Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedorna

Na odchudzanie TYLKO CZERWONE WINO!!!!

Polecane posty

Gość biedorna

Codziennie wieczorem trzeba wypic lampke czerwonego wina. Warunek jest taki, że potem juz nic nie wolno jeśc. trzeba sie powstrzymac bo czesto wlasnie po lampce wina mamy ochote cos przegryźc. Czerwone wino wspomaga trawienie. Mój brat pije codziennie od tygodnia i juz są efekty. Co prawda nie ma co sie spodziewać cudów, nie schudniece 5 kilo w ciagu tygodnia. Największa zaleta jest to, że chudnie sie bez zadnych ograniczen w jedzeniu. po prostu jemy jak do tej pory, a wino pomaga nam sie z tym sprawniej rozprawic. W ciagu miesiąca mozna sie bez trudu pozbyc2-3 kilogramow. POLECAM!!!

no i nabyc choroby alkoholowej.hahaha raczej nie polecam!!!za to polecam produkt ANTIOX z wytłokami z winogron,beta-carotenem,wit.C,ginko biloba,selenem wit,E www.vision-polska.pl pozdrawiam

Gość osoba trzecia
tak niie dość że nikt nie schudnie to jeszcze alkoholików przybędzie a te efekty to jakie?? A poza tym picie na takim mrozie to zgon murowany ;P

Gość oj mylicie sie
lampka wina jest wlasnie zalecana do picia i nikt nie stanie sie po tym alhokolikiem bo czerwone wino jest zdrowe oczywiscie jedna lampka wieczorem nie raz slyszalam wypowiedzi ludzi ktorzy przezyli 90 lub 100 lat i czesto mowili o lampce wina na wieczor o odchudzaniu przyznam szczerze ze nie slyszalam ale mysle ze niewiele daje 2 lub 3 kg w miesiacu to dla mnie nic jak bede chciala to w dwa tygodnie spokmojnie schudne 5 kg wystarczy ze zastasuje jakas diete takze te 2kg/mies mnie nie przekonuje ale trosze winka wiczroem polecam i poczytajcie sobie o tym alkoholikami sie nie staniecie :) tylko zdrowszymi ludzmi

Gość równie dobrze
można pić czerwona herbate, takie same efekty a jest zdrowsza i tańsza

Gość oj mylicie sie
aha i najlepiej by bylo gdyby to winko bylo wlasnej roboty :) wtedy to juz super :)

Gość dddssssa
A ja własnie zauwazyłam ze po winie takie wytrawne lub polwytrawne,nie sloskie) sie chudnie. Po wypiciu wina bardzo sie glodnieje a z tego wynika ze strasznie poprawia trawienie zdazylo mi sie ostatynoi pic wiecej wina niz zazwyczaj(wiecej imprez) i faktycznie schudłam z 3 kilo

Hejka ja tez to zauwazylam...ze jak pilam wino na imprezie to potem chudlam troszke i to prawda ze czlowiek glodnieje. A ponadto teraz kojarze jak moi rodzice wrocili kiedys z nart i mowili boze ile my tam jedlismy i okazalo sie ze nic nie przytyli ale powiedzieli ze po kolacji czerwone wiono pili. Cos w tym jest. A aprop wino jest zdrowe bo zmniejsza stres antyoksydacyjny ...ale wazne jest aby go wypic z umarem bo jak za duzo to stres oksydacyjny wywolany alkoholem przewaza nad dzialaniem samych flawonoidow zawartych w winie. A grecy sa najdluzej ( tak slyszalam) zyjacym narodemale u nich bez wina do jakiegos posilku ani rusz!

Gość marta_____
podeszłabym do tego trochę inaczej: odrobina czerwonego wina czy nawet jakiegokolwiek innego alkoholu nie jest w stanie nikomu zaszkodzić, ale bzdurą jest wg mnie twierdzenie, że wino odchudza, stąd już tylko krok do popadnięcia w alkoholizm. Generalnie w zdrowym odżywianiu (czy zdrowym odchudzaniu) liczy się przede wszystkim umiar, nawet chleb ze smalcem nikomu nie zaszkodzi, ani czekolada czy jakieś inne słodkości pod warunkiem, że zjemy kromkę na tydzień, albo jedną kostkę czekolady czy jedno ciastko przy jakiejś tam okazji. Najważniejsze żeby się nie objadać, a z drugiej strony nie przesadzać w swoich dietetycznych zapędach. Odnośnie czerwonego wina.. polecam ciekawe teksty na ten temat: http://kuracjeodchudzajace.com.pl/2010/11/23/czerwone-wino-na-odchudzenie-czyli-o-laczeniu-alkoholu-z-preparatami-odchudzajacymi-cz-1/ i cz. II http://kuracjeodchudzajace.com.pl/2010/11/23/czerwone-wino-na-odchudzenie-czyli-o-laczeniu-alkoholu-z-preparatami-odchudzajacymi-cz-2/

