Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana na maxa

Co robić?

Polecane posty

Jestem mężatką od 6 lat.Jest dobrze. Ostatnio jednak zauważyłam, że moja 17letnia siostra podrywa mi męża!!!! Kręci tyłkiem koło niego, przymila się, pisze smsy!!( Np. Mam smaki, Szkoda że Cię nie było) Mąż mówi że nie mam się martwić, bo jego to nie rusza. Ale kto wie?? Ostatnio nawet obca osoba zwróciłą mi uwagę, że smarkata robi mu ładne oczy. Czułam się totalnie upokorzona. Co robić????

Gość frykass
należy "po siostrzanemu" natrzaskać jej po pysku

Gość zaniepokojona...
za mordę ją i krótko.... muszisz porozmawiać z nią i powiedzieć, że się Tobie to nie podoba..bo...na nim to wrażenia nie będzie robiło przez chwilę..później wymknie się to i mu spod kontroli... trzymaj się..

Gość =
No fajną siostrę masz, nie ma co. Radzę szczerze porozmawiać z siostrą i wyjaśnić sobie kilka rzeczy...

Gość frykass
a o czym tu rozmawiać ? należy powiedzieć "poszła won" i tyle

Może to nawet nie Ty ale Twój mąż powinien jej powiedzieć czy dac do zrozumienia, że jest żałosna a jego takie gierki nie ruszają. Jak ma trochę godności, to da sobie spokój.

macie rację!!dać jej po pysku. ale czy to coś da?? Beczeć sie chce Siostra zostaje na całe życie, żeby to jakś inna zdzira byla...

Wiecie,nie wiem czy nie wyolbrzymiam sprawy! Ale co zrobilibyście na moim miejscU?? już kiedyś zuważyłam, że coś niepokojącego zaczyna się dziać. Ale tłumaczyłam sobie ,zepo pierwsze to siora więć nie zrobi świństwa a pozatym ma chłopaka! Uśpiła moją czujność!

Ludziska!! nikt nie podpowie mi jak mam porozmawiać z siostrą i mężem też, bo bez powodu go przecież nie podrywa.....

Gość ano tak zrob
Spytaj siostre " o co ci chodzi?" Powiedz ze jestescie siostrami, a to co ona odwala to ponizej poziomu :P Nie to ze ejstes zazdrosna (niech sobie nie mysli) ale powiedz ze tylko sie upokaza bo wszytscy to widzą i ci nagadali to i tamto :-) niech sie opamieta, są sposoby :-)

Gość ano tak zrob
albo zrob jej tez chamowe.... i zacznij ten temat w trojke :P taki wstyd ja ogarnie ze zwinie ogon odrazu :-)

Gość AAAAABBBB
Moja siostra podłożyła się mojemu facetowi, a on mnie zostawił, bo powiedział, że pewnie taka sama puszczalska jestem. Porozmawiaj z nią stanowczo, nawet przy matce, bo to jeszcze gówniara, jak trzeba to i mordę obij, także dla JEJ dobra.

ja się naprawde wkurzyłam poprzednim razem jak znalazłam tego smsa o "mieniu smaka" i poszlam do rodziców.szczerze mówiąc mam wrażenie że to zbagatelizowali, tzn nie potraktowali tego jako realne zagrożenie mojego małżenstwa. Ale oni nie wiedzą wielu rzeczy o niej....

Gość wiesz dziewczyny maja racje
natrzaskac i tyle. Mam 20 lat ale jeszcze niedawno siedzialy mi w glowie jakies glupoty i nie wiem czy do takich rzeczy tez nie bylabym zdolna. Dobry jest pomysl z tym wyciagnieciem tematu przy innych, przy mezu czy rodzicach. Spali sie ze wstydu i da sobie spokoj. Z taka trzeba krotko mimo ze to twoja siostra

Gość ano tak zrob
to czemu z nia nie gadasz?! masakra. zarąbiste wychowanie, a jaka wieź miedzy rodzenstwem jest...Ja nawet nie tykam bylych facetow moich przyjaciolek co dopiero siostry?!?!? this is sick, rozmawiaj z nią, jedna krew

Gość kick her ass
jezeli ktos nie posiada wartosci to trzeba go w nie wpic

Gość kick her ass
tzn wpoic

Gość ta od krokietów
Oboje z mężem powinniście przeprowadzić z nią rozmowę, we trójkę. to jedyne skuteczne rozwiązanie, a i męzowi się odechce, jakby już mu się powoli zaczynało zachciewać

Gość AAAAABBBB
nie przy mężu tylko przy rodzicach, albo na osobności i w pysk.

