Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****************

laski, które lubią duże penisy

Polecane posty

Gość wielki21
ja mam duzego i co raczej nic sobie z tego nierobie mam 20 cm i jest oki

Gość gocha2012
achh ja ubielbiam duże fiuty . duże są najlepsze i najsmaczniejsze mmmmniam , a po za tym one najlepiej rżną ochhh

Gość Ande
Nie wiem czy duży penis to taka wspaniała rzecz! Sam mam około 22 cm i na razie sprawia mi to wiecej problemów niż satysfakcji i rozgłosu. A mianowicie gdy sie podniecam brakuje mi skóry na nim co sprawia czasem ogromny ból, po drugie dziewczyna w której sie '' kocham" jest niskiego wzrostu i poprostu boje sie jej zrobic krzywde nim, a z drugiej strony strasznie mi sie chce, no wiecie co ....... .

Gość kozaczek
ja mam 26cm i mam takiego dużego że sie mojej lasce w cipce ledwo mieści ale jak mi lize to ma przyjemnosć i bardzo lubi jak ją ospermiam

Gość jak masz 26 cm i ci stanie
to chyba się przewracasz:D

Gość kozaczek
nie ale mówie serio tylko jest problem bo jej nie wchodzi w buzie wchodzi tylko zoładż i to nie cały

Gość jak masz 26 cm i ci stanie
wrzuć fote:P a mdlejesz przy wzwodzie:D

Gość onaaaona
jak wiadra z woda fujarą nie uniesiesz masz pikusia a nie chooja:D

Gość kozaczek
nie wierzycie to nie ale kazda chce mi wylizać podawajcie gg podam wam zdjecie na gg

Gość 18latek
Ja mam latek 18 dopiero skonczone penis, wielkosc sie liczy ale technika tez... mam 21 wiec sadze ze jedno za mna :]

Gość pełnoletnia1989
"chlopie, 15 cm jest w sam raz. wiadra powiedza tobie inaczej, ale 99% kobiet bedzie z ciebie cholernie zadowolona, jak umiesz go uzywac oczywiscie" To oczywiscie napisał facet, o pseudonimie "zaniedbany"... Wiadra? No wybacz ale musisz mieć małe doświadczenie z kobietami skoro uważasz że są kobiety które mają "wiadra"... A może wy macie za małe? W sumie to dlatego lubicie anal, bo ciasno... Mniejsza z tym, szkoda słów na zakompleksionego dzieciaka... Wogóle ten temat jest dość bez sensu, bo to zależy od kobiety Każda lubi co innego, każda ma inne wymagania Podobnie jak nie każdy facet lubi piłkę nożną i nie każdy facet lubi cycki o rozmiarze D i większe... Teoria że rozmiar nie ma znaczenia, a liczy się technika to bzdura... Bo z 8cm fiutem nawet po poznaniu wszystich możliwych technik i zapoznaniu się z pozycjami przeznaczonymi dla par gdzie mężczyzna ma małego fiuta facet nie zaspokoi kobiety tak jak ten z przeciętnym 15cm fiutem...

Gość pełnoletnia1989
Dla mnie rozmiar ma znaczenie, poniżej przeciętnej czyli 15cm uważam za jakąś kpinę... Wybaczcie mężczyźni, ale to jest jakieś śmieszne... Oczywiście to nie wasza wina, mogę tylko współczuć... Ale żadne skrajności nie są dobre, takie 25cm to już mogłaby być przesada :) Moja znajoma miała faceta który miał 21cm... Nie zawsze dochodziła, było to uwarunkowane psychicznie... No cóż, nie układało się między nimi... Ale mając doświadczenie z 21cm sprzętem i z mniejszymi, dla niej idealny to conajmniej 19cm... Także jak widać rozmiar ma znaczenie... (dla dzieciaków które zaraz powiedzą że ona pewnie ma wiadro, od razu powiem że dziewczyna jest drobna i niska)

Gość pełnoletnia1989
"nie wierzycie to nie ale kazda chce mi wylizać podawajcie gg podam wam zdjecie na gg" Wiesz co wielkość fiuta to nie wszystko... Liczy się też całokształt "przystojniaku" (nie mówię o charakterze)... no i to czy facet ma mózg !!!!! :)

