Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika24

będzie..., jest..., był...

Polecane posty

Gość kika24

to jest tpoic w którym możecie zamieścić swoje opinie o swoich byłych chłopakach/dziewczynach. chodzi mi przede wszystkim o to jak obecnie układają wam się z nimi relacje, czy warto z nimi utrzymywać kontakt czy raczej nie czekam na ciekawe historie

Gość mój były
chodzilismy ze soba dwa lata, zerwalismy 11 lat temu, ja mam męża dziecko, utrzymujemy kontakt mailowy i telefoniczny. Jest zwyczajnym kolegą moim i mojego męża.

Gość no to sie wypowiem
moj eks.... zajebiscie przystojny ;) rozstalismy sie w nerwach..bylo bardzo nieprzyjemnie..po kilku miesiacach on zaczal pisac maile, smsy, zaczelismy utrzymywac kontakt..mieszkamy w innych miastach, czesto do siebie dzwonimy, gadamy jak przyjaciele..ja mam juz nowego kochanego faceta jednak... raz przyjechal do mnie..ALE MIALAM NA NIEGO OCHOTE!!! jakos tak chce mi sie jego i wiem ze z wzajemnoscia hehe..w kazdym razie on mi powiedzial ze czeka na mnie..na pewno nie realne jest z mojej strony byc z nim na nowo ale jakis dobry sexik hmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ;);)

mój problem polega właśnie na tym że być z nim nie chce ale sexik...:) chciałabym żeby mnie z nóg powalił. wczoraj na gg napisał mi że mnie kocha ale wie że nie ma u mnie szans bo bardzo mnie srzywdził a potem od słówka do słówka zeszło na ten nieszczęsny sexik i napisał mi takiego erotyka że mnie z nóg powaliło-oczywiście my w roli głównej nie wiem czy utrzymywać z nim kontakt bo wiem że dalej bardzo sie pociągamy fizycznie i boję sie że uczucie odżyje ale z drugiej strony taki sexik-to naewt sama bym go zaciągnęła...-całe szczęście że jest za granicą i nasz kontakt ogranicza sie do gg i skype ale kiedyś w końcu może być tak że sie spotkamy no i co wtedy z tym sexikiem? a problem jest o tyle świerzy że nie jesteśmy ze soba jakieś 9 mies a byliśmy 3 lata

Gość no to sie wypowiem
kika---> my bylismy ze soba 2 lata a nie jestesmy juz 2,5 roku..no ale kontakt telefoniczny jest..;) najgorsze (a moze najlepsze:P) jest to, ze zdaje sobie sprawe z tego ze na spotkaniu sam na sam nie oprzemy sie sexikowi ;) na naszym poprzednim spotkaniu rozrywalo nas normalnie ale nic nie bylo bo on byl z kolega :P

Gość nananana
Ja ze swoim facetem rozstała sie po 9 latach wspólnego życia i teraz jesteśmy swietnymi przyjaciólmi. Ja mam męża i dziecko on w tym roku się żeni dostałam nawet zaproszenie na ten ślub. Chociaż nie ukrywam ze chciałabym jeszcze raz pobyć z nim chociaż jeden tydzień:):):) ale cóż na moim "chciałabym sie kończy" Może i dobrze któż to może wiedzieć

Gość z tych kilku wypowiedzi
moral jest taki ze jednak czujemy miete do swoich eks :D

Gość rysiunio
drogie panie, poczytajcie same siebie :o każda z was puściłaby się z byłym - czyli to prawda, że eksi mają bezpłatny karnet do końca życia ? niedobrze mi :o ps. 3/4 topików na tym forum jest o tym, jacy to faceci są bebe; coś mi się wydaje, że babki wcale nie są lepsze

Gość do rysiunia
wcale nie bezplatny i nie do konca zycia :P cos mi sie wydaje ze w moim wypadku skonczyloby sie na jednym zajebiscie zajebistym numerku hehe ;) potem mialabym wyrzuty sumienia i juz nigdy nie powtorzylabym tego :P

Gość kusia
Byliśmy razem 1,5 roku. Nie jesteśmy od troszkę ponad rok. Nie zapomniałam o Nim. Chciałabym, żeby się kiedyś ułożyło i żebyśmy mogli chociaż normalnie rozmawiać.

Gość nananana
przepraszam bardzo ale ja nie powiedziałam że chciałabym sie z nim bzyknąć tylko ze chicłabym poprzebywac troche i powspominać te stare dobre (może nie zawsze) czasy

sek z eks nic dobrego nie wróży na przyszłość to jak taniec na linie nad przepaścią fascynuje i podnosi adrenalinkę ale grozi połamaniem karku...

