Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypaczona ona

Kafeteria mnie wypacza

Polecane posty

Gość Wypaczona ona

Do niedawna wszystko bylo ok. Chyba spedzam jednak za duzo czasu na tym forum i zaczynam popadac w paranoje. Sen z powiek spedzaja mi nastepujace pytania, ktore sa chyba wynikiem przesiafywania tutaj: - czy moj facet ma kogos i jak poznac jesli tak - czy moja pochwa rozszerzy sie po porodzie, wiec moj facet sie ode mnie odsunie - czy 30 to nie za pozno na dziecko - czy jestem za gruba, czy powinnam sie odchudzac - czy przypadkiem nie jestem w ciazy - czy moj zwiazek nie rozleci sie jak tylko wyjde za maz i wiele wiel innych :(

Gość freakl
podpisuję się pod tym przeszłyśmy dobrowolne pranie mógu na własne życzenie

Gość Nieżyczliwa Kanalia
Na ten Twój problem mam świetną radę: Spierdalaj :-)

Gość Wypaczona ona
A czemu od razu spierdalaj..? Ladnie sie wyrazasz nie ma co. Slowa damy godne hehe

Gość freakl
to jest kolejne stadium ofiary kafeterii ;)

Gość Wypaczona ona
Co zatem zrobic..? Jest jakies inne ciekawe fortum zeby sie troche "odkafeteriowac"..? ;)

Gość fajna ona czyli ja
mój facet nie wie co sie ze mną dzieje od 1,5 roku. Mówi, ze jestem nie do wytrzymania i ciągle sobie coś wymyslam, jakieś sztuczne problemy. A ja od tego czasu na forum przesiaduję. Mój związek się rozpada...

Gość Wypaczona ona
Do tego stopnia się wypaczyłam, że zamiast ośmiu byczych jąder zjadam na obiad tylko sześć. Ponadto gram na kobzie w zespole folklorystycznym "Bałtyckie Podhale" i masturbuję się oralnie rurą od odkurzacza marki "Zelmer". :classic_cool:

Gość Wypaczona ona
Podszywacze - zachowanie rownowagi naturalnej na kaffe :D Chyle czola dla waszego geniuszu ;)

Gość racja. dobrz prawi
podpisuję si.ę pod następującymi punktami: 1., 4. i pod tym wiele innych :o mam dokładnie to samo :o tez dochodze do wniosku, ze kafeteria wypacza i ogłupia, bo jak sie czyta niektóre posty, szczególnie nt. antykoncepcji to włos się jeży na głowie :o chyba kafe działa na zasadzie podobnej do "jeśli wejdziesz miedzy wronmy, musisz krakac jak i one" z tym, ze tutaj po dłuższym pobycie nie tylke, co zaczynasz krakac jak one, ale zaczynasz sie zniżać do poziomu umysłowego niektórych kafateriuszek :o i to mnie przeraża :o

Gość freakl
ale też wciąga... inaczej nie siedziałbyśmy tu godzinami

a ja czytając te rózne topiki doszłam do wniosku, że nie spotkam już normalnego faceta... bo chyba ja jestem normalna??? A wszyscy tylko jakieś udziwnienia w seksie preferują... jak nie anal to zdrady..

Gość Wypaczona ona
No wlasnie ;) Jaka zatem rada na to..?

Gość oj taaak tak wciaga
i to BARDZO..jestem w pracy od godz 6 i nie moge sie oderwca..tylko na kilka chwil zrzucam, strone z FORUM na pasek jak szef wchodzi...

Gość freakl
ja mam "ambę" na punkcie zdrady- wszędzie ją widzę, czasami myślę, że sama ją podświadomie wywołam z lasu ;)

Gość Wypaczona ona
Do dupy z tym wszystkim :(

-->Seksowna Badz dobrej mysli oststnim postem udowodniłas że do normalnoci Ci deko jeszcze. :P

Gość ojranyrany
ojj, tak, z tą zdradą to najgorzej :( kurde, czytając kafe człowiek ma wrażenie, ze ludzie, którzy nie zdradzają wymarli niczym dinozaury :o

Gość ja tez tak mam......
wypaczona ona - > a myslałam ze tylko ja przejmuję sie takimi pierdołami.... faktycznie dzięki zaglądaniu do kafeterii zaczęłam wymyslac sobie nieistniejace problemy... podobne jak te o ktorych napisałaś :-O

