Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaa20

zauważylam, że ...

Polecane posty

Gość majkaa20

Zauważyłam, że co jakiś czas moje sutki robią się wilgotne, napewno nie z podniecenia .. Proszę powiedzcie mi z czym to może być związane

Wilgotne, czyli co, wypływa z nich jakiś płyn? Jeżeli tak to są to zaburzenia hormonalne i trzeba się z tym zgłosić do ginekologa.

Gość majkaa20
no coś takiego..nie dużo tego jest ale jest to wyczuwalne :(

Gość iwonka00
jessli nie masz dziecka(co sie domyslam) i to nie mleko to zasuwaj do lekarza i to juz!

Gość majkaa20
znalazłam w sieci coś takiego: Wyciek z brodawek zawsze wymaga konsultacji z lekarzem. Ale najczęściej nie jest powodem do niepokoju, zwłaszcza gdy pojawia się w obu piersiach jednocześnie. Jeśli wyciekający płyn ma mleczny kolor, wyciek może być spowodowany wysokim poziomem prolaktyny. Może się też pojawić po zażyciu niektórych leków uspokajających, antydepresyjnych lub obniżających ciśnienie krwi. Jeśli jednak płyn jest krwisty, przezroczysty lub siny albo wycieka tylko z jednej piersi – natychmiast idź do lekarza. eh sie trochę zmartwiłam bo mam dopiero 21 lat :( mimo wszystko dzięki dziewczyny

Idź koniecznie do ginekologa. Ja miałam kiedyś taki wyciek z piersi i poszłam z tym do lekarza i okazało się, że mam zaburzenia hormonalne spowodowane pco. Idź i nie daj się zbyć.

Gość majkaa20
Markotko czym spowodowane ? i na jakie badanie mnie skieruje

Gość majkaa20
up