Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norbert-83

Ja - ona i historia naszych zwiazkow????

Polecane posty

Gość norbert-83

Mam nastepujacy problem: NIgdy nie mialem tak naprawde dziewczyny. Jednak od jakiegos czasu jestem z kims. Z tym ze ona miala juz 2 facetow - z kazdych jakos chyba rok byla. Mi jest troche glupio z tego powodu ze jest moja pierwsza dzieczyna i nie wiem jak o tym z nia rozmawiac :/ Ona czasem wspomni o swoich bylych zwiazkach - j atego nie robie bo nigdy z nikim nie bylem i troche mi wstyd z tego powodu.... Boje sie ze wyjde na jakas sierotke :/ Jak sie ustosunkowac do takiej sytuacji, jak o tym rozmawiac (tp jest chyba jedyna sprawa o jakaiej nie potrafie rozmawiac), czy naprawde powinienem sie tego wstydzic?? Prosze was - bardziej doswiadczonych - o rade :]

Gość zdecydowanie tak
Nie będę Cię stary oszukiwał bo uważam że to nie ma sensu. Powiem więcej. Sam mam podobny problem! Tylko że ja nawet nie mam nikogo na oku ani na odwrót. Mam już 21 lat. Stary idź do agencji i załatw czym prędzej swój pierwszy raz (jeślit ego nie zrobiłeś). Ja też tak zrobię niebawem bo na dzień dzisiejszy czuję się nikim! Słuchaj nie mów broń boże lasce o tym że jesteś niedoświadczony. Jest prawie pewne że ją to bardzo wkurwi! Laski nie lubią niedoświadczonych i zawsze liczą na to że facet albo jest bardziej zaawansowany w "tych sprawach" albo conajmniej an tym samym poziomie co laska! Weź idź do agencji ze 2 razy i już będzie lepiej! Potem możesz jej powiedzieć. Tylko nie mów broń boże o tym że robiłeś to w agencji! Po prostu powiedz jej że miałeś pzrelotny romans lub kilka i tyle! No i co najwazniejsze laska nie pozna że nigdy wcześniej nie ruchałeś!!! Posłuchaj mnie wiem co mówię !!!

Gość norbert-83
mi wogole nie chodzi o seks! chodzi o podswiadomosc. Oboje studiujemy i sex to nie jest jedyne ogniwo nas zespalajace. Chodzi o moje poczucie jakiegos wstydu ze nigdy na dluzej nie mialem dziewczyny...wstydze si e o tym rozmawiac - jaki smam taki wew opor:/ Jak z tym walczyc?

Gość zdecydowanie tak
No to masz w takim razie problem! Ale na serio jeśli ona skapnie się że jesteś dobry w łóżku to Ci wszystko wybaczy!!! A ile masz wzrostu, jaki rozmiar buta, ile ważysz? No i jeśli możesz napisz też jakiego dużego masz penisa we wzwodzie!

Gość pewnieże nie
Nie powinno się przy nowych partnerach wspominać o byłych to niestosowne i niedojrzałe. Nie masz się czego wstydzić,bądz sobą.

Gość pewnie że nie
I nie słuchaj tego człowieka?,który się wypowiedział wyżej.To co on pisze jest strasznie prymitywne i głupie.Żadnych agencji,żadnego kłamania-do czego doszłoby w waszym związku....dobrze świadczy to co napisaleś i nie niszcz tego a dziewczyna jeśli jest dobra będzie umiala to docenić chyba,że jak chłopak wyżej gustujesz w pustych idiotkach.

Gość brazilbrazil
Niech ktos jeszcze napisze cos madrego, plisss :] Jak sobie radzic w takiej sytuacji jak moja??

