Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szardim

Romantyczny weekend nad morzem ... ale gdzie ??

Polecane posty

W lutym planuje wypad na weekend nad morze tyle tylko, ze dokladnie nie wiem gdzie? Myślałam o Gdańsku, może zna ktos jakies godne polecenia miejsce? Z góry dziekuje :) Pozdrawiam Wszystkich Szardim

Gość Kolobrzeg
Kolobrzeg

Gość Bałtyk zamarza
to może na łyżwach do Szwecji?

Nic się nie stało:( Myslałam, ze może zna ktos takie miejsce gdzie warto zimą wybrać się.

Gość tak se
Trójmiasto jest super, spróbuj też sąsiednie Sobieszewo.

wiem, że zamarza ale zawsze chcialam zobaczyc morze zimą :) Chyba jestem romantyczka :)

wiem, że zamarza ale zawsze chcialam zobaczyc morze zimą :) Chyba jestem romantyczka :)

Ahhh Gdańsk, moje rodzinne miasto. Myślę, że jak najbardziej. Wszystko zalezy od tego czy to ma być romatyczny weekend w sensie zamykniecia sie w pokoju hotelowym na dwa dni i cieszenie sie soba :) czy zamierzacie odweidzac jakies bardziej zaludnione miejsca? Jeśli tak to tylko Sopot, ogrom atrakcji!

jedno i drugie oczywiście :) Podobno mozna na terenie Trójmiasta poruszać się jakąś szybka koleja ??:)

pisze z strasznymi błedami , ale jestem 14 h przed komp i mam dość :) praca i praca ale luty juz niedługo :)

Taaa... szybka kolejka. Tzw. SKM\'ka :D I to właśnie w SKM\'ce kręci się całe życie towarzyskie Trójmiasta!

Gość Jagienka234
W sumie, jeżeli szukasz romantycznego miejsca, to najlepiej jakąs spokojna miejscowośc. Nie wyklepany rewal, Międzyzdroje, czy Gdańsk. Tam panuje zgiełk i wszędzie tłum. Spokojnie jest w Dziwnówku, Darłówku... W tym drugim miejscu znam ten ośrodek i moge go polecić. http://www.rozawiatrow.pl/ Ale najlepiej będzie jak sama poszukasz ....

Gość Krzysztof31
Chyba dobrze wybrać hotel który znajduje się bezpośrednio nad morzem, żeby umilać sobie czas spacerami :) Ja zabrałem narzeczoną do Hotelu Lidia w Darłówku. Oprócz samego morza do zaoferowania mają całkiem niezłe SPA i super kuchnię. Polecam wszystkim, którzy chcą się oświadczyć w ładnym miejscu :)

Gość gość
Gdzie polecacie właśnie?

Gość gość
Ja zawsze kiedy mam jakiś wolny weekend to wpadam do Gdańska i wtedy zawsze nocuję tutaj: www.hollandhouse.pl. To bardzo ładny, kameralny butikowy hotel na Starówce, przy ulicy Długi Targ. Mam z niego wszędzie blisko, mogę sobie pozwiedzać najważniejsze zabytki. Czuję się tam prawie jak w domu. Bardzo miła obsługa i spokojna atmosfera. Na romantyczny weekend miejsce idealne.

Gość gość
możecie też wybrać się do http://www.hotelsenator.pl/ jest to hotel położony nad morzem koło Kołobrzegu, mają interesującą ofertę, w obiekcie znajdziecie mnóstwo atrakcji, mają też fajne lokale gastronomiczne

Gość gość
plaża <3

Gość gość
w Sopocie jest świetnie, możecie sobie zamówić piękny apartament np. w http://www.victus-sopot.pl/ a romantycznych miejsc dla par na pewno bez problemu tam znajdziecie

Gość gość
My mieliśmy mało czasu i wybraliśmy się do Grand Lubicz w Ustce. Cudowne miejsce, piękna okolica i szum morza. Zapamietam ten wyjazd na zawsze. Hotel mnie bardzo urzekł

Gość gość
Zimą uczestniczyłam w konferencji organizowanej w Sianożętach. Warunki noclegowe były rewelacyjne, można było korzystać z basenu, sali gimnastycznej a nawet salonu Spa. Obiekt położony jest tuż przy plaży i ma również w swojej ofercie domki letniskowe. Jak jesteś zainteresowana to zobacz ofertę na stronie pod adresem www.imperiall.pl

Gość gość
Ja wole góry zdecydowanie i na kilka dni urlopu wakacyjnego jedziemy w góry i kwaterujemy się w super hotelu ze spa www.borowydwor.pl.

Gość gość
Z żoną jesteśmy fanami polskiego morza, a najchętniej wybieramy się zawsze do Ustki, a tam zatrzymujemy się w Hotelu Lubicz. Super miejsce na romantyczny weekend, albo nawet dłuższy pobyt. Żona uwielbia hotelowe spa, a ja najczęściej spędzam czas na siłowni, basenie albo spacerujemy wspólnie na plaży. Miejsce ma swój klimat, jest bardzo czysto i przyjemnie.

Gość gość
Bardzo fajnym pomysłem na pewno jest wyjazd do spa. Mnie narzeczony z okazji moich urodzin zabrał na romantyczny weekend do Ustki, a zatrzymaliśmy się w Hotelu Lubicz, który słynie z najlepszego spa nad morzem. Zabiegi tam były fantastyczne, byliśmy oboje pod dużym wrażeniem. Jest też basen z rwącą rzeką i zjeżdżalnią. Super miejsce !

Gość gość
Romantyczny wieczór ? Polecam domki na wodzie http://www.hthouseboats.com/ Rewelacja! Byliśmy z mężem zachwyceni. Domki komfortowe, dobrze wyposażone. Okolica bardzo spokojna. Jacuzzi w domku rewelacja ! Dodatkowo sauna pływająca i pyszne śniadanka podane do domku ;) Na prawdę rewelacja !

Gość gość
Romantyczny wieczór ? Polecam domki na wodzie http://www.hthouseboats.com/ Rewelacja! Byliśmy z mężem zachwyceni. Domki komfortowe, dobrze wyposażone. Okolica bardzo spokojna. Jacuzzi w domku rewelacja ! Dodatkowo sauna pływająca i pyszne śniadanka podane do domku ;) Na prawdę rewelacja !

Gość gość
http://hotel-lubicz.pl mają chyba jakieś romantyczne pokoje dla dwojga w ofercie, może być baarrrdzo gorąco, o i jeszcze SPA.