Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solarium-pyt.

Mam pytanie odnośnie solarium...........do solarek i nie tylko

Polecane posty

Gość Solarium-pyt.

Czy dzis w taki duzy mróz nie jest ryzykiem skorzytsać z solarium? DFo solarium mam kawałek i bede musiała potem wracac z niego do domu, a wiadomo jest mróz, a skóra bedzie prosto po ogrzaniu

Gość do solarek
dziewczyny-czy wyście już naprawdę ocipiały-mróz jak cholera,a wy będziecie zapieprzać na solarkę??? to już trzeba mieć coś z mózgiem:P lepiej byś zrobiła jakbyś miała naturalny kolor twarzy (solarę i tak każdy rozpozna) a na to dała ładny róż na policzki albo puder brazujący w kulkach,a nie smalić skórę na solarce,a za parę lat mieć zmarszczki :O

tez sie nad tym zastanawialam, ale mysle, ze to nie jest najlepszy pomysl - ja tam zostaje w domu ;) po pierwsze - mozna sie przeziebic, po drugie - jak ktos ma delikatne naczynka krwionoscie to moga to ciezko zniesc

do solarek - nie unos sie tak, przeciez nie chodzi o to, zeby sie zjarac na skwarke, tylko nie wygladac jak corka mlynarza! moze ty nie masz tego problemu, ale ja czasem pokazuje cos wiecej niz tylko twarz ;P

Gość Solarium-pyt.
do DO SOLAREK... nie przesadzaj. To, ze ktos korzysta raz na 3 tyg lub 4 z solarium nie znaczy ze robi z siebie mulatke. N o nie wiem czy tak odlotowo na bladej cerze wygląda róz...

Gość gadkaszmatka
tez mialam isc dzisiaj, ale jednak chyba zrezygnuje, mimo ze nie mam daleko do solarium :)

Gość Solarium-pyt.
Tez rezygnuje:)

po pierwsze, można się przeziębić, po drugie, naczynka mogą nie wytrzymać takiej nagłej zmiany temperatur. to szok dla organizmu i dla skóry. po trzecie, to, że ktoś nie korzysta z solarium, nie znaczy, że jest blady.

Gość Siulencjaaaaaaaaaaa
A ja mieszkam na polnocy i u mnie nie jest tak bardzo zimno , hihi. Jednak to nie zmienia faktu,ze solarke dzisiaj sobie odpuszczam, chociaz uwieeeelbiam sie wygrzewac pod lampkami, to mi zawsze poprawia humorek :-)