Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna ciekawska

rozmiar stopy a rozmiar....

Polecane posty

mowi sie ze mezczyzni z duzymi stopami maja duze penisy,czyli ci z malymi maja male ciekawi mnie czy rzeczywiscie istnieje taka zaleznosc moje doswiadczenie akurat to potwierdza bo mialam 2 partnerow i jeden z wielkmi stopami mial wielki "interes" a ten z malymi,rzeczywiscie naprawde maly jak to jest u was?

Gość kawaler radosny
jak mały? podaj rozmiar

Gość oczywiście że tak
Znam faceta co nie jest wysoki, ma 170 cm ale stopę ma po prostu mikro. Ma 39 rozmiar buta no i penisa też ma bardzo małego! Ma tylko 15 cm we wzwodzie i 12 cm obwodu (także we wzwodzie). Czyli ta teoria się sprawdza !!!

uuuu bo wiecie co,spotykam sie wlasnie teraz z chlopakiem ktory ma bardzo male stopy,ja mam 41,a on to mi wyglada ze ma jeszcze mniejsza od mojej,ma tak z 1.80 i jest baaaardzo niesmialy jesli chodzi o te sprawy,tzn mi sie podoba ze nie nalega i w ogole,ja musze kogos naprawde dobrze poznac zeby do czegos doszlo,ale teraz tak sobie mysle ze moze on ma jakies kompleksy i to dlatego? a maly do dla mnie taki,ze sie chowal w dloni,jak go dlonia obejmowalam,i cieniutki,ja nie wiem ile mial,bo nie mierzylam,ale naprawde byl maly,nie jestem wymagajaca,nie przywiazuje to rozmiaru wielkiej wagi,ale to bylo naprawde mikropracie,i tez mial kompleksy i przez to nam sie nie ukladalo,no i nie chce zeby bylo tak znowu buuu

Gość jesli facet jest wysoki
i ma małe stopy to jest ok! Penisa nie musi mieć małego! Natomiast jeśli facet jest niski i ma małe stopy to jest to już wtedy dno! Nic nie warte dno z małym chujem Znam takiego jednego idiotę co ma 170 cm i rozmiar buta 39! Ten to napewno mak utasa kurwa jak spaghetti !!!

Gość 13313
a ty co pedal jestes ze wiesz ssales mu huja na silce?? hehehe kurwa co za glab

Gość ciekawska a powiedz
ile masz wzrostu ???

Gość 13313
gheheheeh dobre ;-) ciekawska dobre to bylo on ma 167 cm

wzrostu mam 176,a co,chces mi "powrozyc" co do jakiegos mojego rozmiaru?:)

Gość no to normalne że masz 41
I powiem Ci że możesz mieć tylko meżczyznę co ma grubego penisa. Tak we wzwodzie minimum 14 cm obwodu. ponieważ przy wzroście 176 cm może być problem że jeśli facet będzie miał cienkiego to po prostu nie bedzie tarcia! To moja dobra rada! A ten co ma małe stopy ale jak piszesz jest wysoki. Może mieć dużego penisa. Gdyby był niski i miał małą stopę to wtedy na bank miałby małego, ale skoro jest wysoki to ok. Tylko kurduple mają małe fiutki !!!

a 180 to juz sie zalicza do wysoki?no,to dobrze dzieki w ogole za odpowiedzi tak jak mowie,nie uwazam ze to jest najwazniejsza sprawa w zwiazku,tzn seks jest wazny,ale to jest wyraz uczucia czyli akceptacji,zaufania,czyli tak czy inaczej po prostu trzeba kombinowac z tym to sie ma:P tyle ze z tego co widze to mezczyzni maja jakies kompleksy z tego powodu i to naprawde zle wplywa na pozostale aspekty zwiazku,tak bylo ze mna i moim narzeczonym!dobrze ze nie doszlo do slubu,bo to by byla chyba meczarnia!

Gość taaaaaaa no to kiepsko
ja mialam 2 wysokich ,stopki male,i niestety mikrokutaski,cienkie jak parowki cielece,hehehe...nie chce wykrakac,ale prawdopodobnie czeka cie niemila niespodzianka:P

Gość cienkie to znaczye jakie
ile cm? jeśoi 12 cm to rzeczywiście cienkie !!!!

Gość aaaaaaa co jeśli......
jest wysoki, ma duże stopy, ale jest grubyyyyy. jakiego wtedy ma? to pytanie zadałam z przekory. :P do autorki topicku: Bozia rozumku za dużo nie dała :P

Gość pan naukowiec
tak, rzeczywiście istnieje pewna zależność pomiędzy długością penisa a rozmiarem obuwia oraz wielkością nosa. Niestety, zależności te wyrażają skomplikowanymi wzorami, których kobieta (szczególnie taka, która zwraca uwagę na rozmiary) nie jest w stanie rozumieć ani wykorzystać.

Gość bullshit czyli
bzdura :P małam kolesia, który miał i duże stopy i był wysoki a fiutka miał malutkiego :P

Gość bullshit czyli
pani naukowiec :D

Gość 27-latek-z -wawy
a co powiecie na rozmiar mojego obówia 45

Gość ale z was cioty
ale jesteście cwele HAHAHA, nie czytaliscie przypały ze waga, wzrost i inne czesci ciala NIE MAJA ZADNEGO wplywu na dlugosc czlonka???? Malo o tym w necie? Dla was wy glupie bezmozgie debile za duzo roboty poszukac :/ idioci zalosni....

Gość ale z was cioty
w roli ścislosci mam 177 cm, rozmiar buta 44

Gość a ja mam
174 cm, numer buta 41-42 i cos ok. 17-19 cm tam na dole? czy to burzy jakos wasza statystyke?

Gość tako
a ja mam 46-rozmiar buta i dł - 17 cm , ob 15cm,

Rozmiar stopy.......?? Tak ma związek - ale u kobit.. Moja staro nosi filce po Maciaszku (rozmiar 53) - a "tam" to jej można wiadro wstawić :)

Gość świeże jaja mam
komu je dam? takie swieze jaaaaja takie swieze jaaaaja

w stawie zimna woda troche bedzie szkoda troche bedzie szkoda jaaaaaj gdy utopia sie w nim :)

Gość chłopak z fujarą
bylby dla mnie parą :P