Gość rysiunio
"poprzebywać"? przez tydzień? i się nie bzyknąć? no,no... koleżanka mi imponuje :p

a po coż są pokusy ? można im ulegać albo i nie można się poddawać i ponosić tego konsekwencje albo wzmacniać silna wolę i wzmacniając tym samym miłość którą się wybrało... dwie drogi ...

Gość nananana
a czy sex jest najważniejszą rzeczą w życiu???? W moim napewno nie:):):)

ale jest tez cos w tym, ze zakazany owoc kusi najczesciej...teoretycznie eks to zakazany owoc..zwlaszcza gdy mamy juz kogos innego..ale jednoczesnie pamietamy jak bylo kiedys..jak bylo w lozku z eksem..moze wlasnie dlatego ze wiemy jak smakowal kiedys z nim seks to pokusimy sie jeszcze raz? to w koncu latwiejsze niz pojscie do lozka z nieznajomym...

Gość DRean
Moja eks po baletach w pubie - "To moze wejdziesz (na reszte nocy)?" Powiedzialem tylko dobranoc i odszedlem. Dodam tylko, ze ma faceta i bardzo sie ciesze ze to ja nim nie jestem. Kim dla mnie jest dzis? Zwiazek z nia to byl survival dlatego traktuje ja jak zwykla kolezanke bez specjalnych wzgledow.

Gość nuisa1
byliśmy 3 lata- zakończyło sie 5 lat temu( i ciesze sie bardzo) mamy sporadyczny kontakt typu maile, g-g ale nic mnie do niego nie ciągnie i nawet juz mi sie nie podoba...było minęło... do tego zawiódł mnie bo wie ze szukam pracy a mi nie pomógł kiedy u niego w firmie potrzebowali... (a jakis czas temu jeszcze twierdził ze nie przestał mnie kochac i moze spróbujemy- haha) zapomniał ze mam od kilku lat faceta którego kocham?

Gość kusia
czemu wielu osobom relacje z byłym partnerem kojarzą się od razu z seksem?

Gość kusia
Wiem, że seks jest fajny, no ale... nie wiem jak to ująć :) Przecież można się tylko przyjaźnić.

Gość kusia
Chciałabym mieć taki problem- skusić się czy nie? :) No ale moje relacje z eks są różne, ja nie zapomniałam, chciałabym mieć chociaż normalny kontakt, ale to jest facet dumny, uparty.

oczywiscie ze mozna tylko sie przyjaznic ale......... no wlasnie..latwiej jest nam przyjaznic sie z kims z kim nie wyladowalismy w lozku niz z kims z kim robilismy to regularnie przez kilka lub kilkanascie miesiecy i bylo nam dobrze...:) co innego jesli rozpatrujemy przypadek pary seksualnych impotentow..wowczas sama przyjazn mozliwa jak najbardziej ;)

Gość kusia
Ja bym chciała wiedzieć co zrobić, żeby eks zrozumiał :o

ale skoro on nie chce to moze nie ma sensu sie o to starac? w koncu to juz tylko eks..........

z tymi byłymi to różnie bywa. mój jest w toksycznym związku i ciągle od niej odchodzi i wraca-teraz wraca i sie zastanawia co zrobić? mówię mu żeby nie wracał ale nie wiem co mna kieruje-uczciwość czy zazdrość choć przyznamsie że staram sie byuć obiektywna ja też mam kogoś ale go nie kocham-jestem z nim bo jest dobrym człowiekiem i może sie zakocham a on we mnie po uszy. ja też nie wiem co robić-do byłego wracać ne chcę ale kochałam go nad życie-może nawet tak jest nadal-i mam porównanie do kochania i niekochania oj rety rety-co te chłopy ze mnarobią?

i nie zgadam się z tymi bezpłatnymi karnetami b oto wcale nie jest tak nie weim jak by było w praniu bo odkąd zerwaliśmy to nie widziałam go na oczy ale mam takie myśli o sexiku i zastanawiam się czy ja jedna i czy to jest źle że tak reaguję bo boję się że chyba to ma związek z uczuciami- i co o tym sądzicie?

Gość sądzimy że masz
nierówno pod sufitem.... poczytaj dziewczyno co ty wypisujesz, pozbieraj sie i poukladaj sobie wszystko bo narazie masz w życiu i w glowie tylko balagan niestety :O