Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sab.

studenci socjologii UŚ

Polecane posty

Gość Sab.

zastanawiam sie nad kierunkiem socjologia, ale chciałabym sie dowiedzieć czegoś konkretniejszego, np ile jest nauki, jakie są przedmioty, wasze opinie o tym kierunku, jego + i - itp itd. za wszelkie informacje będe baaardzo wdzięczna, zarówno te na forum jak i te na gg - Sab. moje gg: 2154048

Gość maryla R__
poszukaj topicku:KLUB SOCJOLOGA!!!!! tam sie dowiesz, a po drugie, to mozesz wejsc na http://forum.korba.pl/forum/uczelnie/86,294,270,ftemat.html ale nie sadze, ze tam CI ktos odpisze, mimo wszystko zycze powodzenia i pozdrawiam:classic_cool:

Gość wejdz na gg

hej :) dziękuję Wam za rady, już wczesniej odwiedziłam chyba wszystkie mozliwe stronki o socjologii, wpisywałam to hasło na wszystkie możliwe sposoby do google i czytałam co sie dało:) => do \"wejdź na gg\" niestety nie zdązyłam na nie wejść :((( ale gdybyś jeszcze miał/a ochote pogadać to zostaw mi wiad. a napewno sie odezwe :)

a ja ci moge duzo powiedziec ..... np to ze nie jest łatwo .... zalezy tez jakich dostaniesz wykladowcow.... najfajniejszy jest dr N... .... chcesz wiedziec cos o przedmiotach itp??

Gość DjD
No,wiec co z ta socjologia na UŚ? Sab. dowiedzialas sie czegos konkretnego? A moze ktos inny,studiujący w Katowicach wypowie sie? Jak z nauka? Jacy ludzie,wykladowcy? Jakie sa specjalizacjie i w ogole wszystko,wszystko :)

Ja studiuje socjologie na UŚ.I szczerze mowiac nie jest tak zle...Pierwszy rok minal super bez rzadnych wiekszych stresow zwiazanych z sesja.Jeden egzamin mielismy ciezki do ktorego trzeba sie porzadnie przylozyc- Wstep do socjologii samemu trzeba sie uczy bo niestety facet na wykladach nic nie robi...i cwiczenia z dr Wegrzyn sa po prostu \"ostre\".Eh...nie przepadam za ta kobieta... Za to filozofia mimo iz jest nudna prowadzi ja mily dr Czakon tylko jak komus chce sie spac to lepiej niech nie chodzi do niego na wyklad:)ale egzamin robi tylko z tego co on sam nam powie. innym milym zjawiskiem sa wyklady z hms z prof Wodzem.Facet jest po prostu przemily i taki kochany:)Egzamin tez jest do zdania bez problemu. ogolnie pierwszy rok to jest czysta teoria zero praktyki glownie wkuwanie samych regulek i teorii. Na drugim na ktorym jestem obecnie w pierwszym semestrze mialam jeden egzamin z ekonomii i tez nie bylo problemu go zdac. W sesji letniej niestety mam 5 egzaminow i to juz nie jest za ciekawe bo sa naprawde ciezkie.. Ale jest troche wiecej praktyki i wiecej konkretow. Mamy przedmiot metody i techniki badan socjol na ktorym robimy rozne cwiczenia praktyczne z fajna kobieta ...Innym przedmiotem jest teoria rozwoju z dr Nawrockim - dr wszechwiedzacym i takim ktory wszystko musi wiedziec...a wyklad z tego przedmiotu wrecz z idealnym profesorem Szczepanskim:) W lipcu przez piersze dwa tygodnie mamy praktyki i bedziemy biegac po czterech slaskich miastach i robic badania co zapowiada sie ciekawie:) No nie wiem jak chcecie wiedziec wiecej to pytajcie bo nie wiem co jeszcze napisac....:)

Gość DjD
a jakie sa specjalizacje?

Gość DjD
A jak jest ze stancjami? JAkie ceny? Czy ludzie na ytym wydziale sa w miare fajni?:)