Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruziaa

Ile ważą wasze 3 miesięczne bobaski

Polecane posty

Gość mruziaa

Hej, podzielmy się ile może ważyć takie maleństwo, szukam skali porównnawczej bo mój mały hipcio waży 6200:)Ciężko paskudę nosić:P

Mały w wieku trzech miesięcy ważył jakies 7150 (chyba dobrze pamiętam). teraz ma 4,5 i trochę przystopował z tym rośnieńciem>:P

a ile wazył przy urodzeniu (weź i to pod uwage bo to jest ważne) mój ważył niecałe 2900 .Ostatnio mały był wazony na szczepieniu 21 grudnia(miał wtedy 3,5 miesiąca) ważył 6300.A i to też zalerzy czy dzidzia jest karmiona pierrsią czy butlą

Mój synek kończy za tydzień 3 miesiące i waży już 7200 g! Przy urodzeniu dokładnie połowę z tego :-) Aha - karmiony jest butlą.

mój też jest karmiony butlą.Bobasy na butli szybciej przybierją na wadze.Nie masz co się dręczyc że za dużo waży.

Kangurek - ja sie nawet nie dręczę za bardzo tą wagą - tym bardziej, że urósł tez duzo z 55 cm na ok. 66-68 cm. Tylko mój kręgosłup to odczuwa :-P

he he he wiem co masz na myśli.Mój to waży teraz pewnie ok 7 kg lub może przeszło,nosi ciuszki w rozmiarze 74 (wprawdzie troszke za duże) ale 68 znów za małe.Jak się urodził to miał 52 cm.Ręc mnie strasznie bola-nauczony jest rąk. Nie moge się doczekac kiedy będzie siadał,raczkował może wtedy zapomni o noszeniu narekach.

Kangurek - ja się obawiam, że u mnie siadanie będzie później bo mały troche kiepsko podnosi główkę i jak sie go trzyma za rączki to też nie ciągnie jej do góry. Pojutrze ide z nim do neurologa i pewnie czeka nas rehabilitacja. Mam tylko nadzieje, że nie jest za późno i wystarczy naprawde nieduzo ćwiczeń, bo nie chciałabym męczyć malucha. W każdym bądź razie też z utęsknieniem czekam na ten moment siadania i raczkowania :-D

Gość aqua1979
Witam:) Mój syncio w dniu urodzenia ważył 5kg i mierzył 61 cm. Teraz ma 3 miesiace waży 7,5kg i mierzy 72 cm. Karmiony jest piersią:) Pozdrowionka dla wszystkich szczęsliwych mamuś:)