Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Audrey_H

Fryzura na studniówkę

Polecane posty

Hej:) Macie może jakiś pomysł, co zrobic z włosami na studniówkę? Mam blond falowane, a czasem nawet mocno kręcone włosy . Nie chciałabym ich po prostu prostować, bo tak robię na większość \"zwykłych\" imprez. Nie chciałabym też robić sztywnego koka z mn.óstwem lakieru , brokatu itp. Macie może jakiś pomysł na oryginalną fryzurę? Dodam, że moja sukienk to śliczna \"mała czarna\" z rozcięciem z koronkową wstawką, na cieniutkich ramiączkach. Pozdrawiam

Gość eleganckie upiecie
bedzie najbardzije odpowiednie-nie mowie tu o koku na pol glowy w ktorym wszyscy sie pokaza.Chodzi raczej o skromnego lecz elegamnckiego koczka na glowie:) do ktorego bedziesz potrzebowala prostych wloskow. Mam na mysli gladko zwiazane wlosy z tylu(tak jak w kitke) no ale oczywiscie mozna je ladnie jakos spiac itp... nie mam zadnego zdjecia niestety:o

Dzięki, zastanowię się nad tym. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś miał jakieś zsjęcia- bo jak to inaczej wytłumaczę fryzjerowi???

Ok...więc rzućcie jakims pomysłem, który mnie zachwyci, oszołomi, rzuci na kolana

Gość Shelly_J
czesc audrey,ty masz czarne wlosy!!!

No, nie do końca czarne. Myślę , że kolor moich włosów można bardziej trafnie opisać, np. za pomocą określenia jasny blond;) Nie trktujcie mojego nicka zbyt dosłownie:) Ktoś ma może jakiś pomysł????

Gość Ej ty Audrey
czy Twoja ksywka nie wzięła się czasami od piosenkarki Audrey Hannah? Ona z tego co wiem śpiewała kiedyś piosenkę o świętach pt. "It's a December" Zgadza się ? Pozdrawiam

Ej ty nie zgadza się. Wzięła się od Audrey Hepburn, absolutnie boskiej aktorki. Pozdrawiam