Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC +

Byłem wczoraj w Cinema City na Predator: Strefa zagrożenia

Polecane posty

dupska nie urywa, to jednak nie ten predator co się oglądało z oczami wklejonymi w CRT... ale dało się obejrzeć. 😉 6,5/10 dam. 

30 minut temu, RC + napisał:

dupska nie urywa, to jednak nie ten predator co się oglądało z oczami wklejonymi w CRT... ale dało się obejrzeć. 😉 6,5/10 dam. 

tak myślałem że gów,no 

Przed chwilą, gnomee napisał:

tak myślałem że gów,no 

Jak 95% produkcji Hollywood współcześnie. 

Przed chwilą, RC + napisał:

to prawda

dobre filmy skończyły się 20 lat temu 

8 minut temu, RC + napisał:

Ja tam wolę polskie filmy i "Ministranci" będą w kinach od 21 listopada i na pewno zarezerwuje bilety 😴

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja tam wolę polskie filmy i "Ministranci" będą w kinach od 21 listopada i na pewno zarezerwuje bilety 😴

łysa a o czym ten film bo tytuł ciekawy

Europejskie filmy są niezłe, ale bardzo posępne ale te hamerykanskie to za dużo bajerów naładowane wszystkiego aż nudzi 

22 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Witaj. Dziś wieczorem idę na Dom Dobry. 🌺

10 minut temu, bocibot napisał:

Europejskie filmy są niezłe, ale bardzo posępne ale te hamerykanskie to za dużo bajerów naładowane wszystkiego aż nudzi 

No, dlatego nie przepadam za europejskim kinem... jak masz świetny dzień, dobry humor i chcesz to zepsuć, to najlepszy sposób to obejrzeć jakiś film francuski, niemiecki czy duński... złapanie doła murowane. 😉

25 minut temu, gnomee napisał:

łysa a o czym ten film bo tytuł ciekawy

Standardowy gatunek polskiej kinematografii który roboczo nazywam: "kościół zły," wywodzi się jako odgałęzienie od większego gatunku rodzimej kinematografii zwanego: "Polska niedobra" 😉 

Edytowano przez RC +

A to o kościele w ogóle czy o przemocowym Januszu biznesu kurde nie wiem czy chce takie smuty oglądać 

Oglądałam ten film z Monty pederasta i Marilyn Monroe, ładne zdjęcia a Marilyn chyba nawet nie grała bo z natury taka naćpana pindzia pancia nieogar

• Haha 1

2 minuty temu, bocibot napisał:

Oglądałam ten film z Monty pederasta i Marilyn Monroe, ładne zdjęcia a Marilyn chyba nawet nie grała bo z natury taka naćpana pindzia pancia nieogar

Opanuj się macioro

8 minut temu, RC + napisał:

Standardowy gatunek polskiej kinematografii który roboczo nazywam: "kościół zły," 😉 

To  nic dziwnego że salowa na niego idzie

Pamiętam jeszcze czasy jak byłem dzieckiem, gdy Europa próbowała coś konkurować z Amerykanami i wydawali jeszcze wielkie, kasowe filmy. Asterix i Obelix kontra Cezar, Amelie, Pianista, Leon zawodowiec, Niekończąca się opowieść. Oczywiście Louis de Funes, John Bean, James Bond nim go Jankesi wykupili... coś jeszcze Europa potrafiła pokazać...

Teraz już w zasadzie Europa nawet nie próbuje konkurować... nakręcić depresyjny, lewicowy film poklepać się po pleckach, zgarnąć eurofundusze i tyle.

A europejskie filmy w tych widełkach znajdziecie praktycznie niemal każdy:

• - Mężczyzna zły i opresyjny, kobieta uciemiężona
  • - Uchodźcy biedni i w potrzebie, Europejczyk zimny i nieczuły na ich krzywdy
  • - Feministka fajna i cały świat u jej stóp, może wszystko co zapragnie, ale zachodzi w ciążę i to brzemię i ciężar straszny, ale usuwa i fajnie znów jest
  • - Kapitalizm opresyjny, męczy ludzi i zniewala, socializm to odpowiedź na wszystko
  • - Patriotyzm to ukryty faszyzm, zrzućmy jego kajdany i stańmy się bezpańśtwowcami
  • - Lesbijka/Gej opresjonowani przez zły męski i szowinistyczny patriarchat

w skrócie całe współczesne kino europejskie 😉

Edytowano przez RC +

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Polskie filmy prawie wszystkie są beznadziejne.

Niestety. Za komuny, mimo, że jej całym sercem nienawidzę, ale jeszcze polska kinematografia była na poziomie... teraz to ściek za ściekiem i raz na jakiś czas jakieś dzieło wpadnie, ale rzadko. 

Eee to nie wiem jakie ty filmy ojropejskie oglądasz bo są różne, dramaty, wojenne i o seksie albo wywiadzie i wspomnienia nostalgiczne dziadków tak albo jakieś psychodeliczne o chorych ludziach 

Edytowano przez bocibot

No ale też starocie w sumie patrzę bo jestem nie na czasie 

A pamięta ktoś z was polski, czarnobiały dramat „Pora umierać” z Danutą Szaflarską z 2007 roku?

4 minuty temu, bocibot napisał:

Eee to nie wiem jakie ty filmy ojropejskie oglądasz bo są różne, dramaty, wojenne i o seksie albo wywiadzie i wspomnienia nostalgiczne dziadków tak albo jakieś psychodeliczne o chorych ludziach 

No, mówię jak i z polskim kinem. Trafi się czasem perła w Polsce i Europie, fajny ciekawy film, ale głównie same depresyjne propagandówki.

Mój ojciec ma wszytskie te kanały filmowe u siebie, HBO, Cinemax, Canal Plus, to jak u niego jestem na kawie to obejrzę, bo u niego non stop filmy lecą, stary kinoman 😉 ... no i tak to wygląda, euro-kino to głównie deprecha. 😉

Edytowano przez RC +

No my Ameryka nigdy nie będziemy ani Chinolami tylko bieda Europa 

Uważam ojropejska kulturę za lepsza od hamerykanskiej i Polacy to w ogóle nie majo się czego wstydzić wow 

4 minuty temu, bocibot napisał:

Nawet bym w sumie nie chciała Ameryka to syf

Ameryka to straszny syf obecnie, to prawda. Chinole komuna i reżim, ale przynajmniej się dynamicznie rozwijają... zeżrą nas i jankesów na śniadanie bez popity za 20-30 lat jak tak dalej to będzie szło. 😉 

Edytowano przez RC +

8 minut temu, G i n a napisał:

A pamięta ktoś z was polski, czarnobiały dramat „Pora umierać” z Danutą Szaflarską z 2007 roku?

ja nie pamiętam

2 minuty temu, bocibot napisał:

Uważam ojropejska kulturę za lepsza od hamerykanskiej i Polacy to w ogóle nie majo się czego wstydzić wow 

Też się zgodzę, że generalnie kultura europejska jest ponad Amerykańską, która jest zdecydowanie prymitywniejsza, chamska, karykaturalnie konsumpcyjna. 

Tylko niestety politycy europejscy pchają kontynent w stronę poprawnosci politycznej, globalizmu, wokewizmu, czyli czegoś co tak zaorało wspomnianą Amerykę właśnie... choć Duńczycy ostatnio zaczynają się budzić - dobry prognostyk. Tamtejszy lewicowy (szok!) rząd, zapowiedział, że nie życzy sobie masowej migracji, bo nowi przybysze się nie asymilują i destabilizują ich dobrobyt i wolność kulturową 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować