Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandkaaa

znaki ze on sie oswiadczy

Polecane posty

Gość amandkaaa

po czym poznac jak facet mysli o malzenstwie/oswiadczynach ? czy ktos kto mial propozycje zaobserwowal jakies inne zachowanie faceta?

Gość jesli ma zaczerwienione uszy
to znaczy ze ma zamiar sie oswiadczyc ;) w innych przypadkach to raczej wykluczone :P

Gość amankaaa
ale czy on sie jakos inaczej zachowuje?? czy jakies tematy sa poruszane, slowa ito po czym poznac ze on ma zamiary...

Gość nie no rozluźniasz mnie
ile Ty masz lat???? co to za głupoty!!!!!!!!!!!!

Gość mandy from berlin
jesli namawia na zakupy w biedronce to oznaka ze cos się święci :P

jak sie chce oswiadczyc to kleka i mowi, pyta: wyjdziesz za mnie? Wyedy zachowanie wskazuje na chec zwiazania sie wezlem malzenskim :) Oj panny, jakie glupie pytania zadajecie :) A po jakim zachpwaniu poznac, ze kobieta ma ochote na zupe pomidorowa? Jakie ma zachowania??? :D Tak samo madre pytanie. Znaki, ze sie oswiaczy, znaki, ze chce zupe pomidorowa. :) Facet mowi a nie mysli. Kobiety za duzo mysla, domniemuja i kaza facetom im w myslach czytac :) Same poczytajcie w myslach :) Kurde, bo nie moge :)

Gość gigi54
no i draże rano na śniadanie :classic_cool: A tak na poważnie... mój ex przez 5 lat gadał o pierścionku, zaręczynach i ślubie. Na gadaniu się skończyło.

Gość amandkaaa
mam 23 lata i z tego co wiem facetow mozna czytac ich zachowanie

Gość to duzo wiesz
:D :P

Gość mandy from berlin
under

Gość amandkaaa
aha wiec jak on tylko gada na ten temat to moze to oznaczac ze zero z tego bedzie

amandkaaaa, nie czytaj wiecej tych glupich gazetek co??? Bo ci sie w glowie przewrocilo :) Facetow mozna czytac :) Z tego co ja wiem, to czyta sie ksiazki, gazety, witryny internetowe, no, chyba, ze fdacet ma koszulke z nadrukiem, to metaforycznie mozna \"go czytac\" :)

Gość gigi54
to takie odkrywcze? faceta poznajesz po czynach, nie słowach - takie moje przemyślenia i lekcja z tego związku

ja pierdole!!!! Ide stad!!!! :D:D:D:D:D:D bo widze, ze ta laska to typ dziewczyn stupidosex :)

Gość gigi54
amandka, a ile wy macie lat? :classic_cool:

Gość amandaaa
kobiety czesto nie wiedza ze facet niemal od samego poczatku mysli o kobiecie na dwa sposoby: _na troche _byc moze na zawsze ale o tym nigdy kobiecie nie da znac i dlatego niektore kobietki beznadziejnie czekaja latami na oswiadczyny pomimo ze facet juz i tak zdecydowal ze to nie ta ale po co ma jej tym mowic - jest darmowy seks potem kobieta wychodzi z takiego zwiazku o kilka lat starsza wiec dobrze sie orientowac co facet naprawde mysli i nie tracic tych lat

o kurwa, podzial na dwa sposoby rewelacyjny. Gdzie to bylo? W Bravo Girl? Alez kobieca prasa oglupia laski....

Gość amandaaa
no wiec te z was co otrzymaly te oswiadczyny i te z was co facet tylko trzymal przy boku na nic-wypowiedzcie sie jak was traktowal w tym zwiazku...

Gość gigi54
hm, to ja nie wiem, jak mój ex o mnie myślał :classic_cool: bo miało być na zawsze, a wyszło na nigdy natomiast obecny jest jak najdalszy od oświadczyn

Gość amandkaaa
jak tobie facetowi nie podoba sie co tu pisze to jestem na wlasciwym terenie...

acha, to zwiazek bez oltarza to zwiazek na nic :) :D:D:D:D:D Blagam litosci, bo pekne ze smiechu kochana!!!!!!!!!!!!!!!! Wez sie juz nie osmieszaj, bo jak ciebie czytam - dochodze do wniosku ---> jak mowisz i myslisz w realu, tak glupio jak tu piszesz - to nie licz na slub :) Facet potrzebuje madrej kobiety na zone a nie jakiegos pustego worka do dymania, ktory obiad ugotuje i pieprzy trzy po trzy, by sluchac jej jak zgaszonego radia.

Gość amandaaa
z tego zo wiem jak facet mysli w tym kierunku to juz na samym poczatku o tym jakos wymyka czekanie nic nie daje

Gość amandaaa
do sexoholck zwiazek bez oltarza to w porzadku na kilka miesiecy , najdluzej rok a ty moze chcialbys zwiazek bez seksu?

Gość NieWiemCoDalej
Ja czekam juz 6 lat...Latka leca a ja nie wiem na czym stoje...Mimo wielu rozmow nie wiem...

ostatek - nie wulgarny napewno w odpowiednim towarzystwie :) to wolisz chodzic z facetem pol roku, potem slub i wogole fajnie i wesolo, a potem po trzech latach rozwod, bo wiesz, jak z kims masz byc to bedziesz, jak nie to nie :) I nic tu slub nie zmieni, bo gdybym ja sie kiedys ohajtal, to bym dzis byl rozwodnikiem kochaniutka :) Bo mi panna zdurniala:) I teraz sie ciesze, ze nie bralem z nia slubu :) Nie umiecie kobiety patrzec szerzej na ten caly slub niz tylko weselicho, ja mam meza i jest cool, ale to co, ze po trzech latach sie okaze, ze jednak nie pasujecie do siebie? Wazne, ze ten oltarz zaliczony! Jak kochasz naprawde to slub oczywiscie moze byc, ale nie na sile!!!!! Facec takich lasek jak ty sie boja, bo to sa mysliwi na chlopa. Szukaja, poluja, lapia, szybko SZYBKO POD OLTARZ a potem dopiero zaczyna sie proza zycia i czasem okazuje sie, ze jeden woli kryminaly, drugi komedie romantyczne.... A nie lepiej bylo przerbic proze wczesniej i dopiero potem brac te cale sluby?????

Gość gigi54
mojemu sie tak 5 lat wymykało, jeśli kobiecie bardzo zależy na ślubie, to rzeczywiście: czekanie nic nie daje, a potem to równia pochyła - kłótnia za kłótnią

Gość amandaaa
rozmowy z facetem nic nie daja!! tu trzeba dzialac... a po co on ma kupowac krowe jak ma mleko itd...

Gość gigi54
to co - kupisz mu pierścionek? :classic_cool: