kot1 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MMTlDYcLsCo Nie stałem się Kłamstwem, pomimo WSZYSTKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot1 0 Napisano Maj 24, 2013 Coś wkrótce się zacznie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swedrftgredswqasd Napisano Maj 24, 2013 to przykre że autor niby tanczył,gadał ,,wszystko ładnie piekeni , ale dlaczego pisze w otchłań :D??? czy wygodniej tak w ciemno :D okropne , fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terapeutycznie? Napisano Maj 24, 2013 tyle lat już piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 czy autor tutaj jeszcze bywa? ładny top Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 Bardzo ładny. On tyle lat siedzi na kafeterii, ona w łóżku z mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooohhhhhhjmkfh Napisano Maj 26, 2013 tajemnicze zwiazki i pękajace serca .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 jeśli facet tak potrafi napisać o swoim uczuciu do ukochanej to z całą pewnością ma jej serce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego wymagam :)(IUT Napisano Maj 26, 2013 ciekawe czy miałby równiez tyle odwagi ,aby o tym powiedzieć prosto w oczy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 raczej nie ma odwagi dlatego zapisał topik ale za to jak pięknie, pozdrawiam romantyku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2013 Pierdu pierdu żadna odwaga. Historia banalna jak setki. Ona mężatka on żonaty. On się dla niej rozwiódł i zostawił dzieci ona dla niego nie. Ona z mężem on na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szklana kulka Napisano Maj 27, 2013 a mnie tam to rybka. zastanawiam się tylko jakim cudem pierwszy post topika jest z 2013 reszta 2006-12 a ostatnie niedawno czyli znów 2013. jak to możliwe, ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot1 0 Napisano Styczeń 26, 2014 "Porządki" na serwerze kafe poprzestawiały czas:D Ma Odwagę i mówi prosto w Oczy od dawna. Kobiety boją się Miłości, ale można z tym sobie poradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 kikmolwiek jesteś :) wiesz o tym dokładnie, tak boimy sie cholernie młiości Kocham CiĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot1 Napisano Maj 27, 2017 Jeszcze nie zdechłem, chociaż hasła chyba już nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Przeczytałam :-). Dlaczego wróciłeś po tylu latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot1 Napisano Czerwiec 16, 2017 Nie wiem... Może zbliża się Czas Powrotów, a może Koniec. Fizyczny, żadna tragedia. Zawsze pozostaje Coś Więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Chyba tak...nadchodzi czas powrotow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieskooka_81 0 Napisano Sierpień 14, 2019 Kocie gdzie jesteś? Tyle lat a ja ciągle o Was pamiętam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parassolka Napisano Sierpień 15, 2019 Przepiękny temat.Wzruszyłam się.Nie wiedziałam o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot1 0 Napisano Lipiec 15, 2020 Dnia 15.08.2019 o 01:18, niebieskooka_81 napisał: Kocie gdzie jesteś? Tyle lat a ja ciągle o Was pamiętam Niebieskooka: serio? Ludzie mają gdzieś takie... kwestie. Jestem, wszystko cholernie skomplikowane i szczerze mówiąc nie wiem, dlaczego wciąż żyję. Pewnie z Miłości. Qźwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice Alison 9 Napisano Lipiec 15, 2020 3 godziny temu, kot1 napisał: Niebieskooka: serio? Ludzie mają gdzieś takie... kwestie. Jestem, wszystko cholernie skomplikowane i szczerze mówiąc nie wiem, dlaczego wciąż żyję. Pewnie z Miłości. Qźwa. To ciekawe pociągnij temat. Plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pastelova 4 Napisano Lipiec 15, 2020 (edytowany) Ale żeście flaka odgrzali Edytowano Lipiec 15, 2020 przez Pastelova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot1 0 Napisano Lipiec 16, 2020 19 godzin temu, Alice Alison napisał: To ciekawe pociągnij temat. Plisss Po co? Ci niżej "mają rację" i wybierają tak, jak dzisiaj widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice Alison 9 Napisano Lipiec 16, 2020 4 godziny temu, kot1 napisał: Po co? Ci niżej "mają rację" i wybierają tak, jak dzisiaj widzisz. Ja tak nie uważam. Widocznie jestem inna... To co się dzisiaj dzieje czasami mnie przeraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot1 0 Napisano Lipiec 18, 2020 Dnia 16.07.2020 o 22:18, Alice Alison napisał: Ja tak nie uważam. Widocznie jestem inna... To co się dzisiaj dzieje czasami mnie przeraża Bo to JEST PRZERAŻAJĄCE. Totalna degrengolada umysłu. Sztuczna inteligencja pralki jest już powyżej średniej. Dużo. Fajnie, że jesteś Inna. A propos głównego wątku: jesteśmy wciąż bardzo blisko siebie, nie Potrafiła mnie Odrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieskooka_81 0 Napisano Styczeń 30, 2021 Kocie1 serio Coś mnie tu przyciąga jak magnes i znowu czytam od początku. Dobrze, że jesteś, że Wy jesteście , chociaż jeszcze nie w pełni. Niech Wasz Czas wreszcie nadejdzie a Koniec będzie Nowym Początkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach