Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Princeska

KLUB SOCJOLOGA

Polecane posty

Gość oburzony obywatel
Witam przyszłych bezrobotnych 🖐️, zamiast skończyc jakieś porządne technicznie studia to ..... szkoda gadać :O

to witam NALA:) Oburzony obywatelu---> przy odrobinie pracy i szczęścia można po tych studiach dostać prackę, ajkiej można tylko pozazdrościć:p A kiepskich techników mamy chyba juz dosyc:p

Gość o kurczak
spadaj buraki my znajdziemy prace wszędzie a ty bedziesz zapier...za 600zł

Gość ulaWawa
mam 3 kolegow po socjologii i wszyscy bezrobotni :O dwoch to niemoty to sie nie dziwie ale jeden caliem inteligietny i tez ciagle szuka :O

Gość skrzynka odbiorcza
cis na bambus:P oburzony obywatelu i kuj te wzory lepiej Nala...z Tyrybon to mam ćw. z metod hehe,babka jest przefajna;)naprawde:) a Wódż też u mnie wykłada,ale ze nie chodze na wykłady , to nie wiem co trace;) Ćwikła na psychologii bardziej mi odpowiadał, moze z tego aktu, że psychologia była ciekwasza, natomiast hms na kazdych cwiczeniach sypiam...:o a z Nurkiem cosik miałas?:>he Princeska wypowiedz sie, jak z pracą?:> i wogole, wogole........🌼👄

Gość o kurczak
ja mam z Nurkiem

Gość skrzynka odbiorcza
zasypiam miało być:P;)

Gość skrzynka odbiorcza
o kurczak,a gdzie studiujesz??:>

Pracuję w znanym biurze badania rynku:) Przefajna pracka:D Nie ma nudy i nie chodzi się do pracy standardowo od 7 do 15. Jestem swiezo po studiach. Jak wspomnialam skonczylam UMK.

Gość o kurczak
studiuję w Dąbrowie G. Mama jeszcze z Gackiem, Niesporkiem - może znasz??

Gość skrzynka odbiorcza
ja jak skończe swoja specjalizacje to mam nadzieje, ze bede pracowac w zawodzie:):)

Gość skrzynka odbiorcza
w zawodzie prostytutki (specjalizacja : prostytutka uliczna oraz przydrożna)

Gość o kurczak
ale kretyn zazdrosny ze mu się zycie nie układa z gównianymi studiami

Gość skrzynka odbiorcza
nie wiem jaki sens jest w podszywaniu sie pod kogos, zal ci dupe sciska ze ktos sie uczy,a ty pacanie siedzisz i nic nie robisz...???? żałosny jestes , idz troche sie dokształc to moze zmadrzejsz, choc w sumie to wątpie w to.bo chyba nic nie jest w stanie ci pomoc narazie głąbie🖐️

Gość .skrzynka odbiorcza
znowu gadam sama ze soba , musze zazyć lekarstwa , to dlatego że kończe gówniane studia , wiem że sa dobre dla tych co nie wiedzą co chca robic w zyciu , gdybym uczyła się wiecej matematyki i fizyki to byłoby lepiej a tak-- przegrałam zycie :O

skrzynka odbiorcza z Nurkiem jeszcze nie mialam okazji sie spotkac:) przejdz sie na wyklady z wodzem koles jest nieziemski a z Tyrybon mam zajecia z metod i powiem ci ze kobieta moze i jest fajna ale nauczyc to ona cie nie nauczy nic nie tlumaczy i wszystko robimy sami chociaz niekiedy malo jest zrozumiale... o kurczak moja kolezanka studiuje w Dabrowie i ma zajecia z Gackiem i bardzo sobie chwali:) nie przejmuj sie podszywaczami nie wiedza co traca:P

Gość Ja też socjolożka
z Krakowa. Princeska zazdroszczę Ci że praujesz w biurze badań marketingowych. Zawsze chciałam zajmować się badaniami, ale niestety wyszło jak wyszło. W Krakowie wszystkie firmy założone są przez profesorów z naszego wydziału i zatrudniają w nich studentów (zeby obniżyć koszty) Co najwyżej jedna, dwie osoby łapią się na stały etat... szkoda

Gość Mireczeka
Dziewczyny poproście moderatora, niech pokasuje te beznadziejne wpisy. Od razu zrobi się milej:)

Nala to fakt Tyrybon to wogole wiecej nie bylo niz była...i srednio z nauczanie jej idzie, choc i tak ja lubię:) własnie ucze sie mikrostruktur...ehh a TY zaocznie czy dziennie na UŚ/:> do -> ja też socjolozka ni przejmuj sie na pewno cosik znajdziesz dla siebie:) wstrętny podszywaczu...matematyka i fizka nie przydadza sie mi w zyciu,wiec nie mow mi co jest dla mnie lepsze i co mam robic:O zreszto nie wiem czy ktokowliek wykorzystuje swój scisły umysł w normalnym życiu,pffffffffff...a taka socjologia czy psychologia???ha cud ,miód.. i własnie stad wiem skad sie biorac takie ułomy jak ty,(nawet nie zaaslugujesz zeby pisac ty z duzej literki pffi🖐️ a reszte miłych obywateli pozdrawiam

Gość bozeee
nie mowi sie kobieta socjolozka, tylko socjolog :o co za ludzie

no ja dziennie:)lubie Tyrybon ale nic nie robi:P teraz zakuwam do egzaminu z ekonomii jutro mam....z dr Cybula kojarzysz moze taki zafascynowany misiami pluszowymi:) ja tez socjolozka nie martw sie na pewno bedzie dobrze:) Mireczka a ty gdzie studiujesz? milej nauki cudnego kierunku:D pozdrawiam 🌻

Gość pani socjolog
no wlasnie socjolozka to szczyt prostactwa

Gość Miareczka
Już nie studiuję socjologii.Po pierwszym roku zmieniłam kierunek na politologię, ale zacięcie socjologiczne mi pozostało;) Więc sobie tu do was zaglądam;)

aha:)no ja mysle nad podjeciem drugiego kierunku i mysle nad politologia:) niech wam bedzie pani socjolog:)

Witam dziewczynki:) Widze, że u Was maraton egzaminacyjny;) Życzę więc przyjemnej nauki i powodzenia:)

witaj Princeska :)dzieki ale ciezko cos idzie...nie cierpie ekonomii!!

Ja też NALA za nią nie przepadałam:( Ale trzeba przez to przejść, dasz radę:) A na ktorym roku jestes?

ekhm...na II:)to dopiero poczatek:)ale podoba mi sie:)