Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kot1

899- Ty przecież wiesz, Kochana moja----*-*-*-*-*-*

Polecane posty

Tamto niebo tym samym cieniem spowije, w tym samym mroku ukryje moje spojrzenie, tą samą tęsknotę wyśpiewa, Sanvean...😍😍😍... Przecież przyjdziesz, z każdego Marzenia, z każdego Snu, Spełnieniem na zawsze😍😘... Kocham Cię!😍😍😍...

kocie1 Tak pięknie piszesz, oby Wasza rozłąka szybko się skończyła, życzę Wam wszystkiego najlepszego i na zawsze takiej Miłosci jaka teraz Was łączy

Gość lea-i
Niech już ta rozłąka minie:)

przyjdę:) Nie tylko ze Snu marzeń przyjdę Tak wyczekane to Jutro nastanie przyjdę by w ciszy z Tobą w blasku świec i czarnej wymienić usmiech i siebie rzec tych parę słow co trwały pisane :) tu

@: Pani Jeziora Miłość jest Piękna, piszę o Tym, Co w Nas- na zawsze:-) Dziękujemy Ci Oboje za Życzenia, pozdrawiamy i życzymy, byś i Ty odnalazła Siebie w Kimś kochającym Cię bezgranicznie, jeżeli jeszcze nie odnalazłaś...🖐️🌻

Sekundy dzielące od zimy... Nie zmrozi jej oddech, nie zmieni niczego- już próbowała, Kochanie😍... Drzewa wyrosły, by ciało dać Naszym Marzeniom, ich czas wciąż bliżej...:-)😍... Choć ciągle za daleko, nie może w Nas być cierpliwości, jest Pewność, że Droga przejezdna dla Nas, zawsze:-)😍😘... Kocham Cię, każdym uśmiechem i łzą na zawsze😍😍😍...

Gość . . . . . .

Krzykiem donośnym, świdrującym, rozedrganiem duszy dają znać, że przyszły- przecież wiedziałem i tak wcześniej... Napięta, jak struna wibruje przy każdym podmuchu powietrza tańczącego pod ich skrzydłami z Ciemności, tak wiele wciąż jej we mnie:-(... I Szept zamilkł, mroźny wicher przez na ościerz otwarte Drzwi:-(... Wiem, że jesteś, Kochanie:-)😍😘... Kocham Cię!😍...

Gość nothing but dust....
Pozdrawiam kot ! :)

Gość nothing but dust....
a jednak tak :(

Jesteśmy, nie może rozdzielić Nas nic, choćby zdawało się wszystkim, że czas Nas pochłonął- My WIEMY!:-)😘😍... KOCHAM CIĘ, NA ZAWSZE TYLKO MOJA JEDYNA WYŚNIONA NAJPIĘKNIEJSZA CZARODZIEJKO!😍😍😍😍😍...

Dowiedział się świat, co znaczy Piękno, Miłość, Szczęście, Spełnienie Marzeń, Snów Najcudowniejszych- JESTEŚ, KOCHANIE:-)😍😘... A ja istnieję tylko dla Ciebie, Czas umrze, wszechświatów bezmiar przeminie- czymże są? Na zawsze tylko My, Najsłodsza moja:-)😍😍😍😘😘😘... Jestem tylko Twój, już na zawsze:-)😍😘🌻... Kocham Cię, tylko moja Zachwycająca Wyśniona wiecznie Młoda Czarodziejko, całym sobą na zawsze!😍😍😍😍😍😘😘😘...

Muzyka cicho kołysze Gdzieś w Naszym Kiedyś, drżące Naszymi Oddechami płomienie świec, zapomniani wreszcie przez wszystkich, już tylko My, na zawsze tylko dla Siebie, Kochanie...😍😍😍... KOCHAM CIĘ!😍😍😍😘😘😘... Tęsknota tak pali...😍😍😍...

