Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania_S.

sen

Polecane posty

Gość Hania_S.

Snilo mi sie dzisiaj, ze pojechalam do mojego, powiedzmy, niedawnego chlopaka. Przed jego domem kwitly kwiaty, byla piekna letnia pogoda. W srodku zastalam go w lozku z jego eksdziewczyna. Lezeli sobie przytuleni, na moj widok on sie nie speszyl, tylko ucieszyl i spytal czy mam ochote zostac itd. Potem poszlam do altany za domem i tam mieszkalam. Czulam sie nieswojo, bo bylysmy tam we dwie, a on zupelnie sie tym nie przejmowal. W koncu zdenerwowalam sie, zabralam swoje bagaze i poszlam na piechote do odleglego przystanku i wrocilam do domu. Po drodze spotkalam kolezanke. W moim miescie wrocilam na uczelnie, zaczelam studiowac, bardzo duzo sie uczylam, mialam dodatkowe zajecia, ale lato sie skonczylo, zaczela sie ponura jesien... Jak rozumiec ten sen? ta historia rzeczywiscie sie wydarzyla, ale z tego co wiem, on zostawil te dziewczyne dla mnie. Tyle, ze potem nasze drogi sie rozeszly. Prosze o powazne wypowiedzi, podszywaczom z gory dziekuje :)

Gość Hania_S.
ech, mam nadzieje, ze moj temat sie do podszywu nie nadaje, moze lepiej jakis topik o odchudzaniu albi lykaniu spermy? ;)

Gość Mania_zlasu
Mysle , że wciąz myslisz o jego byłej dziewczynie i boisz sie zeby sie to nie powtórzyło. chyba czujesz sie winna.

Gość ano tak zrob
noo ja mam takie sny, ze jestem kolo mojego eks i on mnei odpycha od siebie...tak naprawde to on mnie rzucil,dziwne te sny, nie mam pojecia co maja znaczy

Gość Hania_S.
Mania, masz racje, czuje sie winna, ale tak naprawde nie wiem, czy oni teraz ze soba nie sa, bo nie mamy kontaktu. Zastanawiam sie co znaczy ten sen, bo moje sny sie czasem sprawdzaja. Z drugiej strony podobny sny tlumaczy sie na odwrot.

Gość Hania_S.
podszywacze- zastanawialiscie sie kiedys co bedzie, jak ktos sie podszyje pod was ? :P

Gość Hania_S.
jesli ktos zna sie na interpretacji snow, niech mi doradzi, prosze, jak mam to rozumiec. W tym snie uciekam tez z tym chlopakiem, bladzimy po jakims hotelu, cos z niego zabieramy, uciekamy przed kims, potem natykamy sie na jego eks i czar pryska.

Gość Hania_S.
heh, podszywacze rulezz, ale nie na moim topiku :P

kobieto, czym Ty sie przejmujesz. gdyby to byla rzeczywistosc to bym sie mogla pozastanawiac, ale takie cos...? posprawdzaj w snniku co znacza poszczegolne znaczenia i sie dowiesz. albo idz do wrozki z tym. na tym forum z zalozenia siedza stabilni psychicznie ludzie, wiec nie sadze zeby w ostateczny sposob ktos Ci pomogl. wyroczni tu nie ma. no. ale sie rozpisalam ;)

Gość Hania_S.
podszywacze sa jak najbardziej pozadani na forum, bo bez nich utonelibysmy w glupocie topikow o tylkach, dietach i astrologii :P inteligentny podszyw gora :D mozna sie posmiac. W zasadzie to milo mi was goscic na moim topiku:) chetnie poczytam nowe teksty :D

Gość Hania_S.
pralko- stabilni psychicznie ludzie? dosc ryzkowne stwierdzenie :) w zasadzie nie wierze w astrologie, wrozki itd, w sny wierze, bo jzu pare razy mialam sugestywne sny, ktore sie sprawdzaly. Poza tym uwazam, ze psychoanaliza jest niedoceniania, zwlaszcza kwestie, dotyczace roli marzen sennych. moze na forum jest ktos blizej zwiazany z psychoanaliza, kto moglby mi co nieco wyjasnic?