Gość taka szczesliwa 1985
wiecie co.. a ja mam coś innego gdy czytam kafeteryjne wypowiedzi(tylko w pracy bo mi się nudzi) dochodzę do wniosku, że jestem nienormalna :D tzn:mam cudownego faceta, nie zdradzam, nie uprawiam sexu analnego(nawet więcej jest to dla mnie zboczenie) i nawet posiadam zasady i wartości.. do Wypaczona ona nie podchodź do tego poważnie. mam wrażenie, że większość ludzi pisze te swoje dyrdymały wyłącznie po to, żeby usprawiedliwić swoje zachowanie (że sex analny to normalka(o zgrozo!), że zdrada jest dozwolona bo wszyscy zdradzają, że aborcja nie jest niczym złym(to dopiero mnie zbulwersowało!) opisy tutaj obecne potraktuj jako to "czego nie robić by być szczęśliwym" :) pośmiej się i nie bierz tego do siebie bo naprawdę się wykończysz.. żal mi, że żyję w tak wypaczonym społeczeństwie.. ale uwierz.. są jeszcze mądrzy ludzie i świetni faceci na tym świecie.. i Ty też bądź taką.. trzeba żyć w zgodzie ze sobą i własnymi zasadami.. i być dobrym człowiekiem.. wtedy szczęście jest w codzienności :D głowa do góry! doceń to co masz a do wypowiedzi wypaczających kafeteriuszy podchodź z dystansem i poczuciem humoru. i ZAWSZE bądź sobą. pozdrawiam

Gość przypadkowa02
ja osobiście cieszę się że powstał taki topik, gdyż mam dokładnie ten sam problem...jestem tu dopiero od tygodnia a mój cały światopogląd, zasady moralne zostały narażone na powazny szwank...nie przesadzam!! sama jestem cholernie zaskoczona, że doszło do tego tak szybko:/ najgorsze jest to że ta kafeteria uzależnia. do tego jakoś dziwnie na mnie oddziałuje....gdybym zaangażowała się jeszcze bardziej pewnie popadłabym w depresje:/ ehh...o zgrozo....

Gość aspirynka C
:)

Gość to wszystko
jest chore :( dzisiejszy świat jest chory :( dziś nic nie ma wartości, nikt się nie liczy.. człowiek się nie liczy. tylko to, czy ma pieniądze, jak wygląda i czy ma 10 orgazmów naraz :( ludzie co się z Wami dzieje??? Gdzie radość? Gdzie to piękno.. piękno miłości? przecież to coś niesamowitego.. najpiękniejszego na świecie.. a co Wy z tego robicie?? co już zrobiliście? Wy nie macie pojęcia o miłości.. :( nie pasuję do tego świata.. i dzięki temu jestem NAPRAWDĘ szczęśliwa :D

Gość gość
Haha pamietam jak byłam uzależniona od kafeterii xD i tez miałam takie rozkminy jak wy, na szczęście juz od ładnych paru lat tu nie zaglądam, no chyba ze tak jak teraz raz na ruski rok jak mam problem z zaśnięciem i przez przypadek trafie :D bez kafeterii życie jest o wiele piękniejsze :D

Gość PANgość
gość dziś - Drogie Panie tu nie chodzi o samą kafeterie ale o to czy będziecie brać do siebie te wszystkie tematy które są tu zamieszczane.

Gość ¤¤¤
Tu dużo tchórzliwych dzieciaków, które w realu trzymają fason, a tu upuszczają parę. No i jeszcze pełno tu trolli i grieferów. Jak w grze EVE Online. Tyle że tam stawką jest duża kasa. Ja planuję założyć kanał na youtube i trollować tutejszą gimbazę. A co tam, niech mi licznik na youtube nabijają. Oczywiście są tu normalni ludzie, ale jak na razie zaobserwowałem niezbyt wielu.

Gość ¤¤¤
Póki co nie troluję gimbazy, bo szkoda szargać sobie nerwy za darmo.

Gość ¤¤¤
Co do wypaczania mojej osoby (światopogląd, wynajdywania problemów) to mnie to nie rusza, bo już dawno mam wyrobione poglądy. Co więcej wielu kafeteriusz tylko mnie utwierdza w moich poglądach, bo widzę że wielu ludzi jest tu nieoczytanych, albo nawet nie chcą przeczytać wskazywanych argumentów, tylko mantrują swoje bez odniesienia się do cudzych. Oczywiście bywa różnie, są tu i normalni, ale wielu jest tak powalonych że pozbyłem się wszelkich złudzeń. Ludzie zmierzają do samozagłady.

Gość ¤¤¤
W telewizji to widać, a nowe pokolenia żrą się o pierdoły na forach internetowych, to co dopiero będzie w realu jak dorosną. Te fora to niby taki wentyl bezpieczeństwa dla frustracji społecznych, ale skoro bodaj w 1991 doszło do rozbojów w NY gdy zabrakło na jeden dzień prądu, to wystarczy jakieś zdarzenie by społeczeństwu odwaliło. Ale póki co party on i heeej makarena.