Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kropka

szukam szamponu do wlosow tlustych i cienkich oraz delikatnych

Polecane posty

Gość i kropka

mam ciemne wlosy wzmacniane chna. niestety musze je codziennie myc, bo sie strasznie przetluszczaja. szukam szamponu ktory by ich nie obciazal, a najlepiej dodawal objetosci i blasku. sunsilk byl niezly, ale mam go juz dosc. moze znacie jakies fajne specyfiki, moze jakies z apteki albo sklepu dla fryzjerow. dzieki z gory za info :)

Gość i kropka
apapapapapa

Gość powiem Ci bo tez mam
podobny problem... mam takie same włosy...tylko ze blond, długo szukałam na to sposobu i oto czego sie chwycilam i co Ci polecam : 1. szampon i lotion seboradin niger - do włosów słabych i przetłuszczających się - do zapachu sie mozna przyzwyczaić, w przerwach, gdy go nie używam włosy myje szamponami ziaji jojoba i stosuje odżywkę ziaji witaminka do wlosów cienkich i delikatnych - właściwie używam ich na zmiane... teraz planuje sobie kupić Klorane Szampon na bazie chininy i witamin B do włosów słabych :-) do nabycia w aptekach 2. pianka ale nie sunsilk do wlosow delikatnych bo wtedy zbyt duzo musze jej nalozyc zeby byl efekt a pozniej szybko sie przetluszczaja - proponuje Ci jakas mocna której nalozysz niewiele i uzyskasz efekt:P 3. łykam Humavit ze skrzypem i pokrzywa... koleżanka polecila mi kiedys vitapil to tyle, dodam jeszcze, ze coraz czesciej slysze, ze mam ładnie ulozone wlosy i ladnie wygladam, czesciej slysze pytania czy bylam ostatnio u fryzjera cieszy mnie to, bo to znaczy ze widac efekt moich starań