Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szardim

Romantyczny weekend nad morzem ... ale gdzie ??

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio byłam z mężem w Hotelu Lubicz w Ustce, to akurat byla rocznica i musze powiedziec ze bylo dosc romantycznie, w kazdym razie na pewno klimat w spa jest bardzo nastrojowy, poza tym jeszcze nie bylo tak duzo ludzi w Ustce , i pogoda nawet dopisywala. http://hotel-lubicz.pl jak cos mozesz poogladac pokoje

Gość kendi

Polecam zwrócić uwagę na Sabrinowo, boska lokacja to Dom przy plaży! Nad samym morzem, z pysznym jedzeniem, spa, kameralnie i ślicznie. Naprawde mocno polecam, bo miejsce jest nie do podrobienia w szeregu nudnych, masowych szarych hoteli 🙂

Gość XAXA

Na pewno nie w Polsce 😉 

Dnia 15.02.2019 o 16:04, Gość kendi napisał:

Polecam zwrócić uwagę na Sabrinowo, boska lokacja to Dom przy plaży! Nad samym morzem, z pysznym jedzeniem, spa, kameralnie i ślicznie. Naprawde mocno polecam, bo miejsce jest nie do podrobienia w szeregu nudnych, masowych szarych hoteli 🙂

Właśnie stamtąd wróciłam z chłopakiem :) Kurczę, idealnie było - kolacje przy świecach, budzenie szumem morza no i te masaże. Nowa jakość, jeśli chodzi o polskie standardy kwater nad morzem, serio

Gość julo

Ja żone biore nad morze do Domu przy Plaży do Sabrinowa. Znajomi byli i bardzo chwalili, a ja ją chce tym urokiem, który widac na ich stronei zaskoczyc

Gość kffiatowa

Może w Świnoujściu? Przepiękna szeroka plaża, można podziwiać zachody słońca. Nawet o tej porze roku jest tam bardzo ładnie, a ludzi praktycznie zero. Jeśli o noclegi chodzi to można wynając bardzo wygodne apartamenty z sunandsnow.pl. Nawet mają obecnie zniżki -15%

Gość gość

Można miło spędzić czas w hotelu Gryf, na stronie gryfmiedzywodzie.pl masz ich wizytówkę cennik i zdjęcia pokoi, czy basenu. Mimo że sam ośrodek jest położony przy głównej ulicy w Międzywodziu to nie wspominam pobytu tutaj z jakimiś hałasami, sam pokój też dobrze wyciszony nie było słychać sąsiadów zza ściany.

Gość Krzysztof

Ja również polecam Gryfa byłem w tym hotelu w zeszłym roku i jestem bardzo dobrego zdania o tym hotelu i jeszcze na pewno tam pojadę. 

Gość BeciAAA34

My wybieramy się do ośrodka Gryf, polecili nam go znajomi, którzy tam byli w zeszłym roku i uważają, że w Pobierowie to jedna z lepszych opcji. Więc zerknij do nich na stronę http://gryfpobierowo.pl i ewentualnie sprawdź czy mają coś wolnego.