clapton 2 Napisano 22 Styczeń ale fakt, widac ze nie ma kompletnie zycia ta podstarzala szlora poza forum i jakas zdalna gufno praca xD zenadaaaaaaa hahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 22 Styczeń Hipermanie ma chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapton 2 Napisano 22 Styczeń @le raider jestes?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapton 2 Napisano 22 Styczeń aaa i jeszcze zapomnialbym o jej cyber "zwiazku" od 2 czy tam 3 lat hahhahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 125 Napisano 22 Styczeń 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Hipermanie ma chyba Nie ma czegos takiego jak hipermania nieuku aspirujący na psychologa. jest mania i hipomania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 125 Napisano 22 Styczeń 4 minuty temu, clapton napisał: aaa i jeszcze zapomnialbym o jej cyber "zwiazku" od 2 czy tam 3 lat hahhahahah Tak wiem, o to cie najbardziej boli duupka podstarzała dzievico meska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapton 2 Napisano 22 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Oj bicus musiał nowe konto stworzyć zeby wysrac swe zale. i te sam zarzuty co do dumbo (masz obsesje na punkcie nas 2?) ‚zdalna gufno praca’ a ty jaka masz pravviczku na garnuszku mamusi? nie jestem bicem zjeeebko uposledzona hahhahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 125 Napisano 22 Styczeń Przed chwilą, clapton napisał: nie jestem bicem zjeeebko uposledzona hahhahaah Jasne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 125 Napisano 22 Styczeń Masz poniżej 2h jeszcze żeby sie pobrandzlowac interakcja, za chwile pozostanie ci jedynie wycie do księżyca cycku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach