Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamilcz....

nie wiem co mam czuć

Polecane posty

Gość zamilcz....

chyba zabujalam sie w moim kumplu z pracy, mam faceta z ktorym planuje przyszlosc, jestem z nim juz od jakiegos czasu. ale nie moge przestac myslec o..., czy to juz jest zle i przegiete.co ja mam robic...czasami zadaje sobie pytanie czy pasujemy do siebie z moim facetem, dostrzegam pewne niejasnosci, boje sie ze bedzie mi z nim tak tradycyjnie...wiem wiem to nowosc w nudnym zwiazku, ale czy nie wydaje sie wam ze czasami osoby sie odnajduja i wtedy jest pieknie

Gość zamilcz....
to jest okropne:(

Gość wikaaa_
'chyba sie zabujalam' ehh zabujac sie mozna nawet w mezczyznie ktorego mijalas na ulicy idac do pracy ..bo byl taki ..no lwasnie...taki niesamowity, przystojny ,meski i na dodatek usmiechnal sie do Ciebie zastanow sie czy warto ..nie mowie tu o tym zebys byla ze swoim facetem na sile..ale zebys to wszystko przemyslala

CZasem dostrzegamy, że to co było wcześniej może nie przynieść spełnienia, że jeżeli czegoś nie spróbujemy, będziemy później tego żałować. Czujemy, że szczęście może nam się wymknąć przez palce.

A z drugiej strony nie warto podejmować pochopnych decyzji. Może czas przyniesie rozwiązanie. Może zdarzy się coś, co pomoże podjąć decyzję i nie żałować jej.

Gość zamilcz....
tak mysle i mysle,jestem swiadoma wszystkiego i nie chce!!!nic psuc, poniewaz zal byloby mi mojego chlopaka, ale nie rozumiem swoich uczuc przeciez jestem w stanie wszystko kontrolowac a tu taka sytuacja...

Sam/a sie bujaj, widać, że nigdy nie byłeś/aś w podobnej sytuacji.

Gość zamilcz....
Liguor dziekuje:)za poparcie

Gość mirabellea
przykre to jest .. jesteście parą, nie wiem czy szcześliwą czy nie, ale parą ..dwojgiem ludzi którzy są sobie bliscy a wystarczy jeden człowiek by czasem zniszczyć to co budowaliście przez kilka miesięcy czy lat ..

Gość zamilcz....
wlasnie analizuje to... jestem z chlopakiem juz dosc dlugo, on sie mna opiekuje, lecz czasami czuje ze to nie ten typ, on nie potrafi tak zartowac jak ja, mam wrazenie ze ogromnie sie roznimy...

Gość muuuu
Jeśli tylko dlatego nie popsujesz wszystkiego bo żal ci twojego chłopaka to lepiej pomyśl poważnie czy to ma sens.Jeśli jest nudno i nieciekawie oraz męczy cię to warto to przemyśleć.Może odczuwasz fascynację mężczyzną z pracy bo brakuje ci wrażeń,wkradła się rutyna. To normalne wiele kobiet zwraca uwagę na innych mężczyzn...mimo,że są w związku. Zazwyczaj jest tak,że po jakimś czasie ludzie się sobą bardziej lub mniej nudzą,abyś np:nie zostala przez to sama.Jednak jeśli nie ma uczuć,miłości,nie żyjesz jak chcesz to nie ma sensu...

Gość zamilcz....
muu dzieki masz racje....

Gość mirabellea
"boje sie ze bedzie mi z nim tak tradycyjnie..." tradycyjnie ..może być Ci z każdym innym ..i bedąc z każdym innym będziesz się zastanawiała czy do siebie pasujecie dla mnie ważne jest poczucie bezpieczeństwa i to , że czuję sięprzy Nim kobieco i nadal wyjątkowo..czego z całego serducha również i Tobie życzę i nie zamęczaj się tym ..są większe problemy :) uwierz..są

Gość zamilcz....
mirabella, czasami mysle ze wszyscy faceci sa tacy sami, na poczatku nas fascynuja a potem pokazuja swoje "tradycyjne "oblicze, czyli warto, moze sie zastanowic, a moze nie, moze to jest to cos...