Gość Ja na twoim miejscu
po prostu bym powiedziała prawdę, po co kłamać (zaczynac coś opierając się na kłamstwie) i pozowac na kogos kim nie jesteś. To nie jest żaden wstyd, że nie miałeś dziewczyny, naprawdę nie masz się czego wstydzić. Jeżeli ona woli kogoś "po przejściach" to po prostu powiecie sobie do widzenia, juz nie mowiąc o tym, że sobie ona wystawi złe świadectwo. Pozdrawiam :-D PS Co to znaczy, że ... " ona miala juz 2 facetow - z kazdych jakos chyba rok byla" ... tzn. chodziła z dwoma facetami, czy była w związku - to różnica :-D

Gość wolgas
Wogóle nie rozumiem sprawy... ja bylabym szczesliwa ze mam chlopaka dla którego jestem pierwsza dziewczyna -nic piekniejszego.jezeli mialby kogos przede mna a kochalabym to ok , jesli jednak jego myslenie wygladalo by tak , ze chwile ze mna pochodzi zeby miec dziewczyne i potem dawaj... nastepna ...jak sie kogos kocha to nawet sie tak nie pomysli a chce sie byc z nim do konca...

Gość ale mi problem
powiedz, ze nikogo wczesniej nie poznales, z kim chcialbys uparwiac seks, a nie chciales aby stalo sie to byle gdzie z byle kim, bez uczucia, az w koncu trafiles na ta odpowienia, czyli JĄ :) poza tym takich jak ty jest wiecej i nie widze tu zadnego powodu do wstydu. Z agencja daj sobie spokoj, ja osobiscie brzydzilabym sie takim facetem, ktory tylko kopuluje i to z prostytutka :o Poza tym zlapiesz hiva i co wtedy?

Gość wolgas
Masz dopiero 21 lat wiec tym bardziej nie powinienies sie przejmowac bo wszystko przed Toba , agencje odrazu sobie odpusc bo przewaznie dziewczyny brzydza sie czyms takim , przynajmnie ja gdybym sie dowiedziala ze moj chlopak byl w agencji nie potrafilabym juz sie do niego dotknac czy pocalowac bo na sama mysl o tym braloby mnie obrzydzenie.. Jezeli jest ot dla ciebie problem to powiedz tak jak pisala moja przedmowczyni i bedzie ok.

Absolutnie nie masz sie czego wstydzic! Co to za wstyd, ze nie miales jeszcze dziewczyny na dluzej? Zaden! Gdybys mial 50 lat to mogloby to dziwic, ale w Twoim wieku jest zupelnie naturalne. Zaloze sie, ze Twoja dziewczyna nie widzi w tym najmniejszego problemu. Problemy stwarzaja czesciej byle/byli niz ich brak. Jesli Cie to pocieszy to moja przyjaciolka na 2 roku studiow zaczela chodzic ze swoim obecnym mezem. Ona juz miala w LO \"powaznego\" chlopaka, on nigdy nie mial dziewczyny. Po ich pierwszym razie chlopak wyznal jej, ze to dla niego byl pierwszy raz. Moja kolezanka mowi, ze to bylo bardzo piekne i ze bardzo sie ucieszyla! Moja siostra ma 23-letniego chlopaka, ktory przedtem tez nie byl z nikim na powaznie. po prostu nie spotkal wczesniej nikogo takiego. Nikt sie nie dziwi. Wyluzuj. Przeciez to naprawde nie ma znaczenia. wazne, ze teraz jestes z nia, a z kim byles, i czy byles czy nie byles z kims wczesniej nie powinno miec zadnego znaczeni dla 2 kochajacych sie osob :)

Gość aaa..
Dla mnie gorsze byłoby gdyby chlopak mial przede mną kogoś..tak jest prawda..

Gość brazilbrazil
Dzieki wam za wypoiwedzi! Dodaly mi troche wiecej pewnosci siebie:] Al ei tak stanowi dla mnie porblem kiedy bede z nia o tym rozmawial :/ Tu nie chodzi o seks i jakies tam pojscioe do agencji, tylko wlasnie o sam fakt poczucia jkiegos niedowartosciowania ze z nikim sie wczesniej nie bylo (chodzilo) :] W jaki sposob to jej ladnie powoedziec?