Wiecie jestem zla strasznie i nie wiem skąd ona to ma. Boję sie że zrobię awanturę , a ona sie wszystkiego wyprz. Już dwa razy udało jej się omotać nie swoich facetów. Raz jej w tym przeszkodziłam. Rodzice oczywiście o tym nie wiedzą. Źle zrobiłam, że ja wtedy kryłam. . Co za paskudnica!!!!!!!!

Gość ta od krokietów
ja bym tak na 100% męzowi nie ufała - to jednak facet i czasem myśli tą mniejszą główką. On musi jej przy tobie powiedzieć żeby sobie dała spokój

Gość kick her ass
własnie!! pogadaj z mezem ze z nia cos nie ten tego, ze chcesz ja nauczyc ze CZYJS FACET NIE JEST JEJ!! i on sam jej wytlumaczy :-D genialne. I ty nie bedziesz musia sie zloscic

Gość AAAAABBBB
On przy Tobie powie to co chcesz, a jak będą sam na sam to powie, że ty mu tak kazałaś powiedzieć. I będzie zadowolony, że dwie laski się biją o niego. Załatw to sama, albo przy rodzicach, niech jej wybiją z głowy głupie amory.

Zagrozić, że jeśli nie zaprzestanie swoich głupich gierek, które znasz - w stosunku do Twojego męża - postarasz się, by wyszło na jaw to, co kryłaś przed rodzicami do tej pory - dzięki czemy WSZYSCY się dowiedzą jaka jest na prawdę i że - w tazie czego - z odpoednimi osobami na rozmowę do domu przyjdziesz.Wstrętne? Cóż... uważam, że jeśli chodzi o ratowanie małżeństwa to cel uświęca środki.

nie pomyślałam o tym, że to ja mam asa w kieszeni!!!! dobre. jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo że za plecami i tak będą broić?? Nie chcialabym wyjść na idiotkę wierząc im

Gość Jako facet
twierdzę, że Twoja siostra nie ma sumienia. Możesz być pewna, że omami Twego męża. Gdy (odpukać) pokłócicie się o coś i on będzie miał wszystkiego dość, może szukac oparcia w kims bliskim, a Twoja siostra jest dosć blisko i wygląda na to, że gdy będzie miała tylko okazję to nie omieszka z niej skorzystac. Ona jest wyraźnie napalona na biedaka. Warto strzelic smarkulę w dziąsełko. Niech wie, że siostrze i w ogóle nikomu (!) nie robi sie takich rzeczy!!!

Siostrze ani ciut ciut, bo jest nieuczciwa. Meżowi też nie ale ze względów, że jest Ci bliski.Powiedzmy tak - przekalkuluj - co zaboli Cię bardziej i dlaczego, gdy zdradzi siostra a gdy zdradzi mąż?można wnioskować, że siostra już Cię zdradziła... i nie jest istotne ile ma lat i czy wiedziała co robi - jak się wkłada łapy gdzie nie trzeba to trzemba mieć na uwadze, że może uciąć... jak się nie myśli to się nie robi.Siostra wkurzy i zrani. Siostra dorośnie i być może zrozumie, zawsze będzie Twoją siostrą.A mąż?Mąż dopuści się czynu o jakim nigdy nie zapomnisz, będzie to za Tobą chodzić i gnębić Cię dzień w dzień.nie wierzyć ani jednej ani drugiej stronie.Wg mnie rozmowa z rodzicami jest nieunikniona - jeśli mają Oni jeszcze jakikolwiek wpływ na Nią. Weź jednak pod uwagę, że musisz mieć silne argumenty (choćby te z przeszłości).

Gość Oczywiscie
porozmawiaj z rodzicami, najlepiej przy niej, ale oczywiscie musisz miec mocne argumenty, w tej rozmowie powinnass powiedzieć wprost i o tym o czym rodzice nie wiedzą jezeli chodzi o nią. Zaznacz tez, że twój mąż jest w głupiej sytuacji, bo nie chce się kłócic i wchodzić w wasze rodzinne sprawy i powiedział, że ty masz z nimi porozmawiać, pozdrawiam :-D

najbardziej obawiam się tego że ona sie wszystkiego wyprze i moje argumenty zabrzmią strasznie śmiesznie,bo to że pzrecytaląm 2 smsy i widze że jest miła to można różnie interpretować. Myśle że poradze sobie z mężem sama, ale pozostaje we mnie niepokój i pewnie już w każdym milszym zachowaniu ( a takie przecież w rodzinie są normalne) wietrzyć będę podstep i zdrade. Jest miu tak strasznie źle. Ufam mężowi ale czy warto ? Jego zdrada zabolałąby mni e rzeczywiscie mocniej niż jej.

Gość Nedzna PROWOKACJA