Gość muuuu
Mirabello tradycyjnie może być z każdym ale nie musi...poza tym wychodzę z zalożenia,że lepiej być samą niz kimś kto nas męczy,szczęścia nie daje.Są osoby,które szukaja i zostają same bo zbyt marudziły itp.jednak są też takie,które dzięki temu właśnie,ze nie zadowoliły się pierwszym lepszym(przepraszam)są szczęśliwe. Ranga problemów jest dla każdego inna,być z kims tylko po to aby byc nie ma sensu...

Gość fsdyfyuksyhasy5
kochasz swojego chlopaka ???? Buhahahahahhahahaahha niezly zart

Gość mirabellea
też mam czasem takie wrażenie, że wszyscy są tacy sami itd, ale nie powinnyśmy generalizować.. poznałam kiedyś pewnego chłopaka.. przemiły, inteligentny,czarujący.Byłam wtedy w 2 letnim związku i jak myślisz co czułam? To co TY w tym momencie jak to sie skończyło? chłopak się we mnie zakochał, twierdził, że mnie zdobędzie mimo wszystko ale ja wybrałam ..wybrałam 2 lata wstecz i nie żałuje tej decyzji być może tworzylibyśmy świetną parę i mniej byłoby między Nami nieporozumień ale czy warto tracić tak wiele tylko po to by się przekonać który z nich jest lepszy ? ...

Gość mirabellea
muuuu masz rację nie warto być z kimś tylko po to by ze sobą być i się sobą męczyć autorka tego topicu najlepiej wie co czuje i jak wygląda ten związek i dlatego myślę, że wie co robi

Gość muuuu
Powinnaś pomyśleć sobie poważnie...czego oczekujesz,jak chcesz żyć,czy jesteś szczęśliwa,czy kochasz(nie myl z przyzwyczajeniem),czy chcesz,dasz radę...itd. Możesz zrobić za i przeciw na kartce... Dla każdego co innego jest ważne w życiu. Tylko nie rób tego pod kątem faceta z pracy.

Gość mirabellea
uciekam muuuu i Autorko - pozdrawiam :)

Gość muuuu
Pozdrawiam Mirabello🌼

Gość zamilcz....
no tak dziewczyny, to ja juz porzucilam ksiazki a wy uciekacie:).tak prawde mowiac wiem ze nie ma sensu analizowac, czas pokaze i jak na razie nie daze do wpakowania sie w to wszystko, poniewaz mam swiadomosc jakie zmiany by zaszly przez ten jakis tam incydent...a moze nie incydent.w kazdym badz razie nie moge wkuc ostatniego rozdzialu...wiadomo dlaczego;)

olej ostatni rozdział :D czasem dobrze sie oderwać i zawisnąć w swoich myślach, gdzieś wysoko nad ziemią :D

Gość zamilcz....
liguor wlasnie rozmawiam z kumpela dzieki:)

Nie mozesz nie wiedziec co masz czuc....Czuje sie i tyle....Czucie jest faktem...a nie wyborem....Mozesz nie wiedziec, co masz zrobic... Wiec zastanow sie co masz zrobic, pomimo tego co czujesz...;);)Pozdrawiam.

Gość zamilcz....
moge nie wiedziec co czuje....mam do tego prawo jak kazdy z Nas, jestesmy ludzmi ,a to przejawia sie w wysokim postrzeganiu emocjonalnym(niestety), wiec postrzeganie uczuc jako fakt wydaje mi sie troszeczke bledne, poniewaz, nie jestesmy w stanie sprowadzic wszelakich naszych czynnosci do faktu...a faktem jest zaistniala sytuacja.... niestety czasami

Present, czy jeżeli spotyka cie coś, co cie przerasta porafisz to nazwać?? Czy jeżeli nie znając ognia, oparzysz się, będziesz wiedział co czujesz??