Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallllaaann

brak wytrysku u faceta w trakcie oragzmu - co oznacza??

Polecane posty

Gość kallllaaann

no własnie..dodam tylko że już przy pierwszym kochaniu danego dnia nie ma wytrysku ale jest orgazm... dodam też że zdarzają sie sytuacje że wytrysk jest ok...i to dość cząste..ale sporo jest tez tych bez wytrysku... jak myslicie co mi dolega??

Gość .........la
hmmmm to amsz problem idz do lekarza lepiej!

Gość pierwsze słyszę
przecież jak facet maorgazm to ma wytrysk nie ma orgazmu bez niego. sam wytrysk jest świadectwem że był orgazm. może jeszcze nie umiesz tego rozróżnić.

Gość kalllaan
tak sie składa że można mieć orgazm bez wytrysku i jestem tego najlepszym przykładem... co to może znaczyć?

Nieznana KLĄTWA...ale jest pewien szaman co może ją zdiagnozować - gin (nie nie dżin) gin....ekolog

Gość to znaczy że jesteś
tak leniwy, że nawet spermy ci się nie chce produkować

Gość kalllaan
ale jesteście powierzchowni...aż przykro sie robi

Wybierz się do urologa, bo tak nie powinno być. Czytałam kiedyś o takim zaburzeniu, ale dokładnie nie pamietam, więc nie chcę nakręcić. Idź naprawdę do lekarza.

Gość taki se gość
No tak o męskie sprawy na babskim forum pytaj napewno sie dowiesz co i jak :O

Gość lekarz_krakow
masuj codziennie rano prez 5 minut jadra, a to minie .

Gość trabka eustachiusza_
To oczywste. Zaciskasz podczas orgazmu mięsień zwieracza i to on blokuje wypływ nasienia. Musisz rozluźnic wszystkie mięśnie i lać ile wlezie ;) ps. To poważny wpis. Niektórzy faceci celowo ćwiczą ten mięsień by uzyskac wilokrotne orgazmy, ale bez wytrysku.

Gość kallaaaan
no nie wiem czy zaciskam... ale często sie masturbuje...może to ma wpływ>?? przy masturbacji też jest różnie raz mam wytrysk raz nie ale orgazm zawsze...

Gość zeusek
musisz isc do lekarza... a ja mam takie pytanie! czy gdy sie kochacie, i zblizacie sie do wytrysku, powstrzymujecie go by dluzej sie kochac? jesli tak to jak dlugo go powstrzymujecie czy moze po nim mozecie dalej sie kochac..penis nie wiodczenie...??

Gość zeusek
do trabka eustachiusza_ (nie przeczytalem wpisu) :/ jak cwiczyc te miesnie by do tego dojsc??

Hmm praktyka i tyle...;-) a tak wlasciwie to musisz sobie uswiadomic zeby mozg \"nie puscil\" spermy...to jest ciezkie ale jak sie juz uda to naprade mozna miec pare orgazmow pod rzad..;-) tylko ze to nie jest taki \'pelnowartosciowy orgazm\" bo nie ma to jak sie po prostu spuscic do konca\";) Zycze powodzenia.