Adam Asnyk - \"Rezygnacja\" Wszystko skończone już pomiędzy nami, I sny o szczęściu pierzchły bezpowrotnie; Wziąłem już rozbrat z tęsknotą i łzami, I żyć i umrzeć potrafię samotnie. Dziś nic z mej piersi skargi nie dobędzie, Nic jej nie przejmie zachwytem lub trwogą: Nie wyda dźwięku rozbite narzędzie, Pęknięte struny zadrżeć już nie mogą. Nie ma boleści, co by mnie trwożyła, Bo dzisiaj nawet w własny ból nie wierzę; Ogniowa próba dla mnie się skończyła, I do cierpiących więcej nie należę. l żadne szczęście ziemskie mnie nie zwabi, Żebym się po nie miał schylić ku ziemi... I żaden zawód sił mych nie osłabi: Przebytą męką panuję nad niemi. Światowych uczuć nicość i obłuda już mnie nie porwie swym chwilowym szałem: Przestałem wierzyć w te fałszywe cuda, Więc i zwątpieniu ulegać przestałem. Z całego tłumu zmyślonych aniołów, Połyskujących tęczą swoich skrzydeł, Została tylko szara garść popiołów I wiotkie nici porwanych już sideł. Dziś jeden tylko duch mi towarzyszy, Co rezygnacji nosi ziemskie miano; On wszystkie burze na zawsze uciszy I da mi zbroję w ogniu hartowaną. W tej zbroi przejdę przez świat obojętnie, Surowe prawdy życia mierżąc wzrokiem, Ani się gniewem kiedy roznamiętnię, Ani się ugnę przed losu wyrokiem. Patrząc się z dala na kłamliwe rzesze, Na ich zabiegi o błyskotki próżne, Kamieniem na nie rzucić nie pośpieszę I pobłażania jeszcze dam jałmużnę. Niech się więc kończy owa sztuka ładna, Co się zwie życiem, w cieniu cichej nocy, Bo żadna rozpacz i nadzieja żadna Nad mojem sercem nie ma już dziś mocy!

Fotografie wypełniające pamięć...😘😘😘... Tchórzliwie zrezygnować, pusząc się lodem w sercu???! NIE MY!:-)😍😘... Ból straszny:-( - minie przecież!:-)😘😘😘... KOCHAM CIĘ!😍😍😍😘😘😘...

Jak morze , bezbarwnie przelewając swe szare wody , tak ma miłość błękitne fale niespełnienia niesie przez myśli o tym , co moglo być między nami.... Taką miłość w księgach znaleźć starych można , nie w życiu - zobacz co tracisz , zobacz czego można pragnąć i nie dostać . A Ty masz to morze rozpostarte przed sobą - wystarczy w nie wejść , zanurzyć zmysły i ciało. Spróbujesz?

Spełnienia marzeń........... oraz...... radosci ze zwyczajnosci kocie........ :))

Nie znikam nigdy naprawdę, Kochanie😍😘... Kamienne płyty, pomiędzy którymi kluczę, ścigany każdej nocy, pokryje gruba warstwa mchów, zielonych miękkością, jeszcze tylko jedna nieskończoność, Kochanie😍😍😍... Aż eksploduje Nasz Czas:-)😘😘😘... Kocham Cię!😍😍😍😘😘😘...

Cirillo- dobrze, że podniosłaś Wróciłem, ponad Tysiąc Dni, piekło we mnie i wokół mnie, a przecież nie uroniłem ani Odrobiny Miłości...😍😍😍😘😘😘... Moja Boska Czarodziejko: nic się nie kończy, choć świat poszedł naprzód...😍😍😍😘😘😘...

I tutaj Milczenie:-(... Proszę, nie musi tak być, Kochanie...😍😍😍... Miłość naprawdę Wystarczy...😘😘😘... Kocham Cię!😍😍😍...

Gość Gosia*****
Kot1, czy ta Miłość ciągle trwa, jesteście razem?

Miłość- TAK! RAZEM- już nie:-(... Stały się rzeczy straszne, o których nie mam pojęcia... Ale wiem, że wciąż Kochamy Się...😍

Gość Gosia*****
:) no to jeśli się kochacie, to na pewno będziecie razem, trzeba tylko w to bardzo wierzyć, marzyć Jonasz Kofta pisał: "żeby coś się zdarzyło, żeby mogło sie zdarzyć i zjawiła się Miłość.... trzeba marzyć"

Gosiu, naprawde trudno zrozumieć mi Twój optymizm, Byliśmy tak Blisko... Prosiłem o Litość, Prawdziwą, jak przy eutanazji- Odpowiedź: Milczenie...:-(

Gość Gosia*****
spróbuj jeszcze raz, a potem jeszcze raz... i jeszcze raz. A wtedy zobaczysz, czy Ta Miłość jeszcze trwa, a może umarła śmiercią naturalną (wtedy nie boli), ale próbuj!!!!!

"Naturalną"?:-D- Miłość nie umiera:-), a jeżeli tak jest, to znaczy, że nigdy jej nie było. To banał, ale kocha się tylko Raz:-)

Gość Gosia*****
nieprawda!!!!! To byłoby okropne. Mozna kochac tylko raz pod pewnym wszak warunkiem - Miłość ta jest odwzajemniona. Jeśli jest inaczej, Ona musi umrzeć!!!! Kto to śpiewał "każda miłość jest pierwsza, najgorętsza, najszczersza..."

Gosiu: poza tym ja nie próbuję, tylko Kocham:-) Moją Czarodziejkę😍, NA ZAWSZE😍 i wiem, co to znaczy:-) W dodatku mam więcej, niż 16 lat, choc wiele osób na tym forum wątpiło:-D Dzieki za komplement!:-D