Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norbert-83

Ja - ona i historia naszych zwiazkow????

Polecane posty

Gość rolii
no byla, bo różnie jest w życiu , jej akurat udalo sie spotkac kogos przed obecnym chlopakiem ,a autorowi topiku nie i to jest normalne, bo chlopak młody i wszystko dopiero przed nim, zreszta ma dziewczynę .. do czego jem a no do tego ze dla dziewczyny to jest calkiem normalna rzecz , zenp do tej pory nie mial dziewczyny bo poprostu nie natrafil na osobe , która by mu odpowiadała .. nie wiem jak to jeszcze inaczej napisac .. porostu jest to najnormalniejsza sprawa i chlopak nie ma sie czego obawiac...

Gość trocherozumiem
moze chodzi ci o to ze ona w jakis sposob cie wysmieje, badz popatrzy na ciebie jak na jakiegos amatora (jestes starszy od niej?), ktory nie potrafi sie zachowac przy dziewczynie i niewiele ma do zaoferowania... Swoje braki byc moze jakos nadrob, przejdz sie po miescie i zorientuj gdzie sa jakies fajne knajpki, kawiarnie, NALESNIKARNIE, gdzie mozna wyskocyzc na lody - zybys w momencie gdy ona bedzie chciala gdzies wyjsc mogl od razu zaproponowac lokal - wtedy jakos zakryjesz swoj brak obycia w takich sytuacjach i w pewnym stopniu jej zaimponujesz, nie odczuje tak bardzo tego, ze jest twoja 1 dziewczyna i nie wiesz co z nia robic :] I przy najblizszej nadazajacej okazji powiedz jej o tym, ze przed nia nikogo nie miales - czym predzej tym lepiej! Powodzenia zycze!!

Gość trocherozumiem
??

Gość norbert-83
Dzieki za posty. Macie racje - ni epowinienem o tym tyle myslec bo nie jest to zaden problem. jednak musialm sie o to zapytac :D A czy ktos z was byl w podobnej sytuacji do mojej??

Gość norbert-83
??

Gość morfeusz-alaska
ja nie bylem w takiej sytuacji jak ty. jestem teraz z 3 dziwczyna - jestem w twoim wieku. Ale powiedz dlazcego tak naprawde nigdy wczesniej nie miales dziewczyny? Moze powiedz swojej lasce prawde po porostu jaka by nie byla ( prawda i laska) :]? NIe przejmuj sie stary! Jestescie studentami? jak tak to raczej cie zrozumie dziewczyna - napewno ma poukladane w glowie:] 3m sie!!

Gość marta-kolo
a ona duzo miala facetow przed toba? moze tez nie miala wielu :]

Gość marta-kolo
????

Gość rozwodkaaaaaa
Pogadaj z laską że nie byłes z żadną dziewczyną jeszcze. Po prostu szczera, otwarta rozmowa. Jeśli to dziewczyna na poziomie to to doceni i zrozumie. Ja sie strasznie cieszyłam ( i cieszę), że byłam pierwszą mojego sloneczka :) Tylko nie wybaczę mu, ;) ze powiedzial mi o tym po fakcie.

Gość rozwodkaaaaaa
Dodam jeszcze, ze w sytuacji podobnej do Twojej to było własnie moje slonko :) i jakos przezył :)

Gość lilak
ja też byłam pierwszą dziewczyną mojego chłopaka ( w łóżku) a on moim pierwszym chłopakiem (w łóżku). Poznaliśmy się na studiach, ja byłam na pierwszym roku on na drugim. I chociaż byliśmy razem, pierwszy seks mieliśmy po 2 (!!!) latach związku. Wcześniej nie czuliśmy się gotowi. Tak więc ja straciłam dziewictwo w wieku 21 lat a on 22. O wszystkim wiedzieliśmy. Nie było żadnych niedomówień. pewnie byłabym zazdrosna gdyby spał z poprzednimi swoimi dziewczynami. Cenię to że jestem jego pierwszą

Gość norbert-83
mi nie chodzi o uprawianie seksu z kims piewrszy raz, ale wogole o bycie z kims :] CZy duzo facetow w wieku 22 lat nie mialo jeszcze dziewczyny?

Gość rozwodkaaaaaa
Wbrew temu co opowiadaja, dużo oj dużo.

Gość norbert-83
czy jest tu jakis facet w podobnej sytuacji do mojej?

Gość norbert-83
??

Gość czy mogę jeszcze
ja to jestem w subiektywnie gorszej mam 24 lata i nie zapowiada się żebym miał dziewczynę

człowieku dlaczego miałaby cie wysmiac, ze nie miałes wczesniej dziewczyny?dla mnie to smieszny problem!To nie tragedia.Myslisz,ze wszystkie lubia takich doswiadczonych facetów?No w agencji to napewno ....\"sie rozprawiczysz\"tylo czy nie bedziesz miał wyrzutów sumienia ze w taki sposób?Powiedz jej ze chciałes poczekac na odpowiednia dziewczyne.A co do chodzenia do agencji nie warto!!!!Nie pisze tego dlatego ze byłem i wiem jak jest.Tylko nie wiem i nie chce wiedziec tylko sie cenie. PoprostuNigdy nie zapłace za sex

Gość ona_she
mój obecny Dżagmen nie miał żadnego stałego związku-jakieś przelotki ja byłam w dwóch-nie bój się z nią porozmawiać to nic strasznego,!!!powodzenia

Gość norbert-83
Jeszcze raz podkresle ze tu nie chodzi o sex! Ja po pporstu nigdy nie chodzilem z dziewczyna i tu tkwi moj problem :] Macie racje, nie powinienem sie tak przejmowac - ale czy to moja wina, ze chce zeby wszystko bylo idealnie...

