Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy stuff

kiedy uwazacie ze kobieta jest dobra w lozku?

Polecane posty

Gość sexy stuff

Spotykam sie z nowym facetem. Nie jestem dziewica ale on jest ode mnie bardziej doswiatczony i mial wiecej kobiet niz ja mezczyzn. Nie spalismy ze soba jeszcze. Chcialabym dobrze "wyjsc" w jego oczach :]

Gość sexy stuff
to jest wazne pytanie. prosze was o odpowiedz? glownie panow..

Łoj panienko to nie tak prosto odpowiedzieć :o Nie lez jak kłoda a bedzie łokej.

Gość sexy stuff
up up

Gość stuff
idz spac dziecinko a jak wstaniesz to uzupelnij brakujaca liczbe mezczyzn i wtedy wejdz mu do lozka ciekawe gdzie i kto rodzi i wychowuje takie debilki?

Gość bejbil
w jego oczach "wyjdziesz", ale poza...pewnie nie :D

Gość bżdzisława
to chyba się nie da powiedzieć - jest tak albo tak ; każdy ma swoje upodobania , jeden uważa za sexi , jak kobieta jest delikatna i zwiewna , inny za sexi uważa trochę agresywną i brutalną kobietę , która się pazurami wbija w ciało , jeszcze inny taką a la lolitkę; bądź sobą i to , co robisz w łóżku , rób z zaangażowaniem i z entuzjazmem , to wszystko będzie dobrze

Gość bżdzisława
grunt to żebyś była pachnąca (to nie znaczy przeperfumowana , raczej chodzi o mydło :P ) , miała miękką skórę (czyli wcześniej jakiś balsam) , byla generalnie zadbana

Gość Janosik30
Odpowiedz jest bardzo prosta : Kiedy jest w łózku CAŁKOWICIE BEZPRUDERYJNA. Tzn. kiedy lubi orlany z połykiem, lubi sex analny,czy lizanie partnerowi odbytu (UMYTEGO !!!!)jest wciąż otwarta na experymenty łóżkowe.Nie uważaj tego za zboczenie.99% mężczyn kocha tego typu zabawy.

Gość jarema
lizanie dupy bardzo byscie chcieli.ale to upodlenie kobiety.

Gość yetti
no cóż...zafunduj mu taki seks oralny, że będzie musiał prześcieradło z tyłka wyciągać

Gość mysle ze ///
sa faceci co lubia w lozku dziewice..... orale, anale zwlaszcza przy pierwszym razie ich odstrasza

Gość Lotkas
Ja mysle, ze kobieta specjalnie nie musi sie zbytnio starac o to by wypasc w jego oczach dobrze. Lepiej jak wczesniej macie juz jakies doswiadczenie lozkowe, pieszczoty itd itp, bedziesz wiedziala co lubi i wtedy mozna to jeszcze dopracowac i bedzie OK.

Gość mmmmmmmmmmm
up up

Gość gość
No właśnie, kiedy jest uważana za dobrą?

To nie chodzi o to czy jest się dobrym czy złym. :O Raczej o zgranie się dwóch ciał. Oczywiście jeden, czy jedna radzi sobie z tym lepiej, ale przecież nie każdy jest doskonały i trzeba szukać pewnych alternatyw, by nie nadstawiać zwyczajnie du​py, tylko naprawdę czerpać z tego przyjemność. :)

Gość gość
Dobra w łóżku nie ma kompleksów nie wstydzi się kochać przy świetle nie krępuje się wziąć do buzi i jest wyluzowana

Gość gość
Kiedy połyka i bierze w tyłek.

Gość gość
A ja nie potrafie polykac bo mnie to obrzydza jakos mimo ze moj jest zadbany i pachnacy.

Gość gość
Poczytałam... I wygląda na to,że jestem w łóżku ideałem....

Gość gość
Kobieta jest wtenczas dobra w lozku jak robi bez skropolow wszystko to do czego jest stworzona,tz. daje wszystkie swoje dziury do rzniecia,zebami nie podgryza i spermy nie niszczy tylko dokladnie polyka

Gość gość
Dokładnie połyka....? A co ,jeśli kobieta lubi,gdy partner tryska na biust,twarz,pośladki..? Facet,który liczy się z jej pragnieniami spełnia je,a nie każe spełniać tylko swoje... Gościu wyżej...żal mi Cię...jesteś prostakiem...

Gość gość
Pytanie jest, kiedy kobieta jest dobra w łóżku, a nie facet.

Gość gość
Egoista myślący w łóżku tylko o sobie , nie będzie dobrym kochankiem,nawet gdy partnerka jest wyuzdaną,dokładnie połykającą akrobatką...