Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to wygląda

Seks z puszystą Panią

Polecane posty

Gość Trawka wiosenna
planeta, masz racje. mój facet też nie musi siedzieć tak jak "Ale macie problem" przed kompem i szukać panienek w necie żeby się napatrzeć na piękno. on ma piekno przy sobie, w realu. troszkę jest ono pokryte tłuszczykiem, ale nie przysłania tego, co najpiękniejsze i wartościowe.

Gość Trawka wiosenna
planeta, masz racje. mój facet też nie musi siedzieć tak jak "Ale macie problem" przed kompem i szukać panienek w necie żeby się napatrzeć na piękno. on ma piekno przy sobie, w realu. troszkę jest ono pokryte tłuszczykiem, ale nie przysłania tego, co najpiękniejsze i wartościowe.

Gość Trawka wiosenna

całe szczęście że moje piękno, które mam przy sobie, nie jest pokryte tłuszczykiem :P

Gość Atrakcyjny blondyn
tak PONIk, zawsze będę z Tobą najdroższy mój...

to ja twój skarbeczek, to ciebie spędziłem dzis na siłowni 2 godz dłużej, bo czułem, że coś mi się zaczyna odkładać na brzuszku a ty tego nie lubisz... to wszystko dla ciebie i co słyszę? żem pedał! a ty co? zacząłeś się z babami zadawać i to na dodatek z grubymi!

tak Ponik tu siedza tylko zazdrosne hipopotamy....ja pitole ...ludzie nie maja zadnej kultury ....poczekaj jeszcze kilka lat ...zobaczymy czy Twoja pieknosc nie bedzie miala tluszczu ... zazdrosne hipopotamy ....niezly epitet ...zapamietam go sobie ....i bede od dzis tak siebie okreslac ...

możesz tak siebie nazywać, jeśli to Ty napisałaś post wyżej

szukałem cię miły na forum rolniczym, szukałem na forum o żyfafach i hipopotamach, aż tutaj cie znalazłem, skarbie, nie odtrącaj mnie teraz... pokochałem już Twojego małego fiutka, nie przeszkadzają mi twoje krzywe nogi i zbyt obwisły podbródek, wolisz gadać z grubymi babami niż wskoczyć ze mną pod kołderkę???

tyle pięknych chwil za nami... tyle kąpieli razem... przysięgałeś mi dozgonną miłóść!!! każde Twoje słowo to kłamstwo!!! kiedyś przyłapałem cię na pieprzeniu jednej grubej baby ale myślałem, że tylko sprawdzasz jak to jest, ale teraz widzę, że one wciągają cie coraz bardizej... od rozmów się zaczyna...

Gość niedźwiedzie cyniczne
Ponik świński cycek biorą w dupę Fryce :-)

ta bardzo, bardzo:( a nie widać na załączonym obrazku? :P:P niedźwiadki buziaki:D

Gość misiaczka druga
niedźwiadki sa the best!

Gość Trawka wiosenna
PoNiK, zostań z nami, my puszyste kobiety jesteśmy bardzo tolerancyjne, nie przeszkadza nam to, że jesteś jednym z elementów rowera, nie bedziemy cię wyzywać od pedałów tak jak ty to robisz wobec nas, zawywając nas hipopotamami.

Gość Trawka wiosenna
PoNiK, zostań z nami, my puszyste kobiety jesteśmy bardzo tolerancyjne, nie przeszkadza nam to, że jesteś jednym z elementów rowera, nie bedziemy cię wyzywać od pedałów tak jak ty to robisz wobec nas, zawywając nas hipopotamami.

Gość Trawka wiosenna
PoNiK, zostań z nami, my puszyste kobiety jesteśmy bardzo tolerancyjne, nie przeszkadza nam to, że jesteś jednym z elementów rowera, nie bedziemy cię wyzywać od pedałów tak jak ty to robisz wobec nas, nazywając nas hipopotamami.

Gość Trawka wiosenna
PoNiK, zostań z nami, my puszyste kobiety jesteśmy bardzo tolerancyjne, nie przeszkadza nam to, że jesteś jednym z elementów rowera, nie bedziemy cię wyzywać od pedałów tak jak ty to robisz wobec nas, nazywając nas hipopotamami.

niedźwiadki są NAJ od dawna wiadomo a nadmiar kilogramów to nie tylko problem estetyczny to choroba:P

Gość KaczorDonaldinio
puszyste kurcze jego mać,tłuściochy jedne ot co!:P..że niby bardziej ogniste? a jak to niby się poruszać ma w łóżku?...przecież kochanie to gimnastyka...ni nie wyobra zam sobie siebie z grubaską w łożu...bleeeeeeeeeeh

Gość Trawka wiosenna
otyłość to choroba, nadmiar kilogramów - nadmiar względem czego??? żaden naukowiec nie powie, że 5kg to za dużo czy nawet 10kg, bo zależy to od wzrostu i umięśnienia. powiedzcie, ile kg to za dużo? oczywiście nie mówimy o chorobie zwanej otyłością, która zaburza pracę układu krążenia, oddechowego i narządów ruchu. kto nie lubi puszystych niech się pieprz szczupłe, jaki problem? nad czy tu dyskutować? ja przynajmniej wiem, że mój facet będąc ze mną nie leci tylko na ciało, bo przez to, że jestem ponad miarę to niemożliwe. reszta może się łudzić, że pomimo, że jest piękna i szczupła zadziwia przede wszystkim inteligencją. a gdyby nie ich szczupłe ciało, nikt by się nawet nimi nie zainteresował by sprawdzić co rzeczywiście sobą reprezentują.

Gość Tomek T
kobiety puszyste są kochane i namiętne. pozdrawiam wszystkie. ci, którzy na was najeżdzają to dzieciaki paręnaście lat góra. niektórzy jeszcze są pod wpływem kaczora donaldaktóry leciał dziś w TV na dobranoc