mi się podobają) zazwyczaj mają zasobne konto. Zaintrygowany całą sprawą - dziękuję za zrozumienie i próbę wyjaśnienia: ładnie to ująłeś, właśnie chodzi o "sposób bycia" ( który wynika również z: czytaj wcześniej) I jeszcze jedna uwaga: tacy mężczyźni wcele nie muszą być kojarzącymi się stereotypowo tzw. dziadkami ( albo jeszcze gorzej dziadami, hehe). Faceci po 40, oczywiście Ci o których myślę,(zadbani, zadowoleni, spełnieni, jw.) na prawdę są pociągający, często świetnie wyglądają, dają poczucie pewnej stabilności (nawet jeśli są żonaci - tu proszę stróżów moralności o niepodpalanie stosu). Mała Małpeczko, widzę, że myślisz podobnie i dziękuję za te kilka nazwisk, które wymieniłaś, podważając stereotypowe wyobrażenia na temat ludzi starszych ( 45 letni facet=dziadek), charakterystyczne zresztą dla kultur tradycjonalistycznych i konserwatywnych. Do Gdzie szukać - dziękuję za merytoryczną, konkretną odpowiedz -oczekuję takich więcej. Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na cd.

Gość xyzzyx
co to za problem: - zatrudnij sie w firmie ktorej prezesem jest 40 letni facet i zacznij dzialac - jesli studiujesz poderwij wylkadowce takiego co wyjezdza za granice i tam wyklada -maja duzo kasy - idz do kasyna - podejdz faceta jak bedzie wchodzil do samochodu zapytaj o jakas ulice powiedz ze nie znasz miasta i popros o podwiezienie

Gość córeczka Edypa
Xyzzyx, całkiem niezłe propozycje, szczegolnie ta z kasynem, tylko co ja tam miałabym robić? udawać element scenografii? ile trzeba mieć "kasiory", zeby w kasynie nie patrzyli na mnie jak na pariasa? (pytam poważnie, nigdy w kasynie nie byłam, ale pomysł przedni!) Dziękuję za konkrety :) Pozdrawiam i czekam na spis Waszych doświadczeń ze starszymi

Gość ukochanaPlatona
Ja mam doświadczenia z takimi facetami, niestety, oni zawsze są żonaci, ale na tym właśnie polega caly dreszczyk emocji, bo przecież nie chodzi o to, żeby faceta odciągnąc od żony, ale żeby go mieć od czasu do czasu, zapodać mu trochę "odmłodzonej" rozrywki, porozmawiać, podbudować jego poczucie własnej wartości ( a przy okazji siebie finansowo), zrelaksować sie wspólnie i tak do następnego spotkania. Między starszym facetem a młodą dziewczyną zawsze zawiązuje sie pewien rodzaj przyjaźni, zwiazanej z cudownym instynktem opiekuńczym, który budzi się wtedy w mężczyźnie. I to jest to, czemu nie mogę się oprzeć :)

Gość bellisimanonia
też mam przyjaciela 48 letniego, który wspomaga mnie finansowo, często wyjeżdżamy, ale nie wyobrażam sobie z nim życia na stałe. Jaka to radośc po weekendzie spędzonym z nim wpaśc w ramiona mojego chłopaka. To jest świeżosć, jędrne ciało, zapach mężczyzny. Taki straszy facet dobry jest od czasu do czasu, ale na stale beeeeeee

Gość nie dobrze mi się robi
... jak widzę explayboya :o a żonaci mnie brzydzą.... a fuj! 😠

Gość córeczka Edypa
Bellisimanonia, napisz, proszę, gdzie go poznałaś? No właśnie, jak?, gdzie?, kiedy? szukać takiego faceta. Zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać.

Gość nie dobrze mi się robi
moja znajoma poznała takiego, na wyjeździe na Mazurach... podszedł do jej stolika i tak to się zaczęło... sponsoring przez żonatego

Gość bellisimonia
czaty kochana, czaty.Wyżalił się bo żona go nie rozumie, ja go zrozumialam i moje zycie jest łatwe i przyjemne. Jak juz sie ustawię to skończę z nim bo przecież nie mogę oszukiwać mojego chlopaka w nieskoczoność.

Gość córeczka Edypa
bellisimonia, kurcze, przepraszam za upierdliwość i nieuświadomienie, ale jaki czaty? takie normalne? na onecie,interii? czy są jakieś specjalne, o których mi nic nie wiadomo? Poza tym dziękuję Ci za fajną, konkretną, "nie wartościującą" wypowiedz :)

Gość có.E.
Bellisimonia, odpowiedz, proszę