***** moona i salowa 43 Napisano 2 godziny temu skoro sie wpisales na pewno chcesz sie czyms pochwalic wiec wklejaj ten dworzec, samochod i stojace tam jagodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Seven napisał: Zostaje nam marzyć o forumowych wzwodach. Na marginesie powiedz? Można było wcześniej wysłać zdjęcie na skrzynkę? Kiedyś próbowałam i nie mogłam. przez linka na pewno, tak jak tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: przez linka na pewno, tak jak tu Acha, okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 30 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, ***** moona i salowa napisał: skoro sie wpisales na pewno chcesz sie czyms pochwalic wiec wklejaj ten dworzec, samochod i stojace tam jagodzianki A tak tytułem wyciszenia się zajrzałem sobie do zoo; zwiedzając pawilon małp natknąłem się na orangutana. Patrzę na niego, patrzę... i myślę: no żesz w mordę, libeda zamknęli! Aż postanowiłem napisać na Kafe żeby się przekonać czy to byłeś faktycznie ty czy jednak po staremu i nie ma za co wypić Edytowano 29 minut temu przez Mewa again Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 16 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Mewa again napisał: A tak tytułem wyciszenia się zajrzałem sobie do zoo; zwiedzając pawilon małp natknąłem się na orangutana. Patrzę na niego, patrzę... no żesz w mordę libeda zamknęli! Aż postanowiłem napisać na Kafe żeby się przekonać czy to byłeś faktycznie ty czy jednak po staremu i nie ma za co wypić lilcwel dzisiaj porcji leków nie przyjął, bo jakiś nerwowy zgłoś mu post do usunięcia i zobaczmy co się stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 28 minut temu 2 godziny temu, Szon patrol$$$ napisał: Krzynio, weź przestań pjertolić Benek był nerwowy, szybko wpadał w szał, a ziemniak to ostoja spokoju. Jesteś w błędzie Oj tam, pjertolish. Benek był spoko, chociaż homo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 21 minut temu 18 minut temu, Krzynio Kupka napisał: lilcwel dzisiaj porcji leków nie przyjął, bo jakiś nerwowy zgłoś mu post do usunięcia i zobaczmy co się stanie Moon, nie chce mi się w to bawić, tak dla beki założyłem temat w wolnej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach