Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde

Wygladamy tak na na zdjęciu czy tak jak w lustrze ?

Polecane posty

hehe a wiesz ze sie tez ostatnio zastanawialam? sama nie wiem...wogole trudno na siebie spojrzec obiektywnie...w oczach innych pewnie wogole inaczej wygladamy ;)

Na zdjeciach wygladam przewaznie okropnie, szczegolnie jak sama je sobie zrobie, mam jakas powykrecana gebe, nos wydaje mi sie wiekszy, policzki bardziej \"pucułowate\", natomiast jak sie \"odpicuje\" i spojrze w lustro to wydaje mi sie ze jest calkiem ok... Postrzeganie nas przez innych jest bardziej zlozona kwestia :),ja chcialabym wiedziec po prostu jak ja wygladam sama przed soba;) Bo przeciez lustro tez znieksztalca,\"odwraca\" ...

----> naprawde dobrze, że napisałaś, bo od dość dawna zastanawiałem się, gdzie się teraz Alf podziewa :D:D

agent-CIA , na szczescie rudawa sierc ani na zdjeciu ani w lustrze jeszcze widoczna nie jest :P .

To sa informacje tajne. A Ty to kto, ten tajniacki sasiad Alfa w hawajskiej koszuli ? Jesli tak to tymbardziej niczego zdradzic nie moge. Topik zmierza na zly tor :P , moze ktos potrafi odpowiedziec mi na pytanie zawarte w polu \"temat dyskusji\" ...

nie, nie jestem Ochmonkiem, ale posturą coraz bardziej go przypominam, pozdro, trzym się

Gość ja tak uwazam
wygladamy jak w kamerze:)

Gość wygladamy tak jak w
kamerze i na zdjeciach.

nieprawda, w wiekszosci przypadkow kamera \"dodaje\" ludziom kilka kilogramow takze raczej tak, jak w lustrze...

Gość nieprawda
w lustrze widzimy sie odwrotnie. Popatrzcie na kogos a potem na jego odbicie w lustrze. W lustrze wyglada inaczej niz na żywca:P

Gość luksewndorf
wyglądamy tak jak w lustrze bo widzimy się w nim na żywo co z tego że obraz jest odwrócony , a aparat nas inaczej spostrzega jednych bardziej drugich nniej aparat to nie ludzkie oko ma inną rozdzielczość baraw głupole !