Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam poamdki avon

jaka pomadka z avony jest najtrwalsza?????

Polecane posty

Gość szukam poamdki avon

zamierzam kupic ktoras z najnowszego katalogu stad moje pytanie a zalezy mi na trwalym makijazu tylko nie polecajcie perfekt wear bo ta pomadka ma okropne kolory

Gość szukam poamdki avon
eh zle napisalam jakies avony mi wyszlo , chodzi o avon of kors

Gość kiteczka0000
no piszecie dziewczyny , tyle tu osob uzywajacych avonu , konsultantek a nikt nie wie???? chyba ze zadna nie jest trwala

Gość misiakowa
Żadna nie jest fajna. Dlatego zamówiłam sobie bezbarwny blyszczyk i jest ok.

najtrwalsza jest szminka Shine Supreme, wręcz trudno ją usunąć z ust. moja ulubiona.

Gość szukam pomadki avon
a pomadka my lip miracle?? ta zwykla lub diamentowa??? czytalam recenzje i ponoc trwala ale pytam jeszce bo malo na necie informacji :( a zamierzam cos wybrac z nowego katalogu

Gość littleblackdress
Jesli chodzi o najtrwalsze to pewnie w takiej kolejności: 1. Shine supreme - piękne kolory i naprawdę długo utrzymuje się na ustach. Trochę przypomina gęsty błyszczyk i żeby uzyskać ładny efekt, trzeba nałożyc jej dość dużo, ale efekt - piękny 2. My lip miracle - moja ulubiona - ładne kolory odpowiednie do dziennego makijażu, miękka, ładnie rozprowadza się na ustach, ładnie pachnie i jest naprawdę trwała. Nawet moja mama, któa zyżywa szminki w tempie kosmicznym jest z niej zadowolona i mówi, ze szminka jest wydajna i przyjemna w użyciu. 3. Perfect wear - no cóż - jeśli chodzi o trwałość to jest dość dobra ale mam mnóstwo minusów - po pierwsze tragicznie wysusza usta - są spierzchnięte, pomarszczone wręcz. Nałożony na usta kolor intensywnieje i daje po chwili efekt "gipsu" na ustach - zasycha, gama kolorystyczna dość uboga, ale chyba nie ma co żałować- nie jest to zbyt dobry kosmetyk Ostatnim moim odkryciem jest szminka z serii CT Walentynkowa - kolor Dazzling Pout - jest fenomenalna, ładnie się rozprowadza, daje w zasadzie efekt delikatnego błyszczyku - kolor jest delikatnie transparentny, cudnie pachnie - super, a zakup jej był w sumie przypadkowy :) zamówię jeszcze jedną bo przecież wszystko co dobre znika z katalogu po miesiącu albo dwóch ;)

ja mam Lip Miracle zwykłą, dobrze nawilża, nie wysusza, ale z tą trwałością to bez przesady, taka sobie.

Gość gość
Żaden Avon, mnie mega wysusza usta , zobacz sobie te nowe pomadki z Semilaca. Super pomadki, pod wrażeniem jestem. Ładne kolory, trwałe, ładnie się na ustach trzymają, nie wysuszają. I nawet można pod kolor lakieru dobrać kolorek , no udały im się te pomadki https://semilac.pl/pl/pomadki-i-blyszczyki/pomadka-matowa