Gość Mr Ragga
ja mam 16 lat i 16,5 cm:)

Gość Zulis
pełnoletnia1989:) a jesteś blondynką?:)

Gość plichta
Ja tez mam wielkiego , w porywach jak mi dobrze stanie to bedzie ze 13 cm. Dziewczyny to aż się o mnie biją. W ogóle to jestem naj naj. Jestem bardzo wysoki 170cm, klate mam prawidłowo zapadniętą no i ten mój ogromny penis 13cm. Jestem najbardziej z niego dumny

Gość matrix.lublin
p0elnoletnia dobrze mowi :) technika technika, ale tzeba miec czym pracowac :) a z techniki duzy fiut nie zwalnia :) mieszkam od niedawna w lublinie, sprzet 23/17.5 cm jesli ktoras jest konkretna to moze sie ustawimy? :)

Gość zbyt lekkomyślny
ja mam takie przeciętne 19cm ale uważam że to w zupełności wystarczy.nie jednej partnera już taki sprzęt sprawia ból,większość moich partnerek była bardzo zadowolona i chętnie do dziś wskakują mi do łóżka.kobietę jak porządnie przelecisz to zawsze będzie wracać po więcej:)

Gość bzibziuta
a ja wam powiem panowie,ze wy mało wiecie o kobietach,skoro sie wam wydaje,ze długość (i co tam jeszcze mierzycie)fiuta dla kobiet ma jakies kolosalne znaczenie,ważne jest to jak się tym fiutem posługuje.Zresztą większość znajomości chyba nie zaczyna się od prezentacji fiuta,liczy się ogólne wrażenie,to co facet ma w głowie,inteligencja,sposób bycia-i jak na tych płaszczyznach wszystko gra,to gwarantuję,ze kobieta będzie miała satysfakcję z seksu zarówno przy 12 cm jak i 20cm.Z mojego małego doświadczenia moge powiedziec,ze największe wrazenie jesli chodzi o osobość i co się potem okazało umiejętności w łózku miał facet z najmniejszym kutasem :) .Także nie przechwalajcie się jakie to macie wielkie pałki,tylko zacznijcie myśleć.To nie boli.Naprawdę.:P

Gość mega obdarzony
a ja mam grube 24cm i powiem wam ze mało jest fanek takich przyrodzen!!! Powaga. Nic dobrego taki duży sprzęt. Same problemy tzn przyciąga wariatki i śmieszki a poważne kobiety by chciały spróbować ale się boja albo nie umia sie zdecydować bo bardzo chcą pisząc w mailach a jak zaczynamy mowe o spotkaniu to urywa się kontak albo sciemniaja. Pozdrawiam nieliczne fanki dużych przyrodzen i przygodnego seksu :-)

Gość hm, mam ten problem
A ja lubię, jedynego ktory należy do mojego Pana. :) Moje duże, 20 cm, do tego gruby. :) No i krzywy, nawet dość bardzo, ale pobudza mój punkt G, seks jest boski... :P

Gość gość
Ja mam penisa o długości 1.54 metra i grubego 50 cm.

Gość Samotny28
Drogi Panie, Prawda jest okrutna, mam potężne przyrodzenie i ogromny problem z partnerkami...

Gość gość
A ja jestem idealny, bo mam 17-18 cm dl i 12,5 cm ob.

Gość gość
Panowie, którzy obdarzeni zostali dużym sprzętem a mają problem z partnerkami powinni odwiedzać mynago czy zbiornik i szukać amatorem dużych rozmiarów. A są tam takie na pewno.

Gość gość
wszystkie lubia duże. ale wiekszosc takich nie doswiadczyla :) powiem tez tak. zadna kobieta by sie nie obrazila gdyby facetowi sie nagle powiekszyl ;) co innego w druga strone...

Gość 29l13cm
Witam, szukam kobiet ktore uwazaja mezczyzn z malymi penisami za gorszych...kobiet ktorym satysfakcje daje wpedzanie takich mezczyzn w kompleksy, wysmiewanie ich....mam 29lat i penisa 13 cm zapraszam do kontaktu gg 38302739