Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naughty Girl

Pasta wybielajaca zeby BLANX czy DENIVIT ?

Polecane posty

witam , czy stosowal ktos z was taka paste wybielajaca "BLANX CLASSIC" ? albo "Denivit" ?? widzialam z pasta Denivit jest teraz taka mala pasta wybielajaca w 7 dni... taki maly zestaw.... stosowal ktos moze ? ktora z tych past daje lepsze efekty ??

Gość agataaaaaaaaaaaaaaa
Ja używałam pasty Denivit - moim zdaniem jest bardzo dobra, mało się pieni, ale naprawdę wybiela zęby. Dobra jest także Pearl Drops ( zwłaszcza w tych małych 50ml opakowaniach).

Gość nocnabeznadzieja
Ja uzywalam pasty Blanx i musze przyznac ze nawet wybielila moje zabki:)

Gość wybielaczka
Mialam Denivit i Blanx ,ale inny rodzaj .Blanx napewno wybiela,moze nie jakos drastycznie ,ale po 3 dniach uzywania tej pasty widac roznice w kolorze zabkow.Denivit mnie dentysta odradzil bo jak twierdzi uszkadza szkliwo.

dzieki za wypowiedzi, tez jakos mi sie wydaje ze pasta Blanx chyba lepsza bedzie... moze jeszcze ktos stosowal [aste Blanx ?

Gość under 16
a ile kosztuje ta na 'b"

pytalam w aptece to blanx classic kostuje ok 23 zl, natomiast denivit + pasta denitit wybielajaca w 7 dni (taki zestaw) kosztuje tez ok 23 zl, wiec dlatego sie zastanawiam ktora z tych past ewentualnie kupic

Gość under 16
chyba z powyzszych wypowiedzi powinnas cos wywnioskowac..........ta na "d" niszczy szkliwo(ktos powiedzial) .........i sie zastanawiasz.......

Gość Sandrusia676
Pasta Denivit bardzo słaba, naprawdę nie warto. Mi udało się wybielić zęby o kilka odcieni ale dopiero po zastosowaniu metody Martuni :) https://metodamartuni.wordpress.com/