Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest..........

intuicja

Polecane posty

Gość jak to jest..........

czy w nią wierzycie? czy wasze przeczucia się sprawdzają?

Gość sabrinka m
zawsze

Gość niestety tak
:(((((((

Tak,mam intuicje...jest to fajna sprawa. Niekturym facetom też się to czasem zdarza.

Gość PATRYCJA L.ew.
ja wyczuwam prawie wszystko i mam prorocze sny

Gość tak se
kazdy zdrowy czlowiek posiada intuicje, bez wzgledu na jego plec, poniewaz intuicja to nieuswiadomione rozumowanie oparte na doswiadczeniu, toczace sie mimowolnie, czesto jest tak ze poznajemy dopiero jego efekty w postaci gotowych "przeczuc"; ot, po prostu wiemy o wiele wiecej niz sie nam wydaje i nasz mozg daje nam szanse sporzystania z gleboko ukrytych wiadomosci; dlatego swojej intuicji warto zaufac

Tez mam intuicje i rozne przeczucia, ale ostatnio dziala to na zasadzie odwrotnosci: jezeli strasznie sie przed czyms (lub a propos czegos) denerwuje, skreca mi brzuch i stres siega zenitu, to oznacza, ze bedzie dobrze (i jest). Natomiast jezeli jestem przed czyms spokojna, wrecz wyciszona, oznacza to jedynie cisze przed burza... Nie wiem dlaczego tak jest, kiedys przeczucia mialam \"normalnie ustawione\" a ta zmiana byla dosc bolesna, bo jak tu sobie zaufac, nie wiedzac, kiedy rzecz sie odwroci? Mam nadzieje, ze sie jeszcze odwroci... Aha: intuicja bardzo wyostrza sie po pracy nad soba, np glodowki lecznicze. Cos o tym wiem. A moj mezczyzna tez ma intuicje, w mniejszym stopniu, ale ma. Kiedys potrafil tez wyczuc wiele rzeczy (np kobiete w pierwszych tygodniach ciazy) ale zanika to powoli. Czesto przyciagamy sie myslami albo wpadamy na ten sam pomysl jednoczesnie, fizycznie bedac w dwoch roznych miejscach :))) Sila zwiazku.