Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajsiocdfivf

dirty dancing II

Polecane posty

Gość hajsiocdfivf

czy ktos osgladal?co myslicie o tym filmie:)?

Ogladala moja kolezanka. Powiedziala, ze \"strata czasu\", \"nie umywa sie do pierwszej czesci\", \"najgorszy film jaki ogladalam\"!

Gość slonce
ja nie ogladam drugiej czesci ale slyszalam ze jest bardzo podobna do pierwszej.Za to pierwsza moglabym ogadac non toper :-)

Gość JA tez OGLADALAM
i mam jak najlepsze wrazenie...:)moze nie jest jakis strasznie "wyszukany" ale fajnie sie go oglada, fajna muzyczka, fajnie tancza`-tylko ze malo-moze 3 razy jest pokazany fajny taniec...ale to nic:)noi KUBA!!!w sumie krecone bylo nie na kubie bezposrednio tzn w Hawanie ale klimat oddaje:)!!!taki fajny mily do ogladniecia dla rozrywki "dirty dancing II":):):):):)

dirty dan. II nie pobił dirty dancingu :) w jedynce był klimat, cudowna muzyka, swayze :P a II już mi się tak nie podobała.. za dużo odgrzewania.

Gość JA tez OGLADALAM
zgadzam sie!!to nie to samo....ale jeszcze nigdy nie widzilam II czesci jakiegos filmu o ktorym ktos pow by ze przebil 1:(zawsze nastepne odcinki sa porownywane do 1 i to jest ten problem:( ale dalje trzymam sie zdania ze fajny luzny filmik:) pozdrawiam

ogladalamm pierwsza czesc jest rewelacyjnaa jedna i jedynaa drygaa beznadziejnaa przynajmniej na moj gustyy.......

Gość a moje zdanie jest takie
że to sympatyczny film z fajną muzyką i z przyjemnością go obejrzałam natomiast w żadnym wypadku nie powinien nazywać się Dirty Dancing 2

Gość ojciec chrzestny II
jest lepszy niż jedynka :P tak samo szczęki II są lepsze no i terminnator - dwójka jest lepsza :P Dirty dancing 2 to ponoc szajs jakich mało :P

Gość a ja uwazam
ze nie ma co porownywac bo obydwie czesci były zbyt rozne druga utrzymana w kubanskich klimatach,rzecz gustu,mi sie bardzo podobała:) Tanczyli pieknie,gorące,latynoskie rytmy:)

Gość a ja uwazam
muzyka swietna,tez sie z tym zgadzam,fakt,ze film sam w sobie był bardzo fajny i lekki,lecz zdecydowanie niewiele mial wsoplnego z Dirty Dancing by go nazwac kontynuacją 1 czesci to prawda