Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala25

Problemy z rodzicami!!!

Polecane posty

Gość Mala25

No wiec,moj brat rozwiod sie i zamieszkal z rodzicami on ma 45 lat, rzucil prace, mam problemy z alkoholem.Rozmawialam z mama tlumaczac jej , ze powinna mo powiedziec o tym zeby poszed sie leczyc, ze go nie nianczyla bo to dorosly czlowiek..to ona poklucilam sie ze mna, powiedziala ze to nie moja sprawa i zebym sie nie wtracala.A mi jest wstyd ze oni trzymja go (alkoholika) i nawet ni9e widza w tym nmic zlego, ze nie widza tego ze on pija , nie szuka praxcy itd..Poprostu ona uwaza ze wszystko jest z nim ok, poklucilam sie tak ze odlozylamn sluchawke.Cala rodzina jej to mowi, ze nie mozna tak ochraniac doroslego czlowieka , ze powinien w koncu sam sie ruszyc do jekiejs pracy itd.Zaznaczam , ze on mila b.dobra prace i dobre zycie przed rozwodem,potem jego ex-tak go "zalatwila"ze zostal pierw bez pracy, potem bez mieszkania, ale mimo tego chyba powinien sie wziasc za siebie!!Jak wytlumaczyc mamaie , ze oni oboje chyba potrzebuja pomocy??????

Gość Mala25
prosze napiszcie cos

Gość Mala25
czekam

Gość młotkiem
bo starego próchna inaczej nie przekonaszzzzzzzz.

Kurcze, sprawa jest trudna :( Niestety jesli rozmowa nie pomoze to chyba nic sie nie da zrobic poku brat nie da sie mamcie we znaki.

Gość Mala25
Dodam jeszcze że ja jestem transseksualista i zbieram puszki po greckim piwie przy ogólnej zgodzie mojej prababci i jej 12 synów :O