Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaa

czy wyskakuja Wam pryszcze po silice i innych upiekszaczach?

Polecane posty

Gość olaaaaaaa

Mialam kiedys problemy z cera -tradzik itp i co jakis czas oprocz dbania o cere z zewnatrz probuje wspomoc ja od srodka i kupuje tabletki z drozdzy silice pilam herbatki z bratka i co zauwazylam -owszem wlosy mocniejsze paznokcie rowniez ale cera koszmar wyskakuja pryszcze ze zdwojona cera .Wiem ,ze \"krew sie oczyszcza\" ,ale u mnie to \"oczyszczanie \" nie ma konca.Nawet po miesiacu brania tych \"upiekszaczy \" wyskakuja syfki .Myslalam ,ze bedzie to trwalo 2 tygodnie i czekalam myslac, ze oczyszcze cere czekalam cierpliwie miesiac a tu nadal niespodzianki .Kilka dni temu powiedzialam dosc i przestalam brac silice i koniec wysypu cera dochodzi do normy .Nie wiem czy tez tak macie bo ja juz testowalam to kilka razy i zawsze tak mam ,ze gdy to biore mam peln syfow.

Gość jedno słowo
u mnie odwrotnie - biorę silicę i cera mi się poprawiła - ale nigdy nie miałam z nią jakichś większych problemów. A co na to Twój dermatolog?

Gość olaaaaaaa
mowiac szczerze to chodze do dermatologa -b mi pomogl ,ale nie roxzmawialam z nim o tym "problemie" byc moze jestem uczulona na jakis skladnik tych "upiekszaczy" Czytalam ,ze w skladzie jestt jakis skladnik ,ktory jest obecny w drozdzach ,zoltku jajej ,watrobie i orzeczach a ja nie jem drozdzy i gotowanych zoltek jak i orzechow,czekoladyi po tym to mam mase pryszczy