Gość troche na temat
Czytam ten post i odnosze wrazenie ze jestes troche przewrazliwiony pod tym wzgledem ? CHyba za duzo o tym myslisz. To, ze jak do tad nie miales dziewczyny to fakt, ale napewno nie wolno ci tego ukrywac. Po prostu przy najblizesz okazji powiedz jej o tym, napewno bedziecie mieli takie rozmowy trakrujace o waszych zwiazkach :] Moze to byc dla ciebie oniesmielajace, ze ona miala juz kilku facetow, a ty dziewczyny nigdy - to fakt przy wrazliwej osobowosci :/ Ale czym predzej to sie wyjasni (jesli jest tu cokolwiek wogole do wyjasniania) tym lepiej i szybciej bedziesz mial to za soba - dalej bedziesz juz zyl bez tego obciazenia. I nie boj sie reakcji twojej dziewczyny. Skoro jest z toba to zapewne cie kocha :D I zrozumie. Potraktuj ją jak pole doswiadczalne,taki trening przygotowujacy do ew. pozniejszych zwiazkow :] Widze ze BARDZO ci zalezy na tej dziewczynie skoro tak to przezywasz... Ma dziewczyna szczescie ze trafil jej sie tak kochajacy facet!

Gość do-----------zdecydowanie tak
facet ty sie nie dziw z nie masz nikogo jak masz takie podejscie do niektorych spraw (chodzi mi o ten pomysl z angencja).wybacz w tym topiku doszlam do twojej pierwszej "rady"i juz mi sie odechcialo tu byc.wiec wychodze i z kafeterii i w ogole kompa wylaczam bo az mnie osłabilo.ide sie polozyc boshe widzisz i nie grzmisz?...

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha

Gość mariolkafasolka
ja mialam juz 345 facetow!! To sie nazywa dymanie :D

Gość norbert-83
jest kto skto mial podobny problem do mojego? jak sobie poradzil?

Gość yhmyhm
powiedz jej tak jak ktos tam wczesniej radził i tyle...nie masz sie czym przejmowac wierz mi..

Gość -ja-
mialam podobny problem, z tym ze jestem dziewczyna. pierwszego chlopaka mialam w wieku 19 lat,on juz miala kilka zwiazkow. rozumiem Cie jak sie czujesz, gdyz mialam identyczny problem i to nie chodzilo, jak tu niektorzy pisza o seks, z tym nie mialam problemu, aby mu o tym powiedziec. gorsze bylo przyznac sie ze on jest moim pierwszym chlopakiem, malo tego to z nim po raz pierwszy sie calowalam - nigdy tez mu tego nie powiedzialam. po prostu chyba sie wstydzialam, ze nigdy z nikim nie bylam i w zwiazku z tym nigdy nie podjelam sie takiej rozmowy aczkolwiek bardzo chcialam wyrzucic to z siebie i zeby on o tym wiedzial, ale nie potrafilam. juz nie jestem z tym chlopakiem, po 6 miesiacach zwiazek sie rozpadl. napewno ten moj problem nie byl powodem zerwania, ale napewno wplywal na nasz zwiazek, gdyz sie zamykalam nie tylko na ta sprawe, lecz tez na inne i w sumie on do konca mnie rozumial, poniewaz nie pozwolilam mu na to aby zrozumial-nie powiedzialam mu m.in. o tym. dzisiaj jestem z kims innym juz ponad 3 lata i nie dlugo wychodze za maz. a tamten zwiazek traktowalam jako moje pierwsze doswiadczenie, co nie znaczy ze nie zalezalo mi na tamtym chlopaku-bardzo mi zalezalo i ciezko mi bylo po rozstaniu, dlatego zaczelam to wszystko traktowac jako doswiadczenie. w kolejmym zwiazku juz nie mialam problemu, poniewaz ja tez wczesniej juz kogos mialam. moim zdaniem jezeli dziewczynie na Tobie zalezo nie powinno jej to robic roznicy czy byles z kims wczesniej czy nie, malo tego zrobi jej sie bardzo milo, ze dla Ciebie jest pierwsza dziewczyna. radze Ci : musisz sie przemoc, bo to za Toba bedzie sie ciagnelo i odbijalo sie w roznych sytuacjach miedzy wami czyli na waszym zwiazku. mysle,ze gdybym powiedziala tamtemu chlopakowi to bylo by mi latwiej, o ile spotkalam bym sie z pozytywnym odbiorem, co bylo malo prawdobodobne, ale to juz inna historia. pozdrawiam

Gość norbert-83
wlasnie o takie przyklady mi chodzilo. najlepiej sie uczyc na przykladzie:] Ktos jeszcze ?

Gość tez jestem ciekaw
jak ludzie postepuja w takich sytuacjach :]

Gość norbert-83
???