Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirrrek

Ortodonta - kraków

Polecane posty

Gość wampirrrek

Przymierzam się do prostowania zębów... Na razie psychicznie ;p Wystające górne dwójki, jak u wampirka, zawsze były moim najwiekszym kompleksem. Jednak gdy miałąm szanse wyprostować je aparatem ruchomym, to byłam w okresie buntu młodzieńczego i za nic nie chciałam tego nosic, nawet na noc... Do tego mam bardzo ciasno zęby w szczece ułożone - i sie rozpychają i wypychają te dwójki...masakra... I niestety - efekt jest, jaki jest. Dwójki paskudnie wystają, przez co nei lubię się uśmiechać... Teraz mam lat25 i z tego co wiem, jedynym ratunkiem jest dla mnei aparat stały - w związku z tym chciałabym się dowiedzieć, może akurat ktoś się orientuje, gdzie w Krakowie robią to na prawdę dobrze i ile kosztuje mniej- więcej taka "przyjemność"... Marzę o prostych ząbkach... :(

Gość mimimim
bardzo polecam dr Piotra Kapere, sama do niego chodze. Polecila mi go kolezanka, podobno jeden z najlepszych ortodontow w Krakowie. . Ja placilam za kazdy luk 2 200 (porcelanowe zamki). Kazda wizyta kosztuje 120, kiedys kosztowala 100... Pozdrawiam