Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -musia

ROCZNE MALUCHY -ZAPRASZAM MAMY

Polecane posty

Moje dziecie bylo troche chore, a jeszcze ja sie zamyslilam nad moimi poczatkami za granica i w zwiazku z tym nie pisalam. -musia alez fajna sprawa ta grupa raczkujaca, czy zajecia tam sa jakos odplatne? Moj synek male dzieci to glownie w sklepach oglada - zawsze sie na ich widok smieje i zagaduje po swojemu. A jak takie male samo na nozkach chodzi to malo nie wypadnie z koszyka wozkowego tak na nie patrzy. Przydalaby mu sie taka grupa. pewnie gdzies tu takie sa. Trzeba by sie rozejrzec.

plumka-te grupy organizuje miejscowosc i gwarantuje sale np: w kosciele lub sportowa itd. Robia tu rozne kursy nieodplatne zeby zajac matki lub tez np: dla starszych pan robia kurs szydelkowania , dla dzieci wiekszych kurs ???jak to nazwac --wycinanki, plastelina i inne ciekawe wynalazki. Tak mi tez sie ta grupa podoba , bo dziecko si erozwija i uczy bawic ze starszymi dziecmi i jak idzie do przedszkola , to jest juz przyzwyczajone do zabaw w grupie. A co tak sie zamyslilas na pobyte za granica? Dziecie chore? Przeziebione czy cos powazniejszego? Moje wlasnie spi , a jak wstanie to jedziemy na zakupy i przy okazji musze jej kupic bramke na schody , bo wchodzic umie ale boje si e, ze z gory mi zleci w biegu. Pozdrawiam i zycze milego weekendu!

Gość cos tu trupem jedzie
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda

Gość Gosia163
Witam serdecznie.Jestem nowa i szukam pomocy :( Nie wiem jak mam sobie poradzic z synkiem(16-17miesięcy)który wypija trzy butelki mleka (3x210ml)w nocy.Jak mam odzwyczaic maleństwo od jedzenia mleka w nocy????

hej jestem mama 11 miesiecznej coreczki i jak narazie niezdarzylo sie aby przespala cala noc budzi sie raz a czasem nawet dwa razy w nocy nie ukrywam ze bardzo bym chciala zeby juz spala cala noc