Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbv

CoRadzicie na silnie wysuszoną , z czerwonymi, suchymi plamami-przez BREVOXYL!!!

Polecane posty

Gość asia 23
a brevoxyl stosuje tylko na noc!

Gość asia 23
a brevoxyl stosuje tylko na noc!

Gość masc
z witamina A kupic w aptece nawilza i lagodzi napewno pomoze

Gość hulaj duszka
Witam, ja po brevoxylu dostałam ogrmonego zaczerwienienia i swędzenia skóry. Własnie wybieram sie do lekarza. Bo juz mi nic nie pomaga jest nawwet gorzej:( ale skóre mi podleczył tylko teraz to sie pojawiło:(

Gość forfatterina
dokladnie ja mam to samo wkurzylam sie bo kupilam ten lek wydalam pieniadze i cala uradowana jebo niby boskim dzialaniem zaczelam stosowac tymczasem juz po pierwszym uzyciu zauwazylam u siebie reakcje alergiczna niemilosierne swedzenie pieczenie wysypka rumień i dobrze radze wszystkim jesli zauwazycie u siebie takie objawy natychmiast przestancie stowowac ten lek podobne a wlasciwie takie same objawy mialam podczas stosowania differinu na zaskornikowa postac tradziku z tym ze stosowalam jego drugie opakowanie zeby dopelnic dziela wyleczenia bowiem niemal calkowicie wyleczyl mi skore ale panidermatolog na wszelki wypadek przepisala mi jeszcze jedna tubke zebym juz w ogole miala cere jak u niemowlaka niestety efekt byl odwrotny od zamiezonego dostalam takie samo uczulenie jak po brevoxylu i nawet jeszcze gorsze wygladalam strasznie rumien opuchlizna wysykla zluszczona skora etc poszlam do lekarza i ten natychmiast nakazal mi przerwanie leczenia i powiedzial ze przy lekkiej postaci tradziku tzn jesl ma sie niewiee zaskornikow na twarzy

Gość forfatterina
nie nalezy stosowac tak ostrych lekow bowiem skora niepotrzebnie sie podrazni i reakcja obronna na to bedzie wlasnie owo uczulenie dlatego przy niewielkiej ilosci zaskornikow nalezy stosowac "normalnie metody leczenia typu zele kupione np w zwyklym skepie a nie w aptece zero wyciskania zdrowa dieta picie drozdzi regularne zluszczanie naskorka i problem po pewnym czasie samoistnie zniknie a stosowanie jeszcze na wlasna reke lekow z apteki moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku"

Gość Wiem po sobie
Miałam podobny problem, jak patrzyłam w lusterko to miałam chęć płakać... To coś na tle alergicznym najprawdopodobniej, smarowałam buzię maścią DERMOBAZA (7zł) i przeszło prawie już na drugi dzień, po 2 dniach byłam zadowolona:) Jeszcze lekarz polecił mi Zyrtex (7 tabletek), tak chyba na wszelki wypadek. Pozdrawiam

Gość Wiem po sobie
DERMOBAZA Dzięki starannie dobranym składnikom krem tłusty DERMOBAZA zapewnia: natłuszczanie skóry eliminujące objawy suchości i napięcia, nawilżanie przynoszące zmiękczenie i wygładzenie naskórka, skuteczną ochronę skóry przed szkodliwym wpływem czynników atmosferycznych. Dermobaza krem tłusty jest preparatem bezzapachowym, wskazanym szczególnie dla osób z chorobami alergicznymi.