Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zalamanaa

krew z odbytu - POMOCY!

Polecane posty

Go艣膰 zalamanaa

Dzisiaj jak sie podcieralam po wyproznieniu, zobaczylam na papierze krew. Na kupie nie ma krwi, tylko ta odrobinka na papierze (jak przetarlam znowu to juz nie bylo wiecej). Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo. Dodam, ze od paru dni przy wyproznianiu sie czuje dziwne pieczenie/klucie w odbycie, ale nie duze. Co to moze byc??? Czy ta krew wziela sie z tego, ze cos mi tam peklo i jest ranka?? Czy tez moze sa to hemoroidy?? nie wiem, nigdy wczesniej nie mialam z tym problemow... prosze o odp. i porade co z tym zrobic!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to mog膮 by膰
hemorojdy!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vasydq
kup w aptece ma艣膰 albo czopki, bo to hemoroidy, m臋cze si臋 ju偶 z tym z rok!Wiem, 偶e nie wolno pic kawy i trzeba pic du偶o wody i unikac chleba-jednym s艂owem dieta!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamanaa
to super... a czy mozna sie tym zarazic korzystajac z tej samej toalety itd? bo ktos z mojej rodziny cierpial kiedys na hemoroidy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muuuu
Hemoroidy to powiedzmy"偶ylaki odbytu"ale to nieodpowiednie do ko艅ca okre艣lenie.Tym si臋 nie zara偶a.Powstaj膮 od siedz膮cego trybu 偶ycia,cz臋stych zapar膰 itd.Samemu si臋 tego nie leczy tylko lekarz moze pom贸c,poza tym nie ma pewno艣ci czy to hemoroidy a nie co innego...nie b臋d臋 ci臋 straszy膰.Tylko lekarz... Je艣li to hemoroiddy to zle leczone lub nie leczone mog膮 by膰 juz taie,偶e trzeba b臋dzie operowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muuuu
Mog膮 by膰 z czasem takie,偶e trzeba b臋dzie operowa膰,hemoroidy to nie robaki.Istniej膮 te偶 inne mo偶liwo艣ci krwawie艅 z odbytu ale to nie jest normalne i trzeba odwiedzi膰 lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz nie przejmuj
si臋 a偶 tak bardzo bo to sie da wyleczy膰 ja te偶 to mam i na pocz膮tku te偶 panikowalam ale da si臋 z tym 偶y膰!!! Po prostu poszukaj na necie w jaki spos贸b muszisz si臋 od偶ywia膰, co robi膰 偶e by Ci to nie dokucza艂o a p贸藕niej napisz臋 Ci nazw臋 taki bardzo dobrych czopk贸w kt贸re s膮troszk膮 drogie ale na prawd臋 skuteczne.

Udost臋pnij ten post