Gość hanka_89
Ale czy to nie jest tez tak ze alkohol jednak wzmaga apetyt i jednak zamiast własnie nie jesc to my do winka lubimy podjadać sobie coś słodkiego ? A moze warto zamienic je na takie winko http://winabezalkoholowe.pl/ Czasami takie zmiany w naszej diecie tez sa pozytywne.

Gość przemądra
myślę, że wino bezalkoholowe, to już kompletnie puste kalorie. Lepiej pić to normalne czerwone wino, poprawia trawienie. A na imprezie jak wypijesz więcej, często kończy się to po prostu kac-kupą oczyszczającą jelita i dlatego chudniemy ;) Więc raz na jakiś czas, warto wypić więcej. A najlepiej się upić tak, żeby mieć kaca giganta, to na nastepny dzień jeszcze głodówka gratis ;)

Gość Szanaja
zaczelam pic czerwone wino odkolo 3 miesiecy ,czasami konczy sie wiczorem na jednej butelce i jakos dziwnie ...nie schudlam jak to npisala biedorna.. i nic nie jem i co musze dodac przez piciem wina schudlam 10 kilo a od kad pije czerwone wino przytylam w ciagu miesiaca stracone 10 kilo!!! a wiec uwazam to za BZDETE!!!!

Gość gość
Bo pijesz za mało :D

Gość Magic4321412
Najlepszy sposób na odchudzanie ? Wsiądz na rower, przejedź 1160 km przez 13 dni i w między czasie złap wirusa. Gwarantuję zrzucenie 8 kilo :D

Gość gość
Codziennie wieczorem trzeba wypic lampke czerwonego wina. Warunek jest taki, że potem juz nic nie wolno jeśc. trzeba sie powstrzymac bo czesto wlasnie po lampce wina mamy ochote cos przegryźc. I alkoholizm gotowy!!!!

Gość AniaKosmetyka
Czerwone wino zawiera katechiany odpowiedzialne za spalanie tłuszczu. Ponadto zwiększa poziom estrogenów co wspomaga u kobiet walkę z tłuszczem. Takze to nie są bzdury a czerwona herbata to co innego również wspomaga ale ważna jest różnorodność pożywienia i napojów przy odchudzaniu. Polecam pól. Lampki wina dziennie choćby na poprawę naczyn krwionośnych, z umiarem wszystko jest dobre nawet czekolada na diecie ma swoje dobre działanie:)

Gość AniaKosmetyka
Katechiny*

Gość Kosmooosik
jeśli chodzi o wino to ja zamawiam na wina.com.pl jak dla mnie nie ma lepszego sklepu

Gość Olka901
Na odchudzanie to nie wiem czy dobre...ale ten artykuł na adamed.expert bardzo mnie zaciekawił, nie wiedziałam, że czerwone wino ma takie właściwości, kiedyś mama mi opowiadała, że jest dobre na cholesterol, ale nie wierzyłam w to.

Gość paula82187
Ja bym powiedziała wręcz przeciwnie zbytnio się na tym nie znam ale wiem, że alkohol potęguje apetyt także po takiej lampce wina jesteśmy głodni czyli raczej na odchudzanie nie jest dobre. Ale fakt czerwone wino ma dużo właściwości zdrowotnych ktoś tam pisze wyżej o portalu adamed.expert czytałam właśnie i dużo informacji pisze takich co miałam na wykładach a studiowałam dietetykę

Gość karmelitka3432
Czytałam kiedyś że wino ma dobry wpływ na krążenie, ale że na zęby? Dobrze wiedzieć:) Choć z zębami nie mam jakichś szczególnych problemów ponieważ regularnie chodzę do dentysty na wizyty kontrolne. Dodatkowo stosuję płyn do płukania https://www.listerine.pl/p%C5%82yn-do-p%C5%82ukania-jamy-ustnej/p%C5%82yn-do-p%C5%82ukania-jamy-ustnej-listerine-advanced-white który odświeża oddech i zapobiega powstawaniu bakterii. Bo lepiej zapobiegać niż leczyć:)

Gość gość
Polecam zajrzeć na: www.klinikasylwetki.xja.pl