Gość brazilbrazil=norbert-83
:D

Gość anja1
zapewniam Cie , ze gdyby chlopak powiedzial mi , ze jestem jego pierwsza dziewczyna w srodku poczulabym cos cudownego ...

Gość marmi1
Gdyby zapytała powiedz , spotykałes na swojej drodze wiele dziewczyn i traktowałes je bardziej jak kumpele natomiast do żadnej nie poczules tego co poczules własnie do swojej dziewczyny i teraz czujesz , ze to jest Twoj moment..

Gość norbert-83
DZIEKI!! marmi1 -->> tak zrobie :] W sumie nie wiemdlazcego, ale ten temat jest jakis dla mnie szcegolnie wrazliwy :]

Gość nadjas
Zrób tak jak marmi podpowiada:) jesli jest to dla Ciebie pewnien problem.. ale uwazam , ze niepotrzebnie sie zadręczasz bo nawet nie wiesz , ze prawie kazda dziewczyna chcialaby uslyszeć, ze jest tą pierwsza i nie wazne czy powiesz to mając lat 18, 20 czy 25 gwarantuje...no ale jesli juz to wlasnie wspomnisz cos o kumpelach i i juz bedzie sygnal , ze miales z dziewczynami do czynienia ale nie poczules do nich tego co Twojej dziewczyny ... ale zyskasz w jej oczach ani nie chce myslec:)

Gość trochę starsza
o czym wy w ogóle mowicie? i w czym problem? to nie ty postepujesz niewłasciwie tylko ona - O PRZESZŁOŚCI, POPRZEDNICH ZWIĄZKACH, POPRZEDNICH PARTNERACH SIĘ NIE OPOWIADA O PRZESZŁOŚĆ SIĘ NIE PYTA!!!!!!!

Gość ehhhh
własnie..gdzie to jest powiedziane ze Ty musisz miec kilka partnerek bo w przeciwnym razie jest to powód do wstydu.. nie ma czegos takiego ..pozatym dokładnie ważne jest tu i teraz, to ze jestescie razem a nie przeszłosc..

Gość norbert-83
No macie racje:] Ale i tak troche z tym glupio :/

Gość kipila
e tam , mowie Ci jakem ja , ze jest to normalne , i dziewczyny pragną miec chlopaka bez przeszłosci , swieżutkiego

Gość marinkasss
Nie ma sie czego wstydzic - to normalne :]

Gość ja tez mam tak
Mam 22 lata i tez nigdy nie mialem dziewczyny. wszystkim wydaje sie to nie byc niczym starsznyn, ale ten kto jest w takiej sytuacji mysli inaczej, dla niego to rzecz nieprzyjemna. Tez nie lubie o tym z nikim rozmawiac. To jest kwestia podswiadomosci. Wiele razy slyszalem, zeby sie tym nie przejmowac, rozumialem to, wiedzialem ze to nic uragajacego, al ei tak w psychice jest jakas blokada, ktora nie pozwala podejsc do tej sprawy z dystansem :/

Gość rolii
zauważyłam , ze jednak dla was to jest problem , z tym,ze naprawde martwienie sie czyms takim do tego w tak mlodym wiekujest zbednnie jestescie dziewczynami ,wiec nie wiecie co one czuje a tutaj jak narazie wszystkie wypowiedzialy sie ze jest to normalna sprawa , czyli nie zdziwiłoby mnie to wogóle wrecz bylabym mile połechcona w srodeczku ...

Gość też wolabym
żeby mój chlopak nie mial wiele partnerek przede mną , najlepiej wcale hehe, wole żeby byl troche mniej doświadczony niż " wyobracany" przez tuzin panienek

Gość rolii
No dziewczyny powiedzcie same.. taki swieżutki , bez przeszłosci , bez myslenia ze jego rączki dotykały obce cialo , bez tych głupich wyobrażen,uczymy sie wspolnie siebie nawzajem , dla mnie swietna sprawa

Gość mniaaaaammmmmm
:) :) :)

Gość Miareczka
Pięknie taki świeżutki, ale to on ma obawy ,że